- Det startet med Rex Rodney

Onsdag vant en kvinne fra Hordaland mer enn 1,8 millioner kroner i V65 da hun ble alene om å løse riktig V65-rekke. Den overlykkelige vinneren har tre barn, ni barnebarn og avslører at hele moroa startet med Rex Rodney og Kjell Håkonsen.

- Det er faktisk helt riktig. Jeg har aldri vært spesielt travinteressert, men da Rex Rodney begynte å gjøre det bra, ble jeg en helhjertet supporter. Jeg elsket den hesten. Etter at han sluttet å konkurrere har det vært så som så med interessen for sporten, men ifjor var jeg på V75-kjøring på Bergen travpark. Siden har jeg vært på travparken fra tid til annen og synes det er kjempeartig. Jeg liker å spille litt. Er registrert nettspiller hos Norsk Rikstoto og holder meg stort sett til V65 og V75. Hittil har min største gevinst vært i størrelsesorden 20 000 kroner. Gode penger, det og, men det jeg opplevde i går var jo bare helt utrolig, sier storvinneren fra Hordaland.

En utrolig historie
Det finnes utallige gode historier om hvilke tilfeldigheter som har spilt inn når folk har vunnet mye penger. Gårsdagens vinner fra Hordaland er ikke noe unntak. Hun forteller selv:

- Jeg hadde allerede levert en V65 Lyntoto-bong. Så plutselig fikk jeg en mail fra min søster i USA som gikk rett i hjertet mitt. Jeg følte at jeg måtte levere en V65-bong til. Tallene kom til underveis. 12 måtte liksom med i hver avdeling utenom Jetstile-avdelingen. Prisen på bongen ble 30 kroner. Jeg fulgte vekselvis V65-sendingen på NRK2 og et annet tv-program. Da V65-6 var i mål syntes jeg det var veldig mange 12-ere. Jeg logget meg inn på nettspillkontoen min hos Norsk Rikstoto for å sjekke bongen. Jeg fikk nesten sjokk da jeg så at jeg hadde vunnet mer enn 1,8 millioner kroner. Jeg tror jeg satt i tre, fire timer og sjekket resultater og kontoen igjen og igjen. Det var å uvirkelig, sier storvinneren fra Hordaland.

Skal feire
Travmillionæren fra Hordaland har ikke riktig bestemt seg hvordan gevinsten skal feires:

- Det har jeg ikke, men med tre barn og ni barnebarn er det mange som gleder seg med meg. Dette har vært en helt uvirkelig opplevelse. Helt fantastisk, avrunder kvinnen som fikk 30 kroner til å bli mer enn 1,8 millioner i løpet av halvannen time på Bjerke onsdag kveld.

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin