Gå til sidens hovedinnhold

100.000 SEK inn på kontoen til Lannem Silje

Tor Wollebæk er lyrisk når han omtaler vår Bollnäs-banker i Sverige i kveld.

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang til løpene på Bollnäs på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Jarlsberg i Vestfold hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har tips til begge baner.

Det er ikke ofte man hører Tor Wollebæk er for stor i munnen etter han er kjørt et travløp, men etter han vant med Lannem Silje på Jarlsberg nest sist, sa han dette. «Lannem Silje er en av de beste kaldblodshestene jeg har kjørt».

Det skal sies at Wollebæk har kusket noen kanoner gjennom en lang karriere. På Bollnäs i kveld kommer 1 Lannem Silje i V64-1 ut fra helt perfekte forutsetninger. Hun står på strek og står 40 og 60 meter foran de argest konkurrentene. Vi tror hoppa til Ola Skrugstad kan en lav 28-tid på distansen, og da skal tilleggshestene være sjanseløse.

I det nevnte løpet på Jarlsberg hadde vi 26.0 på klokken den siste runden, og da var det ikke tomt på tanken. Hun gikk med full spenst i mål. Dette er kanskje snakk om hoppekriteriet-vinneren for året, og kanskje er hun den beste i kullet uansett rase. Vi kan ikke annet enn å anbefale bankerspill på 3-årshoppa i dette løpet!

Innleveringsfrister Bollnäs
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tjomsland sender ut en kommende stjerne?
2 Tangen Didrik ser ut til å bli en kommende stjerne på sikt. Dette er en 3-åring i kraftig utvikling. Han kommer ut i V64-3, og kuskes i kveld av Jan Ove Olsen.

Lome Elden-sønnen travet et strålende løp på Leangen sist etter stort terrengtap innledningsvis. Han ble sendt fram igjen til feltet, og Øystein Tjomsland ble med i angrep ut på den siste langsiden. Han gikk et strålende løp, og var ikke langt bak gode hester som Trysilbjønn og Hauan Prinsen i mål.

Vi hadde 27,8 på klokken den siste runden. I kveld kommer han ut mot gode hester, men Tangen Didrik er veldig god selv også. Treningsrapportene er også meget gode etter det siste løpet, og holder Jan Ove Olsen hesten i trav hele veien, kan det fort bli seier og 100.000 kroner inn på kontoen til eierne.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken