1,5 millioner kroner ekstra deles ut

Foto: hesteguiden.com

Det er jackpot som gjelder i hovedstaden i kveld, og suksessduoen Romtveit/Solberg får pengene våre igjen. Sjekk våre V65-tips her.

Klikk her for å se våre V6-forslag.

Det var ingen utbetaling på fem rette i en veldig favorittpreget omgang forrige onsdag, og dermed skytes hele 1 558 619 kroner inn i sekserpotten ved denne anledningen. Dette faktum gjør sitt til at det er en superspennende kveld vi har å se frem til i dag, og vi synes det er veldig interessant og ikke minst riktig å kun gå for seks rette på en dag som denne.

Det vil trolig bli et solid omsetningsløft som en følge av jackpot, og selv om det aldri er helt enkelt å prikke alle seks vinnerne må det være en fornuftig strategi å gå for dobbelt betalt ved klaff med så mye ekstra kroner i potten.

Ole lar seg ikke stoppe?
Vi har med hell banket 7 Jærvsø Ole ved to anledninger tidligere i vinter, og i V65-5 i kveld lar vi monsteret til Lars O. Romtveit få tilliten på ny. Det var en seksstjerners prestasjon til sølv på meget sterke 27.0 full vei 4-åringen leverte i Kongepokalen, og dersom den kraftanstrengelsen ikke har satt sine spor tror vi på en solid vinnersjanse i en feilfri utgave.

Ga selveste Dotterud Teddy kamp til døra ved den anledningen, og selv om det er en rekke svært gode hester i mot i grunnlaget sitt i kveld mener vi bestemt at de øvrige må spille annenfiolin dersom den tøffe Järvsöfaks-sønnen fortsetter den flotte trenden.

Vi tror bare det er en fordel med et spor litt langt ute med tanke på feilfri avgang, og vi skal like å se den hesten som kan stå i mot en av årgangens beste når han setter inn turboen siste 1200 (kan også være tidlig å finne i tet).

Vår rangering: A: 7 B: 11-10-2-1 C: 6-8-9 D: 5-3-4-12

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

To hester gjør opp?
Vi er rimelig trygge på at vi har plukket vinneren på to hester i et hoppeløp for kaldblodshester som innleder denne rebusen, og hesten å stå i mot til slutt er 10 Briskebyrappa snakk om (og vi banker på våre to minste spilleforslag). Den steintøffe Rappfot-datteren er still going strong i en alder av 14 år, og innsatsen til tredje på flotte 25.4 full vei bak Åsajerven i den siste starten var av den strålende sorten. Fine forutsetninger i kveld (pleier gjerne å stå på både 40 og 60 meter tillegg i denne typen løp), og normalt skal det dreie seg om en solid vinnersjanse.

Slått favoritten i samløp før har 8 Indregaards Lilja gjort, og det kan fort skje igjen i kveld. Løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort veldig godt, og ved denne anledningen kan det ligge an til favorittposisjonen tet. Forsvarer seg mesterlig derfra, og vi syntes 15-prosenteren i spillet er meget spillbar denne gangen (og da krysser vi på våre to største spilleforslag).

I fjor trengte 2 Laeskog Ronja noen løp i kroppen før hun fikk ordentlig fart på maskineriet, og jo eldre hestene blir er det stadig tyngre å komme i gang igjen etter litt hvile. På kapasitet står hun ikke tilbake for noen i dette løpet, men vi satser på at historien gjentar seg også i år (og da fikk hun ingen plass på våre spilleforslag denne gangen).

Vår rangering: A: 10 B: 8 C: 2-4-11 D: 12-3-5-7-9-6

Nettavisens V6-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

Kan Indregaards Lilja og Cato Antonsen utfordre den store favoritten i V65-1?
Kan Indregaards Lilja og Cato Antonsen utfordre den store favoritten i V65-1?

V65-2, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester venter oss i den andre avdelingen, og vi syntes tre hester hever seg litt over mengden på kapasitet. Tilbake etter litt pause med gode treningsrapporter i ryggen kommer 6 Overlover (vi tror på tet ut av den første svingen), og når champion Høitomt setter seg opp ved denne anledningen er Gottling-traveren i de beste hender.

Vi mistenker at 1 French Destiny ikke kan forsvare sitt innerspor (3 Liv I Nortev er først til planken for så å slippe til vår favoritt?), men dersom det løser seg for den formsterke Anderssen-traveren skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse (strålende til sølv på flotte 14.4 over dagens distanse i den siste starten).

En hest vi har veldig sansen for er 10 Orion Hindø, men han er veldig avhengig av overpace på løpet for å rekke frem til seier fra denne utgangsposisjonen. Fart kan det dog bli i dette løpet med en rekke startkjappe konkurrenter i først rekke bak startbilens vinger, og da snakker vi om en underspilt 13-prosenter!

Vår rangering: A: 6 B: 1-10 C: 3-8-7-2-9-11 D: 12-5

Annonse: Øivind Grøstad byr på et voldsomt festobjekt mot den store favoritten Briskebyrappa i V65-1

V65-3, 2140 meter voltestart
Vi støter på et vidåpent løp for kaldblodshester i den tredje avdelingen (og på vårt store system krysser vi av for hele ni hester), men en grei favoritt i sitt comeback etter lang pause skal 10 Torderud Lynet være snakk om. Dette en snakk om en litt skjør, men meget kapabel sak som vant to av tre starter i fjor, og ny trener Kjetil Helgestad er veldig fornøyd med det hesten har vist i trening forut for kveldens dyst.

Veldig fin kapasitet er det også på 6 Øyfrisk, men stridsmoralen er ikke alltid helt på topp der i gården. Positiv til tredje på 30.4 over en sprint med eieren i ”jolla” i den siste starten, og normalt skal Sokna Troll-sønnen være ytterligere forbedret med det siste løpet innenfor vesten etter litt pause i kveld (og ny kusk Geir V. Gundersen er god på denne typen hester).

Det vrimler dog av minioutsidere i løpet, og hester som 3 Turboson (skyhøy kapasitet, men veldig usikker), 7 Mørtvedt Edel (formsterk frøken, men hoppa ser ut til å være svært vanskelig å vinne med), 8 Dag Svarten (tre sølv på rad, og en seier er rett rundt hjørnet) og 9 Stjerneodin (variabel som de fleste av hestene til Flåten, men klart god nok på sitt beste) skal alle være tidlig aktuelle ved garderinger.

Vår rangering: A: 10 B: 6-3-7-8-9 C: 1-12-2 D: 5-4

V65-4, 2140 meter voltestart
Vi finner tre brennhete vinnerkandidater i den fjerde avdelingen, og vår favoritt til å vinne blir 8 Runrig. Strålende i debuten for Trond Anderssen til seier på 13.0 over en sprint, mens han skuffet en smule til sølv på 18.1 full vei nå sist. Fikk dog ikke det rette feste på en løs bane den dagen, og vi forventer en bedre innsats i kveld (nå strøket, og da tar vi inn reserver på våre spilleforslag!).

Solid i flere løp i hele vinter har 12 Gann Stone vært, og det var en vel fortjent seier på 18.0 full vei som ble bokført for Holm-traveren i den siste starten. Sporet er treneren veldig fornøyd med i kveld, og den sterke 6-åringen blir trolig tung å stå i mot til slutt på ny.

Stakk til tet og holdt unna til en flott seier etter litt pause i den siste starten gjorde 6 Arielle Star A.B., og det kan ligge an til et tilsvarende scenario i kveld dersom kusk Roger Brandt treffer starten like fint som sist. På vei opp i form er 7 American Sine, mens smygkjørte 1 Shootist heller ikke skal regnes bort. Flere av favorittene må rote seg bort for at formsterke 13 Blue Story skal kunne gå helt til topps, mens de øvrige i løpet ikke tilmåles vinnersjanser av oss.

Vår rangering: A: 8 B: 12-6 C: 7-1-13 D: 5-2-9-14-10-11-3-4

V65-6, 1609 meter autostart
Det hele avsluttes med et veldig spennende sprintløp for varmblodshester, og med forventet veldig tøft tempo på forestillingen åpner vi opp for at det kan komme en smell i dette løpet. Det kan bli en veldig strevsom innledning for favoritten 5 Lucky Carpenter før han eventuelt når føringen i løpet med to kusker på innsiden som er vel hissige på grøten (Albinsson/Kaasa), og da er det ikke sikkert at det bli like enkelt å holde unna helt hjem ved denne anledningen. Super Arine-sønnen har dog levert strålende innsatser i hele vinter, og det er selvsagt snakk om hesten å slå.

Ille til spormessig står 8 Frameable, men den meget formsterke Anderssen-traveren kan bli reddet av kraftig overpace på løpet. Kunne ikke fange Hitchcock i den siste starten, men innsatsen var det ingen ting å utsette på (og at han kan sprinte viste han ved tredjeplassen på solide 13.3 i den tredje siste starten).

Overflydd ned startsiden blir 2 Dazzling Lionel, men den kapable Midtfjeld-traveren er i hvert fall kraftig på vei opp i form (og dersom det løser seg underveis tror vi på en plass helt i toppen). Speedkulene 9 Thai Gardens Dream (veldig fin form) og 11 Kick Of Laser (spurtet strålende til seier i den nest siste starten, mens hun satt fast nå sist) syntes vi skal være tidlige aktuelle, mens duoen 3 Trinity Degato og 4 Nabucca Eastwind også krysses tidlig fra sine fine spor.

Vår rangering: A: 5-8 B: 2-9-11-3-4 C: 12-10-7-6

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire V6-forslag på hhv 126, 378, 756 og 2272 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 315 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.

HTML EMBED