Mitrovic hadde før forrige helg kun scoret to ganger i Premier League denne sesongen, begge målene kom i 3-4-tapet mot Leeds i september i fjor.

Men for det serbiske landslaget leverer han alltid. Han har nå scoret 17 mål i en periode hvor han har startet 16 kamper, og han er nå historiens mestscorende spiller for Serbia.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Etter at 26-åringen scoret fem mål på 203 minutter for Serbia i VM-kvalifiseringen, fikk han forrige søndag sjansen fra start hos Fulham for første gang siden 7. februar.

- Noen ganger trenger spillere bare luft, å omgruppere og ta vekk litt av presset, og hvis de har talentet, kommer de sterkere tilbake. Det er forhåpentligvis der Miro er nå, sa Fulham-manager Scott Parker til Fourfourtwo før sist helgs kamp mot Aston Villa.

Parker fikk rett.

Etter 61 minutter på Villa Park viste Mitrovic at det ikke bare er på landslaget han kan score mål. Mirovic scoret det eneste målet til Fulham i 1-3-tapet på Villa Park.

Nå håper Fulham-manageren at den serbiske stjernespissen skal hjelpe London-klubben til å overleve i Premier League.

Her finner du hele oddsprogrammet.

- Det er litt selvtillit han trengte, talentet har alltid vært der, sa Parker.

Kampen mot Aston Villa var bare Fulham-spissens ellevte kamp fra start hos the Cottagers denne sesongen. Han har kun startet tre kamper siden jul. Men vi tror han blir en nøkkelspiller hos Fulham i de syv siste kampene denne sesongen.

Fulham - Wolverhampton 2,50 - 2,95 - 2,95 H (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Fulham ligger tredje sist i Premier League før helgens serierunde, men Scott Parkers menn vil med seier mot Wolverhampton i fredagens kamp klatre over nedrykksstreken. Det er en kjempemotivasjon.

Men statistikken hjemme på Craven Cottage er nitrist. De har kun vunnet to av 16 hjemmekamper, og det gjør dem til det dårligste hjemmelaget i Premier League denne sesongen.

De eneste to seirene på Craven Cottage har kommet mot lagene som i øyeblikket ligger under dem på tabellen: West Bromwich Albion og Sheffield United.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Dersom London-klubben skulle gå på sitt ellevte hjemmetap fredag, vil Scott Parkers mannskap tangere klubbrekorden for flest tap i toppdivisjonen. Den ble satt tilbake i 1967-1968-sesongen, og ble tangert første gangen i 2013-2014-sesongen.

Vi tror ikke den blir tangert på fredag.

Fem kamper uten seier

Fulham møter et Wolves-lag som er inne i en tung periode. De står uten seier på de fem siste kampene, og de har tapt tre av de fire siste kampene.

Nuno Espirito Santos menn har kun vunnet tre av de siste 17 kampene i Premier League. De er i ferd med å ende på sin dårligste tabellplassering i Premier League siden de rykket ned i 2012.

Både Fulham og Wolves slapp inn tre baklengs i forrige serierunden, og siden begge forsvarene har vaklet i de siste kampene, tror vi det kan bli scoringer i begge ender av banen i denne kampen.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Bare Sheffield United har scoret færre mål enn Fulham denne sesongen, men de har scoret i tre av de fire siste kampene, og de har spillermateriellet til å sette ballen i mål mot et Wolves-forsvar som spiller uten selvtillit for tiden.

Fulham-spissen Ademola Lookman er friskmeldt, men Tom Cairney og reservekeeper Marek Rodak er ute med langtidsskader.

Wolves-fansen er bekymret

Wolves må klare seg uten Willy Boly som har testet positivt for covid-19. Jonny sliter med en kneskade, og er uaktuell mot Fulham, mens Fernando Marçal, Joao Moutinho og Raul Jimenez er fortsatt ute.

Fulham har kun scoret 24 mål på 362 skudd på mål i Premier League denne sesongen. Det gir dem den dårligste uttellingen i den engelske toppdivisjonen, men med en Aleksandar Mitrović tilbake i form, tror vi Fulham kan bli mer effektiv i de neste kampene.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Duellen mellom Wolves-kaptein Conor Coady og Aleksandar Mitrović kan avgjøre denne kampen, og Wolves-fansen er bekymret for at Coady taper den, ifølge nettsiden Molineux.news .

Vi kan ikke si at vi er uenige i det.

Bortelaget har ikke vunnet noen av de siste elleve kampene mellom disse to lagene i Premier League, og vi tror heller ikke det skjer fredag.

Wolverhampton er skrekkelig svake på bortebane. De har kun har vunnet én av de siste elleve matchene. Vi tror de får trøbbel mot et Fulham-lag som kjemper for å overleve. 2,50 i odds på hjemmeseier er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset