Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Molde skal være klink på søndagskupongen
Oddsdobbel Eliteserien: Vålerenga skal til topps
Oddssingel Eliteserien
: Brann slår kraftig tilbake
Oddssingel PL: Everton kan hjelpe Solskjær og United
Oddssingel Eliteserien: Det er aldri lett å komme til Haugesund
V65 Leangen:
Blekkan fikser cashen på Leangen
V75 Kalmar
: Deilig V75-søndag på Romme
V64 Bro Park: Supersøndagen innledes med V64-galopp

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det skal spilles seks kamper i Eliteserien og det er seks kamper i OBOS-ligaen. I tillegg er det FA-cup semifinale mellom Watford og Wolverhampton i England og det spilles også en meget viktig Premier League-kamp mellom Everton og Arsenal. Ellers er det flust med kamper fra både Serie A, La Liga, Bundesliga, Allvenskan og Ligue 1. Det er også klart for andre finalekamp mellom Frisk og Storhamer i hockey.

NB! Onsdag er det ca 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Watford - Wolverhampton H 2,85 (spillestopp 16.55)

Semifinale i FA-cupen og denne kampen spilles på Wembley. 2-0 seier borte mot Newcastle i 4. runde, 1-0 seier borte mot Queens Park Rangers i 5. runde og 2-1 seier hjemme mot Crystal Palace i kvartfinalen er Watfords motstandere på veien mot semifinalen. Watford har ellers levert en strålende sesong i Premier League og ligger på 8. plass med 46 poeng. var det beste laget borte mot Manchester United sist lørdag, men tapte likevel 1-2. Hjemme mot nedrykksklare Fulham ble det en komfortabel 4-1 seier tirsdag kveld. Tom Cleverley mister helt sikkert søndagens semifinale. Roberto Pereyra er usikker og må ha fitness test nærmere kampstart. Det er forøvrig 35 år siden sist Watford spilte FA-cupfinale.

Wolverhampton slo ut Liverpool i 3. runde, måtte ha omkamp mot League One-laget Shrewsbury i 4. runde, 1-0 seier borte mot Bristol City i 5. runde og vant som kjent 2-1 hjemme mot Manchester United i kvartfinalen. Onsdag kveld det igjen 2-1 seier hjemme mot Manchester United, men det var i Premier League. Nyopprykkede Wolverhampton har levert strålende i sin comeback-sesong og ligger på 7. plass. Wolverhampton har ingen nye skader eller karantener og kan stille med sitt beste lag. Wolverhampton har ikke spilt finale i FA-cupen på 59 år.

En semifinale mellom to lag som har vært solide gjennom hele sesongen. Det er ikke lett å begripe hvorfor Wolverhampton er satt til ganske klar favoritt her (2,27). Så verdimessig er det ingen tvil om at det er Watford som er spillet her. 2,85 på at Watford vinner etter ordinær tid er overodds så det holder og spilles.

Klikk her for å levere spillet