*Nettavisen* Sportspill.

Villarreal best blant de nest beste

Foto: DIEGO TUSON (Afp)

Ingen utfordrer Barcelona og Real Madrid, men kampen om tredjeplassen er knalltøff og lørdag møtes Villarreal og Valencia.

20.11.10 11:58

Det er som vanlig et meget innholdsrikt langoddsprogram fra Norsk Tipping lørdag, med kamper fra alle de store ligaene i Europa og flere fine spilleobjekter finnes.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: 3,1 millioner ekstra i potten
Odds: Bolton fortsetter suksessen
Odds: Lesernes oddstips lørdag

Trav: Vi må stole på svenskene i V75

I dette oddstipset konsentrerer vi oss om kampene som har kampstart etter kl 16, og et av lørdagens aller beste spill finner vi i den spanske toppdivisjonen, der Villareal og Valencia møtes til et nesten toppoppgjør.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Knallsterkt hjemmelag
Villarreal har under den nye manageren Juan Carlos Garrido en glitrende statistikk hjemme på El Madrigal. 13 hjemmekamper har Villarreal spilt under ledelse av den tidligere reservelagstreneren og av dem er tolv vunnet. Det er en meget imponerende statistikk. Villarreal gjorde slett ingen dårlig figur borte mot Barcelona sist lørdag, men hvem kan egentlig stå imot de kunstverkene som Lionel Messi leverer helg etter helg. Tapet sist helg var Villarreals første tap siden åpningsrunden (tapte 0-1 borte for Real Sociedad da). Hjemme på El Madrigal er så nært feilfritt som mulig, fem kamper spilt og fem kamper vunnet og målforskjellen er så sterk som 13-1. Og spissparet Guiseppe Rossi og Nilmar leverer varene, og begge har allerede sju ligamål hver. Trolig lagoppstilling: D. Lopez, A. lopez, Marchena, Musacchio, Capdevila, Valero, Senna, Bruno, Cazorla, Nilmar, Rossi

Nå kan du tippe på iPhone

Valencia sjokkåpnet denne sesongen og overrasket veldig mange. Etter å ha solgt så viktige brikker som David Villa, David Silva og Carlos Machena var det ventet en mellomsesong for Valencia denne sesongen. Men etter seks kamper stod Valencia med 5-1-0 og tabelledelse. Nå går det tråere og de fem siste kampene er ikke statsen bedre enn 1-1-3, seieren kom for øvrig sist helg hjemme mot Getafe. Lørdag må David Albelda sone karantene, mens Mathieu, Alba, Sanchez og Mata er trolig fravær. Trolig lagoppstilling: Moya, Bruno, Navarro, Maduro, R. Costa, Joaquin. Banega, T. Costa, Hernandez, Soldado. Aduriz.

Det står 4-0-1 på de fem siste innbyrdes og vi tror det er svært gode sjanser for at Villarreal tar sin sjette strake hjemmeseier for sesongen og befester stillingen bak de to store i Spania. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å gå for en dobbel og kombinerer med en kamp fra den nederlandske Eredivisie.

"Norsk" seier
Marcus Pedersens nye klubb Vitesse Arnhem knallet til 5-1 borte mot VVV Venlo sist helg, og bekreftet dermed at formen er på rett vei for den ambisiøse klubben. Tre kamper uten tap nå, og i siste kamp hjemmekamp ble sterke AZ Alkmaar holdt til 1-1. Hjemme er ikke statsen bedre enn 1-3-3, men tapene er kommet mot topplagene PSV og Twente og gode Utrecht.

Kveldens motstander Heracles Alemo er et sørgelig skue på bortebane og har kun tatt ett fattig bortepoeng på sju kamper. Hjemme er laget vesentlig sterkere, og sist helg ble Groningen slått 3-0.

Det står 4-0-1 i favør hjemmelaget på siste fem innbyrdes og vi tror det er gode muligheter for at hjemmelaget forsterker den statistikken i kveld hjemme i Arnhem. Norsk Tipping betaler H i kamp 97 med 1,85 og vi biter på.

Vi får dermed en dobbelodds på 3,52 og vår innsats er 100 kroner

Spilleforslag 3 lørdag:
Kamp 79 Villarreal - Valencia 1,90 3,00 3,15
Kamp 97 Vitesse Arnhem - Heracles Almelo 1,85 2,75 2,90
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.