Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan scorer i comebacket mot Georgia

39 år gamle Zlatan Ibrahimovic er tilbake i Sveriges landslagstropp for første gang på fem år, og vi tror den svenske fotballguden kommer til å score i comebacket.

Den svenske stjernespilleren, som for tiden spiller sammen med Jens Petter Hauge i AC Milan, ga seg på landslaget etter EM i Frankrike i 2016, men i kveld er han tilbake i den gule og blå drakten. 39-åringen starter VM-kvalifiseringskampen mot Georgia på Friends Arena, ifølge den svenske avisen Expressen.

Fredag er det ca. 234 millioner i Eurojackpot-potten.

Den svenske landslagssjefen Janne Andersson tvinges til å hvile en rekke av stjernespillerne mot Georgia. Robin Olsen, Emil Forsberg og Albin Ekdal står alle over torsdagens kamp.

Ifølge Expressen kommer Zlatan Ibrahimovic og Alexander Isak til å starte på topp hos svenskene. Det er en angrepsduo som kan lage alvorlige problemer for Georgia.

Også Juventus-stjernen Dejan Kulusevski går inn i startelleveren og Kristoffer Nordfeldt vokter det svenske målet. Svenskene har et meget sterkt mannskap. Vi tror de kommer til kjøre over Georgia hjemme på Friends Arena.

Sverige - Georgia - Zlatan Ibrahimovic scorer mål - 1,65 (spillestopp torsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

17. november 2015 var siste gangen Zlatan Ibrahimovic scoret for det svenske landslaget. Den gangen scoret han to mål mot Danmark, og skjøt på egenhånd Sverige til sitt femte strake EM-sluttspill.

Det er 1955 dager siden.

Til tross for at Zlatan Ibrahimovic fyller 40 år i oktober, er fortsatt ikke fotballpensjonist. Mannen som hadde kvalifisert for å spille old boys-fotball har scoret 15 mål på 15 kamper i Serie A for AC Milan denne sesongen, og vi tror ikke at han er ferdig med å score på det svenske landslaget heller.

Mestscorende svenske spiller

Superspissen har scoret 62 mål på 116 landskamper, og det gjør ham til tidenes toppscorer på det svenske landslaget. Han passerte Sven Rydells rekord på 49 mål i september 2014, da han scoret to i en privatlandskamp mot Estland i 2014.

Fredag er det ca. 234 millioner i Eurojackpot-potten.

Åtte ganger har han scoret to mål eller mer på landslaget. Sist gang han scoret to mål for de blå-gule hjemme i Stockholm var mot Montenegro i juni 2015.

Den svenske spissveteranen har måttet stå over en del kamper for AC Milan denne sesongen, men i de kampene han har vært på banen har han dominert.

Seks ganger denne sesongen har han scoret to mål eller mer for AC Milan. Vi tror Zlatan Ibrahimovic gjør comeback med et brak torsdag kveld. At han scorer to mål eller mer mot Georgia gir 4,00 i odds. De dristige av dere kan forsøke den, men vi går for den litt mer safe varianten. At Zlatan scorer sitt 63. landslagsmål torsdag kveld gir 1,65 i odds. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset