West Ham jakter E-cup, og med god selvtillit tar de i mot et Burnley i villrede her på London Stadium. Det ender med tre poeng i banken for laget fra hovedstaden.

Du kan vinne hele 287 millioner i Eurojackpot neste tirsdag. Legg din kupong her!

West Ham - Burnley
West Ham vinner og under 3,5 mål i kampen @ 2.35
Spillestopp: Søndag 17. april kl. 15.14

Vi får flotte 2.35 på at West Ham vinner og at kampen ender under 3,5 mål! Trykk her for å følge dette tipset

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1 / TV2 Play

West Ham jakter E-cup

West Ham nekter å gi opp kampen om en plass i E-cup til neste sesong, men i det siste har de møtt på en del motstand på veien. For etter 2-0-3 på de fem siste begynner det å bli noen poeng opp til topp seks. Nå har de tre poeng opp til Arsenal og Manchester United på femte og sjetteplass, og ser man litt bak tallene så kan det gå fint likevel.

Onsdag er det ca. 28 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong HER!

Meget bra hjemmeform

For alle de tre tapene de har i raden har alle kommet på bortebane mot Liverpool (0-1), Tottenham (1-3) og Brentford (0-2), mens her hjemme på London Stadium står de med en ganske så flott rad med sju seire på de ti siste kampene. Kun Leeds har vunnet her i 2021, og i serien viser hjemmestatistikken ganske så kurante 30 poeng på 16 kamper. Her er det bare Ogbonna og Zouma som er ute, men de har vært ute lenge og bør ikke ha noe særlig innvirkning. Selvtilliten i laget er nok også ganske så stor etter at de nettopp tok seg til semifinalen i Europa League etter en meget overbevisende borteseier 3-0 over Lyon i returmøtet tidligere denne uken.

Du kan vinne hele 287 millioner i Eurojackpot neste tirsdag. Legg din kupong her!

Kaos i Burnley

Dermed ligger mye an til en ny seier her når de nå møter Burnley. Burnley har slitt hele denne sesongen, og de ligger fortsatt under streken med en 18.plass og 24 poeng. Etter fem tap på de seks siste kampene fikk styret i klubben nok, og sparket trener Sean Dyche etter at han hadde ledet klubben i hele ti år. Han var den lengstsittende treneren i Premier League, og i tillegg til Dyche fikk også assistenten, førstelagstreneren og keepertreneren fyken. En ny trener er ikke klar, og midlertidig trener er Mike Johnson som tidligere hadde ansvar for U-23 laget til Burnley. Det er vel kanskje ikke den helt optimale oppladningen til denne kampen, og med kun ni poeng på 15 bortekamper har de heller ikke vist den helt store moralen her på bortebane denne sesongen.

Her kommer West Ham inn med en god følelse i jakten på en E-cupplass mens Burnley virker å fomle noe fryktelig i mørket. Vi tror West Ham vinner, og mot et såpass defensivt Burnley blir det nok ikke noe målfest. West Ham-seier og under 3,5 mål i kampen gir fine 2.35 og det spilles!

West Ham - Burnley
West Ham vinner og under 3,5 mål i kampen @ 2.35
Spillestopp: Søndag 17. april kl. 15.14

Trykk her for å levere dette spillet