Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddsdobbel: Ny målfest med England
V5 Momarken: Lunsjfest med Randers
V4 Åby: Frekke objekter i V4-lunsjen
Eurojackpot fredag: Fredag er det rekordpott på 908 mill kr
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Torsdagens langoddsprogram byr på sju EM-kvalifiseringskamper og en bråte med VM-kvalifiseringskamper i Asia samt en del kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet. På hockeyfronten er det tre kamper i Get-ligaen her hjemme, mens det er full serierunde i SHL i Sverige. Natt til fredag spilles det åtte kamper i NHL.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Minnesota Wild - Arizona Coyotes 2,15 - 3,85 - 2,50 H (spillestopp kl. 0155)

Minnesota gikk på et skuffende 1-3-tap mot Los Angles Kings natt til onsdag. Zuccarello og lagkameratene har fått en tung start på sesongen. Wild ligger fortsatt nederst i Central Division og nest nederst i Western Conference. De har kun tatt 13 poeng på 18 kamper så langt.

Mats Zuccarello har hatt en god periode etter at han var ute med skade. Før nattens oppgjør mot Coyotes har nordmannen notert seg for syv målpoeng. Han har tre scoringer og fire målgivende. Han har ikke scoret i de tre siste kampene, men jeg går ut fra at han vil vise seg frem for hjemmepublikummet i natt.

Knuste imponerende keeperstatistikk

Jeg tror det blir en jevnspilt kamp mot Arizona, som kommer fra to sterke seire mot Washington og St Louis. Darcy Kuemper imponerte mellom stengene i kampen mot Blues sist, hvor han stoppet 33 av 35 skudd. Kuemper sto også i mål da Coyotes tapte mot Wild. Da slapp han inn fire mål for første gang siden Arizona tapte 1-7 mot Chicago Blackhawkes 11. mars. Da hadde han sluppet inn tre mål eller mindre i 23 kamper på rad.

Disse to lagene hadde fire seire hver på de åtte siste kampene før Minnesotas 4-3-seier natt til søndag. I den kampen viste Wild en enorm moral. De havnet under 1-3, men slo brutalt tilbake. Kevin Fiala, Matt Dumba og Ryan Hartman scoret tre kjappe mål tidlig i tredje perioden, og det avgjorde kampen.

Etter 4-3-seieren i Glendale harhar Wild tapt borte mot Los Angeles Kings, mens Coyotes har tatt to sterke seire på straffeslag mot Washington Capitals og de regjerende NHL-mesterne St Louis Blues på bortebane.

Dett er Arizonas tredje kamp på fire dager, og det er den fjerde kampen på seks dager. Det vil være et slitent Coyotes-lag som kommer til Xcel Energy Center natt til fredag. Minnesota har mer uthvilte bein, og d spiller på hjemmebane. Det tror jeg blir avgjørende for Mats Zuccarello og lagkameratene. 2,15 i odds på Wild-seier er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset