Foto: Getty Images

Walk over for Röslers Brentford?

Bradford har for mange baller i luften og må nedprioritere FA-Cupen.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 2: Nå vinner Storhamar
Dobbel V5 Momarken: Kai i kanonform

V65 Jägersro: På vei til Frankrike

Langoddsen frister med alpint og en fyldig ishockey-meny. I fotballens verden er det mange cupkamper som skal spilles, både i Spania, Italia, Nederland og Tyskland. Vi finner også ligafotball fra Skottland, England og Frankrike. 85 objekter på en vanlig tirsdag er bra.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
55. SD Eibar - Malaga H 4,30

Copa del Rey. Det spilles best av to kamper, dette er første kamp, bortemålsregelen teller. Eibar holder til et stykke nedover i divisjonene, men er ikke snauere enn at de slo ut Athletic Bilbao forrige runde med 0-0 hjemme og 1-1 borte. Malaga gikk også videre på bortemålsregelen forrige runde, de vant 4-3 borte mot lille Cacereno før de tapte returkampen 0-1. Malaga har et meget godt A-lag, men i cupen stiller de andre lag, her skal man videre for minst mulig innsats, og ryker man så er det ikke så farlig. Dette er kveldens tropp, her mangler målscorerne mot Sevilla i helgen, Demichelis og Eliseu, og flere andre. Disse 17 skal prøve å få med seg et greit utgangspunkt til returen:

Kameni, Weligton, Camacho, Saviola, Seba, Willy, Monreal, Iturra, Duda, Buonanotte, Sergio Sánchez, Onyewu, Juanmi, Recio, Jurado, Fabrice, Portillo.

Her fyrer vi løs på hjemmeseier til 4,30, denne gjengen kan fint tape 1-2 eller lignende, det vil være et akseptabelt utgangspunkt.

Dagens avslag
23. Vålerenga IF - Frisk Asker H 1,35

GET-Ligaen. Vi vurderte et øyeblikk Frisk til 4,25 som et mulig langskudd, men klubben fra Asker er så opp og ned at vi lar det ligge, til tross for at de har vunnet klart mot Sparta og Rosenborg på sine to siste reiser. Samtidig har de hatt mildt sagt dårlige dager, som da de røk 0-6 hjemme for Stjernen nylig. Ikke desto mindre blir VIF til 1,35 et opplagt avslag. Oddsen er uspillbar i våre øyne, VIF har tapt 3-5 hjemme for Tønsberg og 1-3 borte for Rosenborg i sine to siste og mistet tabelltoppen på disse flausene. Nå har det vært et opphold i ligaen og VIF bør jo slå tilbake, selvsagt, det er det alle bookmakerne ser ut til å forvente. Men er 1,35 verdt risikoen? På ingen måte.

Dagens spill
Vi finner overraskende mye interessant i dag, så vi foreslår to spill denne tirsdagen. Vi starter med en ishockey-dobbel før vi ser på engelsk fotball i dagens andre spill.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

70. Brighton - Millwall
Championship. Brighton vaker rundt play-off, og med litt tur utover vinteren skal de kunne klare en plass blant de seks beste. Vi hadde forventet at de skulle vinne hjemmekampen mot Nottingham Forest på lørdag, men det ble 0-0. «To poeng ut av vinduet» var manager Poyets kommentar, måkene hans spilte bra på alle måter bortsett fra å sette målsjansene sine. Brighton vant heller ikke de to siste bortekampene sine, og Poyet har ikke tålmodighet til dette. Forrige hjemmekamp slo de Bristol City 2-0, de har 4-5-2 nede i sør og nå handler det kun om seier.

Manager Poyet stiller trolig likt lag som mot Forest. Spanjolene Bruno (f), Orlandi (m) og Vicente (m) er ute med skader. Spanjolen Calderon erstatter Bruno igjen. De to andre har vært ute en stund. Dicker (m) er trolig ute igjen.

