- Nå er det vår tur

Alexander Heisholt sender tre av sine stallhester ut på Klosterskogen i kveld. Mest tro har han på 6 år gamle O.J. Sidney i V5-1.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Klosterskogen

Her finner du tipsene til V5B

O.J. Sidney har fått tøffe løp i det siste.

- Får vi tet denne gangen er sjansene gode, mener Heisholt.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

O.J. Sidney har gått den tunge veien i posisjon utenfor lederen, såkalt dødens, i de to siste løpene. Likevel har hun gjort hederlige innsatser og endt på 4. og 2. plass. Denne gangen håper Heisholdt på å lede fra start til mål.

- Jeg hadde vinnerambisjoner på forhånd sist, men løpsopplegget ble litt for tøft. O.J. Sidney gjorde likevel et sterkt løp og hentet lengder på oppløpet. Fra spor 2 vil jeg kjøre for tet, men jeg er ikke helt sikker på at jeg kommer forbi 1 Touchy. Distansen 2100 meter byr ikke på problemer. Hun har vunnet både mellomdistanse- og sprintløp tidligere, og jeg håper og tror det er vår tur å være først nå, sier Heisholt.

Usikre kort
Begge de to andre hestene Skien-mannen skal vise fram denne torsdagen har levert variable innsatser tidligere.

- 9 More Fun Arnie (V5-3) sesongdebuterer. Dette er en hest jeg hadde stor tro på som unghest, men han har vært plaget med halsen. Etter den siste starten i november i fjor ble han halsoperert for andre gang. Jeg har ikke kjørt hurtig med More Fun Arnie i det siste, men han har gått fint i intervaller. Likevel tør jeg ikke tro på ham ettersom han har skuffet meg så mange ganger tidligere, sier Heisholt om den 4-årige Super Arnie-sønnen.

4 Orion Du Goutier er alltid aktuell når han stiller til start. Den franskfødte 5-åringen gikk skoløs sist, noe som ikke falt i smak.

- Å gå barfot var ikke hans melodi. Han galopperte inn i første sving og feilet på nytt ut på oppløpet. Denne gangen er det på med skoene igjen, sier Heisholt, som er forsiktig optimist med And Arifant-sønnen.

- Det er ingenting å si på formen. Han har egentlig vært litt daff i de seneste startene. Han har vunnet løp, men likevel gått litt med håndbrekket på. Etter den siste starten flyttet vi han til en utestall, noe jeg tror vil være positivt både for humøret og helsa. I løpet torsdag er jeg forberedt på å gå i dødens. Vi har et fint spor, men tar ikke en lengde på Vitori i starten. Vår mulighet er å trykke på Vitori hele veien, konkluderer Heisholt.

Kilde: rikstoto.no