Foto: Glyn Kirk (AFP)

Være eller ikke være for QPR

QPR satser maksimalt hjemme mot Swansea for å berge plassen. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag
Trav: Det blir mister på Bjerke
Oddstips 1: QPR satser alt
Oddstips 2: Real er best i byen
Tippetips: Vi garderer United

Det er en flott midtukemeny på langoddsen denne gangen. Kvelden starter med finsk hockey, 2. Bundesliga og håndball. Deretter følger fotball fra midtukerundene i Ligue 1, Premier League, Serie A, Bundesliga og Primera Division. Belgisk og nederlandsk fotball er også representert, og ishockeyfinale nummer fem mellom Lørenskog og Oilers.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
19. GAIS - Djurgården B 3,10
Det har vært flere overraskende resultater i de første rundene av Allsvenskan, og vi tror det kan komme mer. GAIS har ikke overbevist med 0-0 mot Häcken og tap mot Åtvidabergs, og vi tror ikke de skal være så store favoritter mot Djurgården heller. Djurgården scoret borte mot Elfsborg, men tapte 1-2 der, før de slo Sundsvall. Borte mot GAIS tar de ofte poeng, og vi tror de har gode sjanser på alle tre, med litt tur. 3,10 på Djurgården er verdt en innsats.

Dagens avslag
57. Napoli - Atalanta H 1,38
Napoli er uten seier i sine fire siste og vi kan ikke helt se at de skal være så store favoritter mot et habilt lag som Atalanta. Bortelaget har gjort to mindre gode kamper den siste tiden, men før det hadde de ikke tapt på lenge. For lav favorittodds for oss.

Dagens spill
I dag er det lett å se muligheter, men vi må prøve å begrense oss litt. En del av lagene vi tror på er satt opp med veldig lav odds, så disse er enkle å droppe (Juventus, Genoa og Arsenal først og fremst). Vi starter kvelden med et spill på et hjemmelag som har lykkes bra hjemme den siste tiden og som har reservert mye krefter til kveldens kamp: QPR. Deretter ser vi på El Derbi i Madrid og godtgående Ajax i Nederland.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

66. Queens Park Rangers - Swansea
Premier League. QPR kjemper for et liv på øverste nivå, og på hjemmebane har de lykkes to ganger på rad. Liverpool er slått 3-2, der man snudde 0-2 til seier helt mot slutten, og Arsenal er slått 2-1. Dette er sterke resultater, og nå må QPR fortsette å ta poeng for å holde Blackburn, Wigan og helst også Bolton bak seg i den skummelt jevne nedrykksstriden. QPR har 4-5-7 hjemme på Loftus Road. Laget ser noe sterkere ut nå, med Helguson, DJ Campbell og Taarabt tilbake fra skade. Dette kan den nye manageren Mark Hughes og londonlaget klare.

Cisse (a) og Derry er suspendert (m). Zamora (a) og Barton (m) er tilbake i troppen etter å ha stått over mot United. Zamora var småsyk, mens Barton ble hvilt fordi han sto i fare for å få to kampers suspensjon, skulle han få et gult på Old Trafford. Dette forteller en hel del om manager Hughes prioriteringer, kveldens kamp er ur-viktig. Troppen:

Kenny, Cerny, Murphy, Young, Gabbidon, Onuoha, Ferdinand, Taiwo, Hill, Diakite, Barton, Buzsaky, Taarabt, Smith, Mackie, Wright-Phillips, Hulse, Bothroyd, Zamora, Helguson, Campbell.

Swansea har lykkes bedre enn dagens motstander etter opprykket, de er hele 11 poeng foran QPR når seks runder gjenstår. De har plukket jevnt med poeng både hjemme i Wales og på reise med sin ballbesittende, Barcelona-lignende spillestil. Etter to gode kamper og fullt fortjente seire over Manchester City og Fulham, har det blitt tap i de tre siste, mot rimelig sterk motstand i Everton, Tottenham og Newcastle. Kanskje er lufta gått litt ut av ballongen, nå som plassen ser trygg ut. Swansea har igjen hjemmekamper mot Wolves og Blackburn, og bortekamp mot Bolton. Et par poeng i disse, og saken er biff. De avslutter hjemme mot Liverpool, en kamp de også meget vel kan vinne.

De offensive spillerne Graham og Sinclair ble hvilt mot Newcastle, men kan være tilbake her. Agustien (m) er fortsatt ute. Det spekuleres i om manager Rodgers vil rotere på laget for å kunne stille toppet og uthvilt hjemme mot Blackburn på lørdag. Dette er troppen:

Vorm, Williams, Taylor, Caulker, Tate, Britton, Graham, Sinclair, Dyer, Routledge, Monk, McEachran, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Situ, Allen, Tremmel, Gower, Richards, Sigurdsson, Obeng.

QPR og Mark Hughes går på høygir for å berge kontrakten, og dette er en kamp de har gode forutsetninger for å vinne. De stiller toppet her, mens Swansea muligens stiller inn siktet mot Blackburn på lørdag. QPR har 3-4-1 på åtte oppgjør mot Swansea, og vi tror den fjerde seieren kommer her. 2,00 for hjemmeseieren får en innsats på 100 kroner fra oss. Singelspill, frist klokken 20.55.

66. Queens Park Rangers - Swansea 2,00 3,05 3,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus