Gå til sidens hovedinnhold

Wayne Rooneys lillebror på opprykksjakt

John Rooney og Barrow jakter opprykk denne sesongen.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel EM-kvalik: Norge skal feie over Færøyene
Oddssingel National League:
Wayne Rooneys lillebror på opprykksjakt
Spillsenteret tirsdag
: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
V65 Momarken: Tøffingen moser alle
V4 Axevalla:
Strålende V4-lunsj med bra kvalitet på løpene
VM i håndball:
Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite om NHL

Det er landslagspause og det bærer naturligvis tirsdagens langoddsprogram også preg av. Tirsdag er det dog en rekke EM-kvalifiseringskamper for kvinner på menyen, deriblant Færøyene - Norge. I tillegg er det full serierunde i National League i England og en rekke kamper i FLT-trophy. På hockeyfronten er det Champions League som gjelder nå i midtuken, men det spilles også en kamp i Getligaen her hjemme. Natt til onsdag spilles det også en rekke kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Barrow FC - Boreham Wood H 2,00 (spillestopp kl 20.40)
Barrow har ikke vært i nærheten av å kjempe om en playoffplass de to siste sesongene. Det så ikke særlig lyst ut i starten av denne sesongen heller, da de bare hadde vunnet to av de første ni kampene i National League.

Men Barrow har snudd den negative trenden, og nå står Cumbria-klubben med seks seire på rad. De gode resultatene gjør at laget nå ligger på femteplass på tabellen. Scott Quigley, som er toppscorer hos Barrow med ni mål, er i kjempeform. Han har scoret to mål på de to siste kampene.

Det er likevel en annen spiller som har stjålet overskriftene denne høsten. 28 år gamle John Rooney er inne i sin beste periode som Barrow-spiller. Lillebroren til Wayne Rooney har scoret nest mest hos Barrow denne sesongen med åtte mål. Syv av scoringene har kommet i de seks siste kampene, og de tre siste målene hans har kommet på straffespark.

John Richard Rooney er fem år yngre enn sin betydelig mer kjente storebror. Selv om fotballkarrieren hans ikke har vært like suksessfull som storebroren sin, så fikk han iallfall oppleve en ting før Wayne Rooney. Han spilte i MLS allerede i 2011-sesongen. Da fikk han kontakt med NY Red Bulls, men spilte der kun i én sesong før turen gikk videre til Orlando City.

Lillebror Rooney har vært en klubbnomade. Han startet i likhet med storebroren på akademiet til Everton . På seniornivå har han nå spilt for syv kubber i det engelske divisjonssystemet. Han startet i Macclesfield Town, og han har senere spilt for Barnsley, Bury, Chester, Wrexham, Guiseley og nå er han inne i sin andre sesong hos Barrow. Rooney-familen har aner fra Irland, så Wayne Rooney, som har vært kaptein for England, kunne faktisk spilt for det irske landslaget. Tenk det!

Tirsdag kveld spiller Barrow hjemme mot Boreham Wood. Gjestene har også vist bra form. De har vunnet de to siste kampene.

Barrow en god statistikk mot Boreham Wood. De har kun tapt én av de siste åtte kampene mot dem, men det eneste tapet kom på Holker Street sist sesong. Hele fem av de siste åtte kampene melom disse to lagene har endt med poengdeling.

Men: Barrow-forsvaret har vært fantastisk denne sesongen. De har kun sluppet inn tre mål på de seks siste kampene, og de har også klart å hode nullen i begge de to siste hjemmekampene. Cumbria-laget er før tirsdagens serierunde sammen med Barnet det laget som har holdt nullen flest ganger Begge lagene har holdt tett bakover i fem kamper denne sesongen.

Barrow har vært særlig vanskelig å bryte ned på hjemmebane, hvor de har holdt nullen fire av de fem gangene. Cumbria-laget har bare sluppet inn seks må på syv kamper hjemme på Holker Street. Boreham Wood har en tøff oppgave. Formen til Barrow, og de sterke prestasjonene på hjemmebane, gjør at jeg tror vertene tar alle tre poengene i tirsdagens kamp. Oddsen på Barrow-seier er 2,00. Det er ok som singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken