Gå til sidens hovedinnhold

Tjen penger på at Tora tar medalje

Tora Berger har meget gode medaljesjanser på søndagens OL-sprint, og vi er ikke i tvil om at hun er et godt oddsobjekt.

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tipping:I dag kan ikke United tape
Odds:Mihajlovic sender Sampdoria til himmels
OL:Hvorfor er Petter Northug favoritt?
OL:Denne russeren er farlig
V65: Spennende i Harstad

Interessen for oddsspill på vinteridretter har økt kraftig de siste årene, og under OL i Sotsji har Nettavisen som mål å levere markedets beste tipsforslag for leserne.

Klikk her for å se oddsene på samtlige dueller søndagens OL-øvelse. (Velg de øvelsene du vil se oddser på til venstre i menyen)

I perioden 7. til 23. februar kommer derfor undertegnede å la travet "seile sin egen sjø" for å kunne konsentrere seg fullt og helt om å gi leserne gode spillobjekter fra Sotsji.

Starten var strålende
De olympiske vinterlekene avla sin åpningsseremoni fredag kveld, og det ble en fantastisk dag for de norske utøverne lørdag. Med to gull allerede på åpningsdagen, kan dette bli det beste vinter-OL noensinne for Norge. Undertegnede hadde ståltro på storebror Tarjei Bø på skiskyttersprinten lørdag, og til tross for at Tarjei pådro seg tre bom på stående (etter feilfri skyting på liggende) holdt det med klar margin kontra lillebror Johannes som måtte tåle hele fire strafferunder. Ergo ble det en bra start for mine oddstips, og søndag lanserer jeg hele tre tips.

Søndag er det gullsjanser i både utfor for menn, i skiathlon for herrer, i 7,5 km sprint for jentene og kanskje i hopp normalbakke. Utforen må jeg dessverre droppe da spillestopp er allerede kl 08:00. Men både i Skiathlon for gutta og OL-sprinten for jentene er det svært interessante dueller.

Kvinnelaget har aldri vært bedre
Norsk Tipping tilbyr hele 12 dueller til jentenes 7,5 sprint søndag og det er som kjent svært gode norske medaljesjanser. Tora Berger, Synnøve Solemdal, Ann Kristin Aa Flatland og Tiril Eckhoff er de fire norske som får sjansen av landslagstrener Egil Gjelland i ettermiddag og min påstand er at Norge aldri har hatt et sterkere lag i skiskyting på kvinnesiden og samtlige fire kan faktisk ta medalje på en topp dag.

Tora er favoritt
1,65 er oddsen på at dronninga selv, Tora Berger, tar medalje i dag. Det er etter min mening vesentlig mer interessant enn å spille Tora til 1,55 i odds på at hun er foran svært kapable Kaisa Mäkäräinen i mål, eller å spille Tora til svært fristende 1,90 på at hun slår Darya Domracheva i dag (den oddsen er spillbar).

Men jeg vurderer Toras medaljesjanser til å være så store at jeg finner verdi i 1,65 på at Tora havner på pallen. Tora vet hva dette dreier seg om, hun har mesterskapserfaring i massevis og farten i sporet har vært strålende i forkant av OL. Tora Berger er min favoritt til seieren i ettermiddag, men her spiller jeg henne til å havne på pallen.

Spilleforslag 3 søndag - 7,5 km sprint kvinner (spillestopp kl 15.25)
Tar Tora Berger medalje? Ja/Nei 1,65 - 1,95
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Kommentarer til denne saken