*Nettavisen* Sportspill.

Wainy har vunnet 5000 kr hver måned i 10 år

Foto: Privat

Og pengene kommer til å strømme inn i 10 år til ...

05.06.10 11:20

Norsk Tipping feirer for tiden tiårsjubileet for Joker med å dele ut ekstrapremier i forbindelse med Lotto- og Viking Lotto-trekningene.

Tre heldige Joker-spillere har allerede vunnet 10.000 kroner i hver måned i ti år, og lørdag kveld trekkes den siste vinneren.

Vil du vinne 10.000 kr hver måned i 10 år? Spill Joker her.

Hadde kjempeflaks i 1999
Vi tok en prat med Wainy Stenkløv (38), som vant en tilsvarende premie i Kjempeflax for 10 år siden, for å finne ut hvordan det føles å vinne store gevinster som utbetales over tid.

I 1999 skrapte Wainy frem tre TV-apparater på et Kjempeflax-lodd. Hun sendte inn loddet til Norsk Tipping, og en uke før lille julaften fikk hun en telefon om at hun var blitt trukket ut til å delta på hovedtrekningen på NRK lille julaften.

- Jeg kunne vinne ulike premier, de varierte fra 5000 kroner i måneden i fem år - til den største premien på 20.000 kroner månedlig i 20 år. Jeg endte opp med en premie på 5000 kroner hver måned i 20 år, forteller Wainy fra Buvika i Sør-Trøndelag til Sportspill.no.

Fornuftig forvaltning
Wainy var da 28 år og hadde akkurat fått sitt andre barn.

- Det var selvsagt utrolig stort å vinne en slik premie – pengene kom veldig godt med for en nyetablert familie som oss, forteller Wainy, som har vært usedvanlig pliktoppfyllende og flink til å forvalte inntektene.

- Vi fikk råd til et stort og fint bryllup i 2000, og jeg fikk også muligheten til å være hjemme med barna en periode da de var små, men ellers har pengene gått rett inn i lånet hver måned og gjør det fortsatt.

Se nye Joker Nord-innslag med Harald Eia og Bård Tufte Johansen på Norsk Tippings hjemmeside. Der kan du også vinne 50.000 kroner i en gratis «opp eller ned-konkurranse».

Skattefritt
Premier fra Norsk Tipping er skattefrie, og gevinster av denne typen indeksreguleres hvert år. Det innebærer at Wainy nå får utbetalt 6200 kroner hver måned, og beløpet kommer til å stige hver måned frem til totalpremien på ca 1,3 millioner er utbetalt om ti år.

- Hvis du fikk velge for hvordan premien skulle betales ut for ti år siden, ville du ha valgt alt på én gang, eller en ordning som du har nå?

- Det er ikke lett å svare på. Økonomisk er det vel klart best å få utbetalt alt samlet og bruke gevinsten til å slette gjeld. Men det er nok en del, og spesielt unge, som ville ha brukt opp en del av gevinsten på tull og tøys hvis de fikk så mye penger mellom hendene.

Økonomisk trygghet
For Wainy og familien er det beste med premien den økonomiske tryggheten de har hatt – og kommer til å få i ti år til.

- Du vet aldri når du kan komme til å trenge penger. Selv er jeg for tiden hjemmeværende etter en feiloperasjon, og da er det veldig trygt å vite at man får utbetalt 6200 kroner i måneden, avslutter Wainy.

Visste du at du kan levere Lotto, Tipping, Joker og de øvrige spillene til Norsk Tipping på nett? Bestill gratis kortleser gjennom her.

Nå kan du få premiegarantii Lotto og Viking Lotto!

Nyttige lenker:
Bli nettspiller her
Her kan du spille Viking Lotto
Her kan du spille Lotto
Få premiegaranti på Tippekupongen

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag