1,5 millioner inn i sekserpotten!

Foto: Hesteguiden.com

Det ble Jackpot for 4 rette på Solänget i går, noe som gjør at det blir enorme penger å spille om i kveldens V64 på Rättvik.

Sportspills meny mandag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Skellefteå:Løp til lukene!
Lunsj-V5 Leangen:Solid utbetaling?
Oddstips:Endelig borteseier for Brann

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang på Rättvik på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Drammen travbane her på berget, og det er som sagt jackpot med 1.5 millioner kroner ekstra i sekserpotten i Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Daniel Redén har hatt et helt fantastisk sesong så langt, og han går mot et rekordår som trener/kusk. Stallhestene flyr som vinden om dagen, og det ser ikke ut som det stopper med det første. I kveld sender han til start svært kapable 4 Ybanos i V64-5, og han møter helt riktig motstand. 8-åringen pleier som regel å ruse i vei, og han liker å bestemme det meste selv i løpene.

Daniel Redén pleier som regel bare å la hesten få gå i sitt eget tempo, og det har vist seg å være riktig med mange av stallhestene i år. Abano As-sønnen har trukket et perfekt startspor, og her sitter nok Redén tidlig i tet med Ybanos.

Selv om hesten ikke har startet på lang tid, så regner vi med at han ikke kommer til start hvis han ikke er godt forberedt. Ybanos er klart best uten sko, og hvis treneren river av alle skoene til dette løpet, kan vi ikke skjønne hvem som skal få slått ham.

Innleveringsfrister Rättvik
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tilbake etter pause
En av undertegnedes favoritthester kommer tilbake etter skadeavbrekk i V64-finalen. 7 Occhione Jet er et glansbilde og se til i banen. Han var faktisk en av mine elitloppsfavoritter etter løpet han travet på Solvalla 10/10 i fjor. Da viste han fartsressurser av en annen verden. Hvis det løpet hadde gått over sprint, ville han kommet i mål på en lav 10-tid.

Etter det løpet har det vært mye problemer med Pine Chip-sønnen, men vi tviler på at Stig H. Johansson tar ut hesten til start hvis de ikke mener han kan duge direkte. I løpene i fjor kunne han ruse i vei, men har Stig H. fått orden på dette problemet, duger han langt opp i klassene. I kveld kommer han ut mot helt riktig motstand, og klarer Erik Adielsson og holde han rolig underveis, skal han regnes som en vinnerkandidat direkte.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!