*Nettavisen* Sportspill.

West Bromwich jakter sin fjerde strake

Jay Rodriguez jubler etter å ha sendt West Bromwich i ledelsen 1-0 borte mot Ipswich forrige fredag. En kamp West Bromwich vant 2-1. Foto: Matthew Childs (Reuters)

West Bromwich er i form og jakter sin fjerde strake seier når de tar imot Brentford i kveldens Championship-kamp.

03.12.18 14:02

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddsdobbel 1: De norske håndballjentene slår tilbake
Oddsdobbel 2:
Duket for ny målorgie på the Hawthorns
Oddssingel Serie A:
Napoli må vinne for å henge på Juventus
V65 Leangen:
Dalen har V65-bankeren
V64 Halmstad:
Frekk banker i jakten på storcashen
V4/V5 Jägersro
: Herlig mandagsgalopp i Malmö
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Norges andre kamp i håndball-EM. I kveld er Tsjekkia motstander. På fotballfronten er det kamper fra både Serie A, La Liga, Bundesliga, dansk superliga og engelsk Championship. I tillegg er det kamper i tyrkisk toppserie og tysk 2. bundesliga. Natt til tirsdag er det tre kamper i NHL. Forøvrig er det midtukerunde i Premier League denne uken, med kamper både tirsdag og onsdag.

NB! Onsdag er det 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

West Bromwich - Brentford H 1,85 (spillestopp kl 20.55)


Med 41 scoringer på de 19 første seriekampene, er det ingen grunn til å betvile hjemmelagets offensive kvaliteteter. West Bromwich rykket som kjent ned fra Premier League i vår og innledet sesongen i Championship med et overraskende hjemmetap mot Bolton. Siden har det gått veldig mye bedre, bortsett fra en svak periode i slutten av oktober, der lagert kun tok ett poeng på fire kamper. Men står nå med tre strake seire, to av disse på bortebane. Totalt 6-1-2 hjemme på the Hawthorns og hele 26 scoringer har laget på de ni hjemmekampene. Forsvarspilleren Kyle Bartley er ute med kneskade, ellers ser det meste bra ut for hjemmelaget.

Brentford står med kun en seier på sine ti siste seriekamper (1-3-6) og har falt mye på tabellen. Ligger på 18. plass med totalt 21 poeng og er uten borteseier på sine ni første bortekamper (0-4-5). Ned til Millwall på direkte nedrykk skiller det kun tre poeng. Danske Thomas Frank overtok som manager etter at suksessrike Dean Smith ble hentet til Aston Villa, men Franck har kun notert seg for en seier under sin managerperiode. Said Benrahma, Ollie Watkins og Kamohelo Mokotjo er alle ute for bortelaget.

Det skal være meget gode seierssjanser for hjemmelaget her som tar seg opp på 3. plass i Championship med seier i kveld. 1,85 er i grenseland for singelspill, men det er dårlig med kombinasjonsobjekter, så vi lar den gå som singelspill.

Klikk her for å levere spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag