*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

- Festen er ikke over

Mestre Dos Magos og Whatdoesthefoxsay i herlig duell. Fredag er det ny duell på gang.

Nettavisens galoppeksperter har spilt inn over 2,5 millioner kroner på Øvrevoll i år, og fredag jakter de nye gevinster.

08.11.14 07:53

Sportspills meny fredag:
V75 Biri lørdag: Blekkan viser vei
V64 Romme: Ohlsson får tillit
V5 Biri lørdag: Hoppa som er for god for V75
V65 Jarlsberg: Fredagskveld med to bankere
Oddstips 1: Mer trøbbel i vente for Rösler
Oddstips 2: Herlig langskudd fra Ligue 2

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en svært innholdsrik trav- og galopphelg i vente. Biri travbane kan lokke med 13 millioner kroner til en eventuell alenevinner når Mjøsbanen byr opp til storstilt V75-kjøring lørdag ettermiddag. I tillegg er det stor jackpotomgang i V65-spillet fra Sørlandet søndag kveld, mens Nettavisens galoppeksperter melder om en strålende V64-omgang fra Jägersro galoppbane søndag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Øvrevoll har vært en gedigen lykkebane for Nettavisen i år, og hittil i 2014 har Nettavisens galoppeksperter spilt inn over 2,5 millioner kroner. Og det er som veldig fint, er at dette har vært en fin blanding av både store og små gevinster, slik at det har svært mange som har fått del i gevinstene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Fredag ettermiddag er det som vanlig både V5 og V4, og de tre siste V5-løpene er samtidig også de tre første løpene i V4-spillet.

Her er Birger og Mortens vurderinger av fredagens meny:

For to uker siden kjempet 7 Whatdoesfoxsay og 5 Mestre dos Magos om seieren i NM for toåringer. Førstnevnte var først i mål, men ble disket. Dermed vant Mestre dos Magos. Det bør normalt bli en ny duell mellom disse to i dag i V5-3/V4-1, og vi låser våre kupongforslag på disse to både i V5 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Ellers er det relativt små felter denne fredagen, og det er lite sannsynlig med de de helt store utbetalingene, men bunnutbetalinger blir det som kjent mer eller mindre aldri i galopp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.