Gå til sidens hovedinnhold

To råtøffe damer

Topphoppene Amarone og Hope And Love står perfekt til under kveldens V65 på Bjerke og begge bankerspilles.

Etter at lunsjløpene i Östersund i Sverige er over denne onsdagen, kan det spilles til en V5-omgang i Ålborg i Danmark på ettermiddagen hos Norsk Rikstoto. Det er som vanlig V65-spill til landets hovedbane Bjerke på kvelden, og der stoler vi på to storfavoritter i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Det er i hvert fall ikke mye som taler i mot verken 4 Amarone i V65-3 eller 3 Hope And Love i V65-6, og vi tror begge innfrir sine tunge favorittstempel. Dette er snakk om to hopper langt utenom det vanlige, og de vant hhv fem og syv løp hver seg i fjor. Forutsetningene er helt perfekte for dem begge i kveld, og de må ha uhell på veien for å kunne tape.

Sportspill jobber på, og i går tirsdag ble det ny suksess i V4-spillet i Eskilstuna. Patrik Fernlunds V4-banker 11 Thaitec (det var en flott traver) vant helenkelt fra dødens og dermed ble det klaff på alle spilleforslag. Det minste V4-forslaget (innl.pris kr 180) ble ganget opp to ganger og når V4-utbetalingen ble svært så hyggelige 512 kroner ble det 1024 kroner tilbake.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 450) ble ganget opp fem ganger og ga dermed svært så pene 2 560 kroner tilbake, mens det største forslaget (innl.pris kr 900) også ble ganget opp fem ganger. I tillegg ble det fullklaff for begge DD-forslagene og det betød at det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 814 kroner, mens det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake kr 1628.

På Forus på kvelden gikk syv andelslag inn på Eksperten til en utbetaling på rundt 7000 kroner for herrene Gjesdal/Leirvåg, og rundt 50 000 kroner innspilt var da et faktum i Stavanger. Det er nye sjanser til gevinster denne onsdagen, og vi på Sportspill har som vanlig lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til dagens stevner. De spillene finner dere ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med dagens innsatser!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.26

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Innleder ny seiersrekke
I et sprintløp for varmblodhester i høyt grunnlag i V65-finalen kommer en av fjorårets slagere tilbake etter litt pause, og da snakker vi om 3 Hope And Love. Hun brøt målsnøret først i hele syv av ni løp i fjor, og dette er snakk om en hoppe langt utenom det vanlige. Treningsrapportene er gode, og da kan vi ikke gardere.

Det er lenge siden hun har stått så fint til som i kveld (ofte stått i dårlige spor), og da er det ikke lett å se hvordan hun skal kunne tape. Etter alt å dømme sitter hun tidlig i tet, men selv fra "dødens", tror vi hun vinner. Hun fikk tredje på 13.8 over aktuell distanse sist, men vi i kveld innleder hun trolig en ny seiersrekke.

Vår rangering V65-6: A: 3 B: 7-2-6 C: 11-12-1-10-8-5-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Fortsetter der hun slapp
I et hoppeløp for varmblodshester i V65-3 kommer seiersmaskinen 4 Amarone til start etter en mindre pause, og det er ikke lett å se hvordan hun skal kunne tape i kveld. Hun triumferte i fem av seks løp i fjor, og imponerte voldsomt ved flere anledninger. Bunnsolid ved triumfen på 16.0 full vei sist, og vi bankerspiller.

Eier og trener Leif Nybråten presenterte Bourbon Street i fint skikk på lørdag, og da regner vi med at Amarone også er fit for fight. Hoppa er relativt kjapp i vei bak startbilen, og vi tror hun sitter tidlig i tet. Da skal det i så fall en svært god hest til for å kunne slå henne, og vi tror ikke vi finner den, i dette løpet i kveld.

Vår rangering V65-3: A: 4 B: 2-5 C: 7-11-1-10-6-9-8-3-12

V65-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i DNT`s 4-årsserie innleder denne V65-rebusen, og storfavoritt blir 2 Enjoythewinner S.C. Han skuffet en smule i fra tet ved å gi seg til slutt i den siste starten, og der ble han til slutt femte på 17.0 full vei. Det er dog klart enklere i mot i kveld, men et trangt andrespor i volten er ikke det beste.

Han galopperte i fra et tilsvarende spor i den tredje siste starten, og da må vi gardere. Fin form er det på 6 Kevin L., og springsporet bør borge for felfri avgang. Han har fått sølv i de to siste startene på hhv 17.9 og 18.6 full vei, og han kan gå helt til topps i kveld. Han kan fort sitte tidlig i tet, og da må han krysses tidlig.

Spennende etter lange pauser er både 1 Cosmic B.T. og 8 Adam W., og begge bør vurderes relativt tidlig. Førstnevnte viste seg å være kvikk i vei på voltestart i fjor, og det går fine rapporter på ham. Sistnevnte er en fin type (vant på 18.6 full vei i den tredje siste starten), og han kan komme godt i gang i en fin rygg.

Vår rangering V65-1: A: 2 B: 6-8-1-7 C: 3-9-5-11-10-12

V65-2, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester støter vi på i V65-2, og løpet er litt åpent. Endelig står 3 Viktor K. helt riktig til (stått i mye dårlige spor nå på slutten), og dagens distanse er også den rette. Han avslutter bra til tredje på 27.7 full vei i den siste starten, og vi tror 6-åringen er snakk om en vinner i en feilfri utgave.

Klar favoritt blir 2 Brødsjø Odin, men han har tjent mye penger på kort tid. Støter således stadig på bedre hester, og han viste muligens litt sviktende form, ved å galoppere til slutt i den siste starten (det var dog i seierskampen). Han har uansett vunnet tre av de fem siste startene, og da er han er skummel å avskrive.

Fint inne i løpet står 4 Striks (tredje på 26.5 over aktuell distanse sist), og med "umulige" Vidar Hop i sulkyen, bør han vurderes tidlig. Det ble seier på formsterke 10 Kremix sist, og han kjemper langt fremme igjen. Forbedret med løp i kroppen er trolig 1 Alvine S.K., mens 6 Super Gullet skal være av de bedre.

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 2-4-10-1-6 C: 9-12-11-8-7-5

V65-4, 2600 meter autostart
Et stayerløp for kaldblodshester venter oss i V65-4, og fem hester hever seg over mengden. Best på kapasitet er utvilsomt 5 Pingo Ø.K., og i en feilfri utgave er det neppe snakk om saken. Han vant på 29.9 full vei i debuten for Andreas Opheim i den nest siste starten, mens han ble forstyrret til galopp sist.

Dagens lange distanse er trolig bare en klar fordel, og ny kusk Vidar Hop opp, er neppe noe minus. Setter pris på den lange distansen gjør også 10 Stram Vaier (gikk to fine langløp øverst i raden), og han viste solid form ved å vinne på 30.6 full vei sist. Fin form er det også på 4 Komnes Viktor, og han er tidlig aktuell.

To outsidere finner vi i form av 7 Hauan Prinsen og 8 Kor Jo, men da tror vi vinneren av dette løpet er nevnt. Førstnevnte er herdet i tøffe lag, og 4-åringen utvikler seg stadig i riktig retning (femte på 29.3 full vei sist). Sistnevnte gikk et solid løp til femte på 31.0 full vei med galopp sist, og han kan vinne feilfritt.

Vår rangering V65-4: A: 5 B: 10-4-7-8 C: 1-12-6-2-3

V65-5, 2100 meter autostart
Et nytt kaldblodsløp har vi å forholde oss til i V65-5, og vinnerkandidatene er mange. Vi garderer således bredt på storbongen, men vi har klart mest tro på tre hester. Etter å ha gått flere sterke løp fikk 9 Alsaker Piril full utteling for sin fine form ved å vinne på 25.6 over en sprint sist, og han så strålende ut der.

Etter innsatsen sist synes vi han skal være favoritt, men han har kun 13% av innsatsene på seg i kveld. Det må være feil, og vi tror på en topp vinnersjanse for Bø-traveren på ny. Det er heller intet å utsette på formen til duoen 3 Sagi Alvinn og 4 Anneros Karl, og fra sine fine spor, må begge tilmåles solide vinnersjanser.

Vi tror 7 Alm Kiwi stikker til tet, men vi tro han skal ha en rygg å gå i på full vei. Den som er først fremme for å overta teten av 3 Sagi Alvinn og 4 Anneros Karl, sitter da med de beste kortene på hånden. Det er toppform på dem begge (vunnet hhv to og fire løp på de fem siste startene), og de krysses på alle bonger.

Vår rangering V65-5: A: 9 B: 3-4 C: 11-8-7-5-10-6-2-1-12

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken