Gå til sidens hovedinnhold

To bankere og et herlig drag

Det er hva Espen Edvardsen har å melde når han debuterer som vår V65-ekspert fra Sverige denne mandagen.

Sportspills meny mandag
Dobbel V5 Leangen: Ingen sikre vinnere i Trondheim
V4 Åby: Helfrekt fjerdevalg som banker
Oddstips: Suksess for Granada?
Tippeligaen: Nettavisens tabelltips

Denne saken er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, mens tipsene er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Oppdatert mandag ettermiddag:Vår glitrende V4-banker Stevie Ray (2.valg i spillet) innfridde på Åby og dermed ble det meget pene 5 897 kroner tilbake på vårt største V4-forslag (innl.pris kr 1008).

Vi byr på tips til tre travkjøringer denne mandagen. Vi starter i Gøteborg der Åby travbane er arrangør av ukens første V4-kjøring. Mandag kveld er det tilbake til vanlig gjenge, etter to uker med prøveperioder i både Norge og Sverige. Det betyr dobbel V5 på Leangen og V65-spill til Mantorp.

Innleveringsfrister Mantorp
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

I en sprek V65-omgang fra Mantorp mandag byr vi på to bankere og vi starter og avslutter V65-spillet med banker. At Åke Svanstedt trener en av dem er ikke særlig oppsiktsvekkende, mens ringreven Kaj Widell setter seg opp bak vår andre banker for kvelden.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dønn overlegen i årsdebuten?
Vår hovedbanker for kvelden årsdebuterer i V65-6/DD-2. Vi snakker om 12 By Air som har imponert i tre strake seiersløp i Åke Svansteds regi. Vi ble mektig imponert av From Above-sønnen sist, hvor han tok en råsterk seier fra «dødens» i Klass 1 finalen på Solvalla. Lederhesten Matterazzi Bob ble et lett bytte, og han svarte opp gode King Tilly ned oppløpet. Vi hadde 12,7 siste runden på klokka. Han årsdebuterer altså i kveld etter en treningsperiode. Rapportene er gode, og samtidig møter han vesentlig lettere motstand enn han er vant til å møte. Stefan Søderkvist har ved mange anledninger steppet inn som vikarkusk for Åke, så også mandag. Vi mener By Air skal vinne dette V65-6/DD-2, selv om det er snakk om tillegg og bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Denne dama er en tøffing
Også vår andre V65-banker for kvelden starter fra 20 meter tillegg og nå snakker vi om 12 Noir de Cherie i V65-1. Hun gjør aldri et dårlig løp 12 Noir De Cherie. Ganymede-datteren var meldt kraftig opp sist på Mantorp i årsdebuten. Hun avsluttet strålende, og travet fortest av samtlige ned oppløpet. Løpet skulle ikke vært mye lengre før hun hadde stått igjen som vinner. 8-års hoppa var ikke langt bak elitehopprt som Nettan Palema, Nalda Nof og Mathilde Trøjborg i mål. Med det løpet i kroppen bør hun ha gått ytterligere fram. Det er ikke lett å hente 20 meter på gode strekhester som 2 Hazelmer og 4 Leonas Yaffa, men vi mener Noir De Cherie har klassen til å klare det og hoppa blir faktisk ikke favoritt og det gjør jo bankerspillet enda mer spennende.

Nå må da uturen ta slutt
Vi byr på et herlig drag i V65-2. 4 Satchmo S.R.P. er en hest vi har stor sans for. Han står hardt inne i løpet på penger, men kapasitetsmessig står han ikke tilbake for noen. 5-åringen gjorde noen helsvette løp under fjoråret. Bare hør på dette. På Eskilstuna 07/08 i fjor avsluttet han strålende til fjerde i et løp Opitergium vant. Han var foran en så god hest som Angelo i mål. Gentle Star-sønnen prøvde seg senere i Breeder’s Crown semifinale på Solvalla 24/10, og satt fast med full tank bak kanonene Panne De Moteur og Prawns. Satchmo S.R.P. ble disket fra tredjeplassen etter å ha kjørt innenfor banens grenser ned oppløpet. Vi skal ta med at han hadde slått gode hester som Lovelock, Orione Spin og Mr. Vida. Klokkene våre viste 08.6 siste 500 meter.

Nest sist på Halmstad var Karlstedt-traveren helt overlegen etter å ha ledet løpet hele veien. Sist prøvde han seg I V75 på Jägersro, men hadde da en veldig dårlig dag samt at banen var veldig spesiell denne dagen. Kommer ut som et 5-6 valg denne mandagskvelden noe som gjør han svært interessant i spillet. Han har hevdet seg mot langt bedre motstand enn de han møter i kveld og er et av V65-omgangens mest spennende objekter.

Kommentarer til denne saken