Michail Antonio starter på topp hos the Hammers i mandagens kamp mot Leicester. Han jakter sitt 48. Premier League-mål. Da vil han ha ett mål mer enn West Hams legendariske italienske spiss, Paolo Di Canio.

Det vil samtidig gjøre Antonio til West Ham-spilleren med flest scoringer i Premier League noensinne.

West Ham - Leicester - Michail Antonio scorer mål - 2,80 (spillestopp mandag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Mangelen på dybde i David Moyes' mannskap er kanskje mest tydelig i angrep. Skotten gjorde i sin tid østerrikeren Marko Arnautovic til en ren spiss uten defensive arbeidsoppgaver, og nå har han gjort det samme med Michail Antonio.

Antonio omfavnet utfordringen med å være angriper, og til tross for at han misset på et straffespark i 4-2-seieren på Newcastle, kom han fortsatt på scoringslisten. Ikke nok med det. Han hadde også en målgivende pasning.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

Dominerte mot Newcastle

31-åringen dominerte på St James’ Park, og Hammers-fansen håper at han unngår skader denne sesongen. De har ødelagt for ham tidligere.

Antonio scoret ti mål på 26 kamper sist sesong, og han hadde også fem målgivende pasninger. Én av scoringene hans kom i 3-0-seieren mot Leicester på King Power Stadium i oktober. Han har dermed scoret tre mål på 12 kamper mot Leicester, og vi tror den fjerde scoringen kommer mandag.

Den fysisk robuste angriperen vil by på utfordringer for Leicesters nye midtstopperpar Caglar Soyuncu og Jannik Vestergaard. Vi tror han scorer i mandagens kamp, og blir tidenes mestscorende West Ham-spiller i Premier League. 2,80 i odds på Antonio-scoring er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset