- Jeg har den beste hesten

Mattias Djuse har vunnet 9 løp på 100 starter i år. Han er vår bankerkusk i kveld.
Mattias Djuse har vunnet 9 løp på 100 starter i år. Han er vår bankerkusk i kveld.

Kusken bak hesten som er et femtevalg i formiddagstimene er klokkeklar i sin tale. Her snakker vi om ukens friskeste banker!

En ny uke er i gag, og denne uken kommer for alvor til å stå i den nordiske forbrødringens tegn. I tillegg til spill til Sverige hver ukedag og søndag er Momarken arrangør for Unionstravet kommende lørdag.

Hesten vi lanserer som ukens friskeste banker er 8 Nelle Red Turbo i V64-1 på Axevalla i kveld. Vi i Nettavisen har vi jaget denne 5-åringen i flere uker. På Mantorp forrige søndag galopperte han da han presset på vinneren Asterix Hornline i siste sving. Om Nelle Red Turbo hadde holdt seg til trav hadde vi spilt inn flere hundre tusen kroner.

Klikk her for å se alle Nettavisens andelslag på Eksperten.

- Var det seieren som røk, Mattias Djuse?

- Ja, det kjentes utvilsomt slik ut. Hesten er litt spesiell i gangarten og jeg må bare "la ham gå", men én ting er jeg sikker på; Nelle Red Turbo er den beste hesten i løpet i kveld og min klart beste vinnersjanse for dagen. 

Mer fra sportspill.no:
Langoddsen: Formløs motstand for Lens

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Dette er sterke ord om et femtevalg. Hvis man legger til at han hadde travet på 1.13-tallet over full distanse sist - tider som forgrunnsfigurene i kveld ikke har vært i nærheten av, så lar vi det stå til. Vi går "all inn" på Nelle Re Turbo som i formiddagstimene er en 8-prosenter.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


To elitloppskandidater er på farten i V64-5. 4 Shaq Is Back hadde som ventet lett spill fra tet i årsdebuten på Bollnäs. Nå er selskapet skjerpet, først og fremst i form av Copenhagen Cup-vinneren 8 Mr. Picolit. Sistnevnte årsdebuterer, så løp i kroppen er en klar fordel for Shaq Is Back, men på mellomdistanse tør vi ikke utelate Mr. Picolit som trener fint og som kommer ut skoløs på direkten.