(Hesteguiden)

To bankere og tre "tepper"

Harstad fredag: I kveld går EM for damekusker i Harstad. Norges representant er velkjørende Katrine Olsen Wågenes.

Kommersielt

Klikk her for V5-forslag

Vi åpner direkte med to bankere på Harstad travpark i kveld.
7 EM Hercules vinner normalt V5-1 lett uten uhell. Treåringen har imponert bak startbilen i trening. I billig konkurranse skal han lede hele veien. Kusken er meget god.

Vi spiller også banker i V5-2. 8 Selma Rags har tapt for gode hester i sine siste starter. Møter veldig overkommelig motstand i kveld. Vi tror velkjørende Katrine Olsen Wågenes skaffer seg verdifulle poeng i sammendraget og vinner dette løpet og sender Selma Rags inn til årets første seier.

Trykk her for Sportssspills ekspertforslag
V5-3 er et løp hvor vi har størst tro på 3 National Legacy. Han leverte et helsvett løp sist og hadde bare Harstads nye stjerneemne Hunter foran seg i mål. Var god også gangen før og står fordelaktig til denne gangen. 5 Pablo Santana blir laddet for tet. Kommer nok til å selge seg dyrt, men skal ikke ha press over mellomdistanse. 10 Florican Senator kom aldri inn i løpet sist. Vallaken har væørt god i to løp før det og bør regnes. 12 Decent Dancer er mye bedre enn raden. Med hardt tempo kan han dukke opp på målfotoet. 2 True Colours er bedre enn raden og står perfekt til. 9 Lady Flamingo smyger på denne distansen. Får hoppa spare speeden i det lengste kan hun muligens være med i striden.

4 Milus(V5-4) kan ikke unngå favorittstemplet i et ellers uoversiktelig løp. Han trengte løpet sist og opptrer trolig ytterligere forbedret i kveld. 5 Brave Chip er hardt ute i pengeveien kontra sine motstandere. Husk da at form slår klasse. Han var positiv sist og kan slå til mot mange formløse hester. 10 Thai Sunshine har kun tre seire på 90 starter og ikke vunnet på to sesonger. Nå er selskapet billig, men sporet er sjanseartet. 3 Poisson D'Avril er bedre enn raden og må voktes.

1 Last Speed Laday kan bli overflydd i V5-5. Med tidlig luke er sjansen for at han avgjør for femte gang på rad rimelig stor. Siden dette er et usikkerhetsmoment garderer vi rikelig. Når man først garderer en klar favoritt så gjør det ordentlig. 9 Ågårds Dick dukker opp etter en liten pause. Treningsrapportene er positive. Han er spurtsterk og må vurderes i jakten på sin første årsseier. 2 Cickan Laday står innbydende til. På en god dag er han god nok for seier. 7 Hills Beauty vinner ikke like ofte som i sine glansdager, men formen er fin og selskapet passende. 6 Number One Index ber god fra start. Havner han ikke i dødens kan han vinne-
Tast her for V5-forslag

INNLEVERINGSFRISTER:

V5: Kl 18 (løp 4-8)

PROGRAM

HJEMMESIDE

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus