*Nettavisen* Sportspill.

Vinn premierebilletter til Arme Riddere

Foto: Fantefilm

Send oss din tippehistorie og bli med på årets premierefest.

28.11.11 11:33

Send din tippehistorie til sportspill@nettavisen.no innen kl 14 mandag 28. november.

2. desember er det premiere på den norske filmkomedien Arme Riddere, som handler om et rufsete tippelag som vinner 1.739.361 kroner.

Filmen bygger på en historie av suksessforfatteren Jo Nesbø, og kjente skuespillere som Mads Ousdal, Henrik Mestad, Fridtjof Såheim, Kyrre Hellum, Lena Kristin Ellingsen og Anne Marie Ottersen har sentrale roller.

Vinn billetter
Ettersom plottet tar utgangspunkt i et tippelag, har Sportspill.no skaffet til veie to billetter til premierevisningen på Klingenberg i Oslo.

Billettene gir vi bort til den leseren som sender oss den beste (og sanne) historien om en tippegevinst, tippekupong eller tippelag. Fikk du 12 rette etter at seks kamper gikk inn på overtid? Gikk du glipp av en million fordi kompisen din glemte å levere tippelagets kupong?

Skriv ned din tippehistorie og send den til sportspill@nettavisen.no innen kl 14 mandag 28. november.

Fest på Pink Heaven
Det blir selvsagt rød løper og mye festivitas i forbindelse med filmvisningen, og etterpå blir vinneren tatt med på en skikkelig premierefest sammen med skuespillerne fra filmen og andre kjendiser.

- Festen finner sted på strippebula Pink Heaven. Ettersom dette stedet bare finnes i filmen, har vi bygget opp et eget Pink Heaven i Oslo, forteller producer Martin Sundland.

Han kan ikke røpe hvor i Oslo Pink Heaven er, men han lover en fest vinneren av Sportspills konkurranse sent kommer til å glemme.

- Alt som hører med til en premierefest for en film av denne størrelsen, er på plass. Det er bare å begynne å glede seg.

Premierevisningen skjer på Klingenberg kino 2. desember klokken 17.45. Vinneren av Sportspills konkurranse kåres på ettermiddagen mandag 28. november.

Norges største tippelag
Som et ledd i promoteringen av Arme Riddere er det opprettet et eget tippelag på Facebook der målet er å tippe for 100.000 kroner til tippeomgangen lørdag 3. desember.

- Det kommer til å bli en sinnssyk fet kupong, med ti helgarderinger, én halvgardering og én åpen kamp. Dersom det skulle bli en premie, vil tilhengerne på Facebook få bestemme hva pengene skal gå til, sier Sundland.

Potten stiger med én krone for hver «like» filmens Facebook-side får. I skrivende stund er det 3463 som liker siden, så Sportspills lesere bør trå til for å få spillepotten opp i 100.000 kroner.

Du finner Arme Ridderes Facebook-side her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag