Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Champions League:
Kan Liverpool klare et mirakel på Anfield?
Oddsspesial Champions League: Mané har en enorm hjemmestatistikk
Oddsdobbel: Vi tror det blir målrikt på Merseyside
Oddssingel NHL: Zuccarello & Co har vært best på bortebane
V64 Jackpot Solvalla: Dobbel V64-jackpot med over 1,6 millioner ekstra
V65 Momarken: Flere underspilte objekter på Momarken
V4-lunsj Sverige: Deilige objekter til V4-lunsjen

Tirsdagens soleklare høydepunkt er returoppgjøret i semifinalen i Champions League mellom Liverpool og Barcelona. I tillegg er den fem kamper fra nest øverste nivå i Skottland, det er en kamp fra Superettan i Sverige og tre kamper fra finsk Veikkausliiga. Her hjemme er det også fjerde semifinale mellom Storhamar og Tertnes. Der må Tertnes må vinne for å tvinge frem en femte kamp. Natt til tirsdag spilles det også en interessant kamp i NHL-sluttspillet der Mats Zuccarello er i aksjon i den syvende og avgjørende kampen emmlom Dallas Stars mot St. Louis.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

St. Louis Blues – Dallas Stars 2,00 – 3,70 – 2,85 B (spillestopp kl. 0155)

Klikk her for å levere dette spillet

NHL-sluttspillet, kvartfinale. Kamp 7 av 7. Nå skal det avgjøres! Mats Zuccarello og Dallas Stars hadde fordelen av å spille hjemme i American Airlines Center natt til mandag, men klarte ikke å avgjøre kvartfinaleserien i stedet utlignet St. Louis til 3–3 i kamper.

Oddstips tirsdag

St. Louis har i teorien overtaket før den siste og avgjørende kvartfinalekampen.

De har momentumet siden de slo Dallas Stars 4–1 i den sjette kampen, og de spiller på hjemmebane hvor de får støtte av sine elleville fans.

Men, og det er et stort men, for Blues imponerer ikke hjemme i Enterprise Center. St. Louis Blues har kun vunnet to av de siste seks hjemmekampene så langt. Det er en svak hjemmestatistikk for et lag som kun er én kamp unna Western Conference-finalen.

Sist gang disse to lagene møttes i en syvende og avgjørende kamp var i 2016 i andre runden. Den gangen vant St. Louis Blues 6–1 mot Dallas.

En tre år gammel kamp betyr selvsagt ingenting i natt.

Dallas-keeper Ben Bishop måtte forlate banen i kampen natt til søndag etter at han fikk et skudd fra Colton Parayko i kragebeinet. I den situasjonen scoret St. Louis mens Bishop lå nede på isen i smerter. Mandag kunne imidlertid Dallas-trener Jim Montgomery komme med gladmeldingen om at Ben Bishop spiller den største kampen hittil i sesongen.

Flax

Kampene mellom Blues og Stars har endt akkurat som ventet. De har vært intense og det har vært få mål. Disse to lagene er jevne, så det var ikke overraskende at denne serien gikk til syv kamper.

Mats Zuccarello hadde den målgivende pasningen til Dallas sin eneste scoring i forrige kampen. I kampene mot St. Louis har storscorerne Tyler Seguin og Jamie Benn kun ett mål hver. Jeg venter på at de stå frem, men det har så langt ikke skjedd.

I stedet er den unge finnen Roope Hintz, som spiller i samme rekken som Mats Zuccarello, som har scoret flest mål for Dallas i kvartfinaleserien.

Jeg tror på en jevnspilt syvende kamp i kvartfinalen, men Dallas har vunnet de to siste bortekampene mot St. Louis. Jeg tror de kan vinne igjen. Oddsen på at St. Louis går på en stjernesmell mot Dallas Stars natt til onsdag er 2,85. Det er absolutt spillbart, mener jeg.

Klikk her for å levere dette spillet