-Kongs Vethe`n er en vinner

Gunnar Austevoll har god tro på at han vinner med Kongs Vethe'n i V5B finalen på Biri i kveld. Les hans vurderinger av alle kveldens oppsitt.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Biri.

Her finner du tipsene til V5B.

Biri Travbane står som arrangør for dobbel V5-omgang i kveld. Gunnar Austevoll besøker gjerne Biri når Jarlsberg har ”fri” og om ikke det blir noen seire tidlig på dagen, mener han ihvertfall å avslutte dagen med en meget god sjanse.

- 10 Speedy Taurus (3. løp/V5a-2) synes jeg var tam sist, men det er mulig det bare var snakk om en dårlig dag, for det er ikke funnet noe galt på ham. Han har et fint spor for hans del og vi kan smyge med og sikte inn på en fin premie, sier Austevoll.

- 3 Sjef Henrik (4. løp/V5a-3) har hatt pause og blitt behandlet i bakknærne. Jeg har fått positive rapporter på ham og det er en hest med kapasitet til å kjempe i toppen. Han er ikke helt stabil, men han skal regnes med vinnersjanse og bør på bongen, varsler Gunnar om hesten Karoline Krogh Hansen trener.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

- 11 Springtime (5. løp/V5a-4/V5b-1) holder veldig god form, og har et fint løp på papiret, men vinner svært sjelden. Det ble et dårlig spor, så vi må være fornøyd med en premie, men han kan være trippelaktuell om det klaffer maksimalt for ham, forteller Gunnar Austevoll.

- 13 Frons Mette (6. løp/V5a-5/V5b-2) er ei bra hoppe som har hatt pause. Jeg kjenner ikke til dagsformen hennes, men om hun har en god dag, bør hun vurderes på 4-5 hester. Jeg syns hun er en liten outsider på kapasiteten, lyder det optimistisk fra Austevoll.

Karoline Krogh Hansens hester har gitt Austevoll mange gleder i banen og i kveld kommer hun ut med 9 El Rapido (8. løp/V5b-/DD-1) som debuterer i hennes regi. Vallaken er i bunn og grunn bra, og har form som er bedre enn raden. Han har tidvis vært usikker på beina, men kanskje har Karoline funnet nøkkelen.

- Jeg har ikke hørt noen rapporter på 9 El Rapido, men jeg tror han er i bedre form enn raden tilsier. Han har fått et fint smygspor, så får jeg se an litt hvordan formen er. Han er sikkert god for en fin premie, og kan også være aktuell på trippelen om det klaffer, opplyser Austevoll.

I 9. løp/V5b-5/DD-2 hadde den velkjørende bergenseren sjansen på både 1 Kongs Vethe`n og 12 Stolt Embla. Valget falt på 1 Kongs Vethe`n som også har vunnet sportrekningen.

- 1 Kongs Vethe`n hadde førstespor på Bjerke sist også, og da løste han bedre enn jeg ventet. Hvis vi ikke klarer å forsvare sporet, blir ting litt sjanseartet, men jeg tror det skal løse seg likevel. Av mine to i dette løpet, rangeres 1 Kongs Vethe`n først. Hesten var virkelig god i sitt siste løp, selv om han ikke vant og jeg tror han er en vinner i kveld, vurderer Gunnar.

-12 Stolt Embla hadde sannsynligvis vunnet uten galoppen i siste sving på Jarlsberg. Formen er på topp der i gården, men sporet gjør det vanskelig. Hun er dog veldig speedig og med tempo i løpet, er hun ikke helt borte, forteller Austevoll om hoppa som får Eirik Høitomt opp i sulkyen i dag.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin