1 437 051 ekstra i åpen jackpotomgang

Jorma Kontio kjører vår banker fra Gävle. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører vår banker fra Gävle. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det har vært små utbetalinger i V64 denne uken, men på fredag så ser menyen klart mer utfordrende ut. Vi byr på flere frekke objekter i jackpotomgangen!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Leangen lørdag: Dobbel sjuerpott med Kolle
V5 Leangen lørdag: Brækken har bankeren
V65 Biri: Lerum byr på frekk banker
Oddsdobbel: Vi spiller svensk hockey
Odds skiskyting:
Tiril burde vært favoritt

Det ble FULLKLAFF for et av våre forslag på Eksperten fra Leangen 20. januar. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte ut flotte Kr.22 671,-. Kurt Leirvåg varslet altså en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang på samme bane. Her venter det nemlig igjen DOBBEL-SYVERPOTT!

Fra Bjerke onsdag 21. januar så ble det igjen FULLKLAFF i V5-spillet på Eksperten. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte nå ut herlige Kr.32 460,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er altså JACKPOT i V64-spillet denne fredagen, og omgangen som er i vente er klart utfordrende med endel overspilte favoritter. Etter å ha vært i tenkeboksen en stund så falt vi ned på 3 B.W.T. Engaged (V64-3) som dagens banker. Så nemlig helt lysende ut sist, og skulle den komme seg tidlig foran nå, ja, da bør den innfri vårt bankerspill. Mer om dagens jackpotomgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Gävle:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne fredagen:V65 på Solvalla med start kl.12.45. V5 på Skive med start kl.16.07. V65 på Biri med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til omgangen fra Gävle:

V64-1 : 12 Big Finish – Feilet direkte sist, og den havnet en bra bit bak. Kommer knallsterkt tilbake i kulissene, og den varslet toppform! Får den bare litt tempo på forestillingen så duger den, og den prøves som en frekkis i innledningen. 6 Alvena Snau It – Har fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og den gikk en FIN sisterunde nå sist. Viser 14,4 s 1000m, og den har trengt disse løpene i kroppen. Kan sitte der med flyt nå. OBS!

V64-2 : 10 Ganador – Her føler vi at det er SVÆRT åpent, og det er ikke lett å plukke ut noen klink vinner av disse. Draget vårt føler vi ligger litt i skorpen, og den var OK sist. Motstandsmessig så er dette et billig løp for vår ide, og vi gir den et knepent tips.

V64-3 : 3 BWT Engaged – Løste bra ut fra tillegget nå sist, og den var tidlig å finne i tet. Etter en sisterunde i 15-fart, og med en herlig spenst i steget nedover oppløpet, ja, så var den helt overlegen tilslutt. Den så rett og slett utrolig bra ut for dagen. Her burde den komme seg tidlig foran, og distansen takler den veldig bra. SPILLES!

V64-4 : 7 Elit Sund – Er ordentlig pågang nå, og den er betydelig bedre enn raden. Hadde ikke marginer med seg nest sist, og nå sist så avslutter den strålende i et løp hvor det ikke klaffet på veien. Får den bare litt flyt på veien denne fredagen så må sjansene være FINE, og den prøves som en spennende ide mot en helt riktig motstand. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 5 Cali Maks – Kom ut etter pause nest sist, og den var helt strålende etter galopp da. Tapte mye på galoppen, men den kom knallsterkt tilbake. Nå sist så vinner den sikkert med krefter igjen, og dette er en hest på vei mot storformen. Det er selvfølgelig bra motstand når det dreier seg om å kvale til Vincennes, men slik som Cali Maks har sett ut på slutten tilsier at han her skal dukke opp i fremste rekke. SPILLES!

V64-6 : 1 Qatrine Gel – Skuffet oss litt i monte sist, men det skyldes nok en ikke god nok rytter. Denne hesten er nemlig veldig bra, og nest sist på Solvalla så var den meget tapper, og av oss så fikk den to pluss i kanten. Sporet her er selvfølgelig noe sjansebetont, men blir den bare ikke fast så kjemper den helt sikkert om seieren. Må bare prøves litt i et løp vi mener at favoritten blir aldeles for hardt betrodd.