- Beste V75-pott siden 2008

Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Det har ikke ligget like mange ekstramillioner i en V75-pott på seks år.

Nederst i saken kan du spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspill-sjef Kurt Leirvåg kan nesten ikke stå stille når han forteller om lørdagens V75-omgang på Sørlandets Travpark.

- Ettersom ingen fikk sju rette i Unionstravet på Momarken 22. mars – til tross for at det ble omsatt for 92 millioner kroner – overføres det 5,5 jackpotmillioner til sjuerpotten på Sørlandet 29. mars. Norsk Rikstoto forventer i tillegg en kraftig økning i omsetningen lørdag, noe som også fører til at den ordinære potten kommer til å stige, forklarer Leirvåg entusiastisk.

45 mill til alenevinner
Totalt vil det være ca 10 millioner kroner til fordeling mellom alle som får sju rette, og en eventuell alenevinner kan stikke av med ca 45 millioner kroner.

- Ifølge Norsk Rikstotos prognoser har det ikke vært så mange ekstramillioner i en V75-pott siden 2008, forteller Leirvåg, som lover at Sportspills traveksperter kommer til å jobbe døgnet rundt de neste dagene for å ha best mulig tips til lørdag.

- Samtlige 103 hester til start kommer til å bli analysert og vurdert grundig denne uken. Hver av våre tre eksperter har sin egen tråd med andelslag på Eksperten, og i tillegg har vi lagt ut en egen tråd der bongene komponeres i fellesskap, forteller Leirvåg.

Slik spiller du
Det finnes flere måter å kjempe om lørdagens V75-pott på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipseen til Nettavisens traveksperter (kommer fredag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potter, slik som denne omgangen, kan imidlertid være en god løsning.

Når du kjøper deg inn i andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!