13 millioner kan bli dine

Elmer var enorm sist, og jakter en ny opptur i V75-2._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Elmer var enorm sist, og jakter en ny opptur i V75-2._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Store kroner i vente!? Vi har en mildt sagt spennende V75-omgang i vente fra 800m banen Klosterskogen lørdag. Vi spiller frekt i flere løp, og jakter storcash!

Vi har en strålende helg i vente, og denne helgen så arrangeres det ikke bare en, men TO V75-omganger. I Norge så er det Klosterskogen som arrangerer V75, og her ligger det hele 13 millioner å venter på en alenevinner. Fra Solvalla om søndagen så er det duket for en pangdag med blant annet Kriteriet. Her blir det også en EKSTRA V75-omgang som vi her i Norge kan delta i. Hele 18 millioner tilfaller en alenevinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi retter hovedfokus mot V75-omgangen på Klosterskogen så vil vi også nevne det at det er JACKPOT i V65-spillet fra Bergen denne kvelden. 423.015 ligger ekstra i potten, og våre tips vil være klare lørdag morgen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder menyen fra Klosterskogen så er den MEGET SPENNENDE, og vi blir slett ikke overrasket om hele potten på 13 millioner går. I to av de siste syv V75-omgangene fra den banen har utbetaling blitt 8,6 millioner, og 26,4 millioner. På lørdag så kan det fort smelle igjen, og her skal vi være med i jakten på millionene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Innleveringsfrister Klosterskogen:

V5: kl.14.10

V75: kl.15.00

V4: kl.16.06

DD: kl.16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Her er vår tekst mot V75-millionene:

V75-1 : 1 Biffen ØK – Denne MÅ være spennende på lørdag. Når den skulle debutere for Romtveit før Sørlandet 19.07 så gikk rapporter ut på at den i hvert fall kunne 26, kanskje nedpå 25 tallet /2100m. Den hadde vært helt fantastisk i jobb, og det ble en voldsom snakkis den dagen. Har dog ikke slått til for Lars Romtveit enda, men det er garantert kun et tidsspørsmål før den gjør. På lørdag så setter Per Oleg Midtfjeld seg opp, og nettopp Oleg/Romtveit har hatt mye suksess samme tidligere. Nå ligger naturlig nok Romtveit noe lavt da han vil ha oppmerksomheten bort i fra sin hest. Dette har den dyktige hestekaren gjort tidligere, og hester har kommet alene til mål. Skal Biffen ØK spilles en gang dette året så må det bli på lørdag, og dette er kanskje lørdagens mest spennende hest…

9 Smedheim Solan – Var ikke noe spesielt bra i Kriteriekvalen nest sist, men den var tilbake på topp nå sist, og du verden hvor bra den var da. Har siden det siste løpet skiftet nytt miljø, og slikt er alltid litt skummelt. Dessuten så er nok Biri Oppdretningsløp i Okt/Nov betydelig mer viktig enn dette løpet. Henter ikke 40m på Biffen ØK om den leverer som den kan, og Smedheim Solan er en storfavoritt denne lørdagen som vi bare må prøve å gardere. 3 Teddy Gutten Støen – Imponerte sist med å vinne på en lav 27 tid fra dødens. Gjør den om den innsatsen lørdag så er den normalt sett med på foto. Er dog ikke helt å stole på, og noe mer enn en klar outsider er den ikke.

Vår rangering : A : 1-9 B : 3 C : 4-5-8-6 D : 2-7

V75-2 : 4 Elmer – Denne serverte vi som en delikatesse sist på Momarken, og den gjør kanskje ett av karrierens aller beste løp. Etter en BLYTUNG førsterunde så avviser den likevel alt og alle nedover oppløpet, og den tok en mildt sagt fortjent seier. Røpet form i løpene før det, og seieren sist var slett ikke overraskende for oss selv om den møtte en del gode hester. Har denne lørdagen et tilnærmet gaveløp, og her burde det bli tidlig tet og slutt. Sist den hadde et åpent spor bak bilen (Momarken 19.05.2014) så bare forsvant den til tet, og den vant da på 22,8/2140m. I det slagne felt fant vi blant annet Ulsrud Tea. Per Oleg Midtfjeld har et godt tak på denne, og i en SUPERSPENNENDE V75-omgang så er dette vår banker for dagen.

9 Tøffe Toft – For de som vil prøve en banker et annet sted, ja, da må de ta med denne. Har nå et 100% riktig løp foran seg, og den ble sittende bom fast sist med alle kreftene sine igjen. Har gjort bra løp på Kloster tidligere, og denne har form i kroppen til å sjokke om vår banker gjør seg bort. 8 Jærvsø Ole – Ble en ny hest etter at Tjomsland plasserte den ut i Søgne, og begynte å ri på den i dyp sand. Fungerer nå ypperlig i aksjonen sin, og det er tydelig at den har styrket de delene av kroppen som den slet med pga denne treningen. Er enormt giftig på speed, og den er helt klart en av dem som kan ta over om Elmer ikke skulle innfri.

Vår rangering : A : 4 B : 9-8-2-7 C : 12-5-11-3-6-1 D : 10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 2 Migration – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og dette er en hest på full fart mot formen. Var OK første gangen ut, mens den nå sist var panser god etter en tøff 10 åpning. Får nå «vepsen» Vidar Hop opp bak seg, og nettopp Vidar har et strålende tak på denne kapasitet traveren. Sporet er ypperlig, den kan åpne bak bilen, og baneprofilen burde den komme godt overens med. Er en av de hestene med mest overskudd i feltet, og slike trenger ikke å være feil å spille på tampen av en lang sesong. Prøves til BRA odds i lukene, og er du ekstra frisk så kan fakta dette dreie seg om en banker på de litt mindre outsider betonte bongene.

1 Dancelli – Gjør stort sett som den får beskjed om, og det er en traver under utvikling. Nå sist så ble den sittende fast, og den vinner det løpet med luker. På lørdag så får den tet/siste indre, og den trenger ikke å være ueffen med et slikt opplegg. 3 Undone – Var helt RÅ i forbindelse med Norsk Travkriterium, men ofte så får disse hestene som har vært med på en del rundt de klassiske løpene en reaksjon. Har Undone fått det, ja, da er han i trøbbel, for her må han være på topp for å vinne. Er uansett en motivert gardering. 5 Juniata Hanover – Er vi spent på om hvordan den takler svingene. Det går trolig bra, men helt sikker er vi ikke. Gikk fint i Sverige nå sist, og den avsluttet flott i 11 fart. Må muligens vinne dette løpet fra dødens, og det trenger ikke å bli enkelt…

Vår rangering : A : 2 B : 1-3-5 C : 4-10-9-6 D : 8-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 2 Republique – Er nok ikke den tøffeste i klassen, men fra slike betingelser så må den uansett bare prøves. Nå har det nemlig vist seg gang på gang at tet-hesten får dempe mye i slike løp, og skulle Republique få gjøre det samme så renner den fort unna der foran. Ble nå sist sittende bom fast i ryggen på T. Rex fra likestart, og den hadde slått den med luker. Nå stiller T. Rex 20m bak… SPILLES! 8 Orion Hindø – Leverte en sisterunde i 13 fart sist, og selv om den var litt tung i takene etter pause så fullførte den godkjent. Kan ventes ytterlige forbedret til dette løpet, og man skal ikke glemme at den tidligere har stått på likestart med Winmecredit.

12 Winmecredit – Gjør stort sett bare fine løp, og den vant et tilsvarende løp på samme bane i fjor. Trenger selvfølgelig litt flyt fra lengst tillegg, men får den det, ja, da er den fort med helt i fremste rekke igjen. Motstanden skremmer i hvertfall ikke. 10 JTS Crown – Er en milsluker, og den var bra etter en lengre pause nest sist. Nå sist ble det tidlig galopp, og game over. Duger i slike omgivelser på en normal dag, og den er verdt oppmerksomhet om man garderer løpet. 5 T. Rex – Imponerte ingen på Bjerke, mens den var bra i Sverige nå sist. Trives best med pisk, og nå har den dessuten en tøffere oppgave enn på lenge. Er kun en bitteliten outsider denne lørdagen. 7 Luciano – Har gjort bra løp på denne distansen tidligere uten at det har klaffet. Får den ryggløpet sitt på lørdag så kan den felle alt på speed. Kan være en artig skrellhest å ha med på bongen.

Vår rangering : A : 2 B : 8-12-10-6 C : 7-5-9-1-3-11 D : 4

V75-5 :10 Valle Fryd – Denne er spillbar på lørdag! Nå sist så gikk den gjennom lydmuren etter galopp i den nest siste svingen, og vi har faktisk 21,9/400m på den. Nest sist så går den pigg i mål etter sene luker, og da viser den 25,2 s 1000m. Er selvfølgelig ikke helt travsikker, men på kapasitet så duger den alle dager i uken mot en slik type motstand. 4 Vestpol Dronninga – Har Eirik Høitomt gjort et bra stykke arbeid med. Gjør karrierens beste løp nå sist hvor den fullfører fantastisk bra bak en meget bra hest som heter Bellfaks. Her møter den på klart billigere hester, og på kapasitet så er den i samme klasse som vårt drag.

3 Løkki Vilma – Blir VELDIG lite spilt, men her skal man være litt på vakt. Var skikkelig god på samme tid i fjor hvor den vant tre løp. Er blitt satt opp til denne oppgaven, og kusk Vilde M. Kals uttaler seg sjeldent optimistisk på forhånd. Nå er hun lyrisk, og slikt lytter i hvertfall vi til. OBS! 7 Sogna Jentao – Kommer ut etter pause, og den er behandlet siden sist. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og den står meget bra inne grunnlagsmessig på lørdag. Kan vinne med litt flyt, og den skal med på bongen for dem som garderer løpet litt.

Vår rangering : A : 10-4 B : 3-7 C : 2-6-8-9-5-1 D : 12-11

V75-6 : 4 El Jaros – Radet opp, og gjorde det ene flotte løpet etter det andre. I finalen nå sist så stod den helt feil til, men den går fakta bra i kulissene, og innsatsen var igjen oppløftende. På lørdag så bomber El Jaros til tet, men nå er vi nesten helt sikker på at Gunnar Austevoll vil kjøre den i rygg med tanke på at det er siste indre. Kan fort få dette aldeles sydd opp, og speede inn til seier via siste indre. 3 Love Voice – Er en enormt god hest som har fått elendig betalt for sin flotte kapasitet i år. Nå sist så hadde den vunnet om Thor Borg ikke hadde sluppet en hest ut foran seg ned mot siste sving. Avslutter som en vind på oppløpet, men kommer akkurat for sent. Vi har 12,3 s 1000m / 10,1 s 500m på klokken, og da var det krefter igjen. Takler baneprofilen, og den er spennende i dette løpet.

2 Shoguns King – Leverer et av karrierens aller beste løp nå sist. Går en svett sisterunde, og på vår klokke står det 11,9 s 1000m. Her står den nydelig til, og med samme takter som sist så er den helt sikkert med på foto. 5 Osceola – Folkehesten Klosterskogen gjør stort sett bare fine løp, og vi forventer en ny solid innsats her. Kan fort bli sluppet til tet, og da sier det seg selv at den kommer til å lede lenge. Har ingen fordel av baneprofilen, men den skal uansett på bongen.

Vår rangering : A : 4-3-2-5 B : 9-8-1 C : 10-7-6-11 D : 12

V75-7 : 3 Diva Arvells – Avsluttet knallbra sist, og den varslet storform da. Gangen før så løste den enormt bra ut den rette veien på volte, og løser den ut slik her så fyker den til tet. I selve løpet var den veldig uheldig, og havnet i sporene innledningsvis. Gjør et veldig bra løp med tanke på innledningen, og dette var en traver som passet ypperlig i hendene på Vidar Hop. SPILLES!

10 MT Good Looking – Står i ryggen på Diva Arvells fra start, og det er slett ikke utenkelig at den kan komme rett igjennom på startsiden. Skulle den da sitte tidlig i tet så blir den mildt sagt vrien å ha med å gjøre. 12 Chica NL – Har fått to løp i kroppen, og den var bra sist selv om det ikke ble seier. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og fra dette sporet så ser vi ikke helt bort i fra at Tom Erik Solberg prøver seg på en frekkis på startsiden. MÅ MED. 1 Viva La Diva Rick – Har trolig ingen fordel av baneprofilen, men formen er bra og den fullførte flott nå sist. Løste elendig fra samme spor i Bergen femte sist, og det er usikkert hvor den havner fra start. Er ikke noe mer enn en liten outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 10-12 C : 1-7-8-6-5-2-9-4-11

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 2 High Cartier – Har et knallfint løp foran seg denne lørdagen, og den må bare prøves til bra odds i lukene. Så veldig fin ut bak feltet nå sist i 14 fart, og dette er en hest som faktisk varslet form etter en lengre pause. Er lynkjapp i vei, og fra tet/rygg leder her så er den 100% sikkert med på målfoto om den presterer som forventet. 6 Obello D’Apua – Rader opp, og den har vært helt RÅ på Klosterskogen tidligere. Vi ble dog ikke imponert av den nå sist hvor den hang tom tilslutt. Har nok ingen fordel av distansen, og med tanke på at den blir kjempe hardt betrodd så er det verdt å forsøke å gå litt imot på lørdag. 9 Sassy Kosmos – Er betydelig bedre enn raden, og nå sist så feilet den som PIGG i stengt posisjon på oppløpet. Gikk da gikk av en tid langt ned på 15 tallet. Her står den nydelig til for å smyge med, den er kuskeplusset med Kai, og den kan overraske her med flyt. OBS!

Vår rangering : A : 2-6 B : 9-10-1 C : 4-11-7-12-3-5-8

V5-2 : 9 Beaks Tamara – Er under en klar utvikling, og denne har vinnerform i kroppen sin. Den ble sittende bom fast nest sist, og den passerte da mål med mye krefter igjen. Nå sist så avslutter den strålende når luken kom ca 100m fra mål, og her var det full spenst over mål. På klokken vår står det 14,5 s 1000m / 13,3 s 500m på et VELDIG bra sett. Har her en spennende oppgave foran seg, og den må bare prøves til flott odds i totoen! 11 Ranja Hill – Har gjort to fine løp etter pause, og nå sist så ble vi fakta litt imponert av den. Tåler å bli brukt underveis, og motstanden skremmer ikke. Opplagt en hest som skal tidlig på, og den havner i a-gruppen hos oss. 1 Dream Princess – Har oppført seg dumt bak bilen så langt, og den er ikke lett å få feilfritt avgårde. Kapasitet finnes, og fra en slik utgangsposisjon så fortjener den litt oppmerksomhet. Får stå som en STOR outsider inntil den blir mer stabil.

Vår rangering : A : 9-11 B : 1-12-3 C : 4-2-10-5-6-7-8