Werder Bremen's Milot Rashica har scoret mål i begge de to foregående cuprundene. Her jubler han etter å ha sendt Bremen i ledelsen 1-0 i kvartfinalen borte mot Schalke 04.
Werder Bremen's Milot Rashica har scoret mål i begge de to foregående cuprundene. Her jubler han etter å ha sendt Bremen i ledelsen 1-0 i kvartfinalen borte mot Schalke 04. Foto: Martin Meissner (AP)

Werder Bremen må bryte forbannelsen

Werder Bremen har ti strake hjemmetap mot Bayern München i Bundesliga. I kveld er det semifinale i cupen og da kan forbannelsen brytes.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Mer trøbbel i vente for Solskjær og United
Oddssingel PL: City har jerngrep på Manchester United
Oddssingel PL: Mer bortetrøbbel for Arsenal
Oddsdobbel La Liga: Motivasjonsdobbel til 5,52 i odds
Oddsdobbel håndball: Elverum får kamp av Fyllingen
V75 Bonus Bjerke:
Snakkhest bankerspilles i herlig V75-omgang
V4 Bro Park
: Herlig galopplunsj på Bro Park

Det definitive høydepunktet på onsdagens langoddsprogram er Premier League-kampen mellom Ole Gunnar Solskjærs Manchester United og Manchester City. I tillegg spiller Wolverhampton hjemme mot Arsenal. Det er også midtukerunde i Spania og det spilles fire kamper i La Liga i kveld. Det spilles cup i både Tyskland og Italia denne midtuken, og det er semifinaler det er snakk om. Ellers er det kamper fra Allsvenskan og den nederlandske Æresdivisjonen. Det er også klart for første semifinalen i håndballsluttspillet for herrer i kveld og begge kampene spilles i kveld.

NB! Onsdag er det ca 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Werder Bremen - Bayern München H 7,00 (spillestopp kl 20.40)

DFB Pokal i Tyskland og semifinale og her spilles det ikke retur. Dette er en kopi av semifinalen i 2015/16-sesongen, da vant Bayern 2-0 i München.

Så sent som lørdag møttes lagene i München i seriekamp, da fikk Bremen en mann utvist drøye 30 minutter før slutt. Likevel drøyde det helt det 75 minutt før Bayern fikk seiersmålet til 1-0. Det var Werder Bremens første tap på 13 seriekamper, de stod med 6-6-0 på de tolv foregående. Werder Bremen ligger på 8. plass med fire poeng opp til Hoffenheim på 6. plass (Europa League) når fire serierunder gjenstår. Solide 7-5-3 på hjemmebane. Midtbanespilleren Nuhi Sahin ble utvist mot Schalke i kvartfinalen og soner karantene i kveld. Det er det eneste fraværet av betydning for hjemmelaget.

Bayern München vant altså 1-0 mot Bremen lørdag og har dermed fortsatt det ene poenget til gode på Dortmund i teten. De har et greit gjenstående program bortsett fra bortekamp mot RB Leipzig i nest siste serierunde. Totalt 11-1-3 på bortebane. Bayern München har vært i finalen av cupen to av de tre siste sesongene. De tapte 1-3 mot Eintracht Frankfurt i fjor, mens de vant cupen i 2015/16-sesongen. I følge velrenommerte kicker.de soner helgens matchvinner Niklas Süle karantene for Bayern i kveld. Franck Ribery spilte de siste 20 minuttene i lørdagens seriekamp, men er uaktuell i kveld. Arjen Robben har vært ute store deler av sesongen og er også uaktuell i kveld.

10 strake borteseire i de ti siste tilsvarende i seriespillet. Men cup er cup og Bayern München har vært sårbare denne sesongen. 7,00 i hjemmeodds er uansett helt spinnvilt og må testes.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør