Ishockeystjernen Mats Zuccarello var ute i fire kamper etter å ha avlagt to positive coronatester mot slutten av oktober.

Nå er 34-åringen tilbake på isen for Minnesota, men han har ikke helt funnet formen.

På fredag kan man vinne 199 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Natt til onsdag fikk han 16 minutter og 42 sekunder på isen mot San Jose Sharks, men han løsnet ikke et eneste skudd på mål. Zuccarello gikk av isen uten å score i sin femte kamp etter koronasykdommen som nylig holdt ham ute av spill.

Se kampen mellom Minnesota Wild og Dallas Stars hos Strim. Skaff deg tilgang her!

Han har kun produsert to poeng på de fem siste kampene, men vi tror han våkner sammen med laget i nattens match.

Minnesota Wild - Dallas Stars

Odds: Minnesota Wild vinner - 1,95

Kampstart natt til fredag 19. november kl 02.00

Spillestopp kl. 01.59 Live odds etter kampstart

Xcel Energy Arena

Kampen kan sees på Vsport1

Vi tror at Minnesota Wild vinner. Spill på det her til 1,95 i odds

Minnesota ligger på andreplass i Central Division med 20 poeng, ett poeng bak Winnipeg Jets. Zuccarello & Co. har ti seire og fem tap så langt.

Dallas Stars har plukket tolv poeng på de 14 første kampene, og det holder til en sjetteplass i divisjonen. Stars har vunnet de to siste kampene 5-2 mot Philadelphia Flyers og Detroit Red Wings, men de ble begge spilt på hjemmebane.

Stjernesmell på bortebane

På bortebane har det ikke gått like bra for laget fra Texas.

I forrige bortekamp tapte Stars 3-6 mot Vancouver Canucks, og i kampen før den tapte de 4-5 mot Winnipeg Jets etter straffeslag. De tapte også 1-4 mot Colombus Blue Jackets.

Veteran-keeperen Braden Holtby er fortsatt ute med skade, og han er ikke med Dallas til Minnesota. Ifølge Bruce LeVine i Dallas Stars Radio vil han heller ikke bli klar til lørdagens kamp mot St. Louis Blues. Ben Bishop er også ute. Dermed fikk Jake Ottinger sjansen i mål hos Stars i kampen mot Detroit sist. Han slapp inn to mål på 30 skudd. I natt kan det hende han blir plassert på benken.

På fredag kan man vinne 199 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Etter å ha hvilt i kampen mot Red Wings, ville det nemlig ikke være noen overraskelse om veteranen Anton Khudobin var tilbake mellom stengene hos Dallas i nattens kamp. Han har en redningsprosent på 89. Khudobin har spilt seks kamper så langt denne sesongen, hvorav fem av dem fra start.

Minnesota leverte en trist forestilling mot San Jose natt til onsdag. De tapte 1-4 hjemme mot San Jose Sharks.

Svakt keeperspill

Cam Talbot hadde ingen god dag på jobben. Han slapp inn fire mål på 21 skudd. Talbot fikk en god start på sesongen, men formen har ikke vært like bra i de siste kampene. 34-åringen har sluppet inn fire mål eller mer i de siste fem kampene. Nå viser statistikken at han i snitt sluppet inn 2,91 mål per kamp og har en redningsprosent på 90.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Stars går på isen som underdogs i nattens kamp. Det er en rolle de har trivdes i. De har nemlig vunnet de fire siste kampene de har startet som underdogs. Khudobin spilte en av sine beste kamper denne sesongen mot Flyers, og han har en god mulighet til å fortsette suksessen mot et Minnesota-lag som har scoret to mål eller færre i de tre siste kampene.

Wild skuffet stort i den forrige matchen og har også tapt de fem siste torsdagskampene. Likevel tror vi at Wild og Cam Talbot slår tilbake i nattens kamp. Det er mange offensive kvalitetsspillere i Wild-laget, og vi tror ikke de spiller to så svake kamper på rad.

Minnesota har vunnet de tre siste kampene mot Dallas, og vi tror de tar den fjerde strake seieren mot Texas-laget natt til fredag. Dallas har ikke vunnet etter ordinær spilletid i 17 av de siste 18 NHL-kampene på bortebane.

Vi tror at Minnesota Wild vinner. Spill på det her til 1,95 i odds

Jakter du på et spill i denne kampen med høyere odds, så er det interessant å gå for Minnesota Wild-seier i den tredje perioden. Mats Zuccarello & co har vunnet de to siste tredje periodene mot Dallas, og statistikken viser også at de står uten tap i tredje perioden i de seks siste hjemmekampene.

Det som gjør dette spillet enda mer sannsynlig er at gjestene fra Texas har sluppet inn mål i den tredje perioden i syv av de åtte siste NHL-kampene.

At Minnesota Wild vinner den siste perioden i nattens match gir 2,30 i odds. Spill på det her.