Millwall innfridde våre forventninger hjemme mot Leicester da de vant 1-0 i helgen, som outsidere til 2,80. Runden før røk de 0-3 i Ipswich, det må ha vært derfor vi fikk så godt betalt. Ser man stort på det så er Millwall inne i en meget god periode, vi teller 8-6-1 siste femten, det er mesterlig og 6. plassen er fullt fortjent. 4-4-3 på bortebane er blant de beste.

Abdou (m) er suspendert for fem gule kort. Wright er en sannsynlig erstatter. Syvmålsscorer Henderson (a) er fortsatt ute, det er også kapteinen Robinson og Marquis (a).

Det har vært lite hvile for begge lag, noe vi mener favoriserer hjemmelaget en liten smule, de slipper reisen. Vi forventer maksimal innsats fra Brighton, for de må sette en stopper for sjansesløseriet sitt snart. Vi tror det skjer her, Millwall er gode men tapte klart på sin forrige reise, og får det tøft på Amex Stadium også. Vi spiller H til 1,90 i en dobbel.

77. Brentford - Bradford
FA-Cup, omkamp etter 1-1 i Bradford. Uwe Röslers Brentford viser svært god form i League One og etter helgens sterke 2-1-seier borte mot Notts County er biene oppe på delt 1. plass. Röslers Brentford i Championship, hvor flott hadde ikke det vært? De har 7-2-0 på de ni siste i ligaen og fortsetter det slik, blir det direkte opprykk. Men først er det omkamp mot Bradford i FA-Cupen. Rösler stilte et sterkt lag i den første kampen og de ledet til pause, men det ble altså 1-1. Rösler har sagt, og vist, at Brentford satser på denne turneringen, så vi forventer høy innsats igjen, selv om det ikke er ideelt med en ekstra kamp før lørdagens hjemmekamp mot Stevenage. Men man har 8-2-1 hjemme i ligaen og her skal ingen få det enkelt, uansett.

Innlånte Kiernan (m), Trotta (a) og Hodson (f) får ikke lov å spille, mens Adeyemi (m) har tillatelse fra sin klubb Norwich til å spille cup også. Annenkeeper Lee vokter trolig buret igjen. På skadelisten står O'Connor (m) og El Alagui (a).

Bradford har hanglet seg hit etter 1-1 og seier på straffer i omkampen mot Northampton. I League Two har de 2-2-1 på de fem siste og ligger som nummer 5. Den store snakkisen og positive overraskelsen er at Bradford gjør det meget godt i Ligacupen. Etter å ha eliminert Notts County, Watford, Burton og Wigan, slo Bradford til med seier på straffer mot Arsenal i kvartfinalen. Et sterkt Arsenal var det også. Nå møter de Swansea, Aston villa, Leeds eller Chelsea i semifinale. Dette er så stort at ytterligere cup-suksess neppe trengs, det er grenser for hvor mange kamper Bradford orker. Denne høsten har de spilt ti kamper i tre forskjellige cuper uten å tape, men ofte brukt krefter på ekstraomganger.

Manager Parkinson har fått ledelsens tillatelse til å foreta det han kaller "så mange endringer som mulig". Han har derfor med flere spillere fra juniorlaget i troppen. Doyle (m) er suspendert, så han får vi ikke se, og vi forventer et totalt endret Bradford, helt ulikt laget som slo Arsenal.

Her er ambisjonene vidt forskjellige, og når hjemmelaget er best fra før og hadde hatt en god sjanse mot det Bradford-laget som spiller i League 2 og i ligacupen, skal de ha mye bedre sjanser nå, mot et helt annet Bradford. 1,55 for hjemmeseier ligner god odds i lys av dette, og gir oss en dobbel til 2,95. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

70. Brighton - Millwall 1,90 2,95 3,20
77. Brentford - Bradford 1,55 3,25 4,50

Total odds 2,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus