16 prosenter til topps?

Foto: hesteguiden.com

Hun er bare et femtevalg i V5 og markert på seksten prosent. I kveld utfordrer Eternal O favoritten Montana F.H. i V5-4B.

Klikk her for V5-forslag.

9 Eternal O (V5-4B) avsluttet veldig bra på Sørlandet i helgen der hun ble fjerde i mål. Trippelen bestod av Peter Lugar, Expensive Royal og Lingo. Bortsett fra favoritten 8 Montana F.H. er selskapet mye enklere i kveld. Siden Montana F.H. trakk åttendespor har vi tror på at Eternal O avgjør til sin fordel. Vi bruker bare to hester på kupongen.

Romme V65 i kveld, kjøp andel her!

To hester også i V5-1B. 2 Zico H. Lumburgia slo Neon på målfoto sist torsdag etter at han måtte gjøre en del selv i løpet. Ny god sjanse i kveld, men kan få kamp av 3 Universal Law som galopperte direkte i Gudmestad-debuten. Han er normalt travsikker og vi vet at Geir Gudmestad har vært tilfreds med hva nyervervelsen har vist i trening.

Grøstad/Lerum med nye fremganger, 100.000 kroner innspilt på Sørlandet!

V5-2B er en åpen affære. 2 Le Feu Follet var sterkt forbedret sist. Har en gunstig utgangsposisjon og bør sloss om seieren. Minuset er at hun svinger i prestasjonsnivået. 3 Shocking Angus greide ikke forsvare seg oppunder mål sist. Leder trolig lenge igjen og kanskje holder til helt hjem i kveld. 9 Yonckers Boshoeve satt lenge stengt sist, men leverte en prima spurt. Få sjelden klaff, men er trolig den beste hesten og skal på bongen. 5 Omer holder bra form og kan ta en etterlengtet triumf. Mange andre som også kan vinne dette løpet. Vi anbefaler bred gardering.

Kjøp eksperttips fra Sportsspill her

Det hersker liten tvil om at 9 Lomebrun er den beste hesten i V5-3B. Han vinner uten galopp. Lannem Sjur-sønnen er imidlertid fryktelig usikker og bør dekkes opp. 1 Kandidaten er mer enn god nok og kan vinne. Møter enklere selskap enn til vanlig. 7 Rapp Hege er ganske tøff. Vi synes hun skal regnes i dag. En liten luring er 2 Nøkle Per. Han er rask ut og kan få et fint løp. Formen later til å være fin for tiden.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

I V5-5B er 11 Stilfaksen den klart beste hesten, men det går ikke å stole på Jærvsøfaks-sønnen. Hun "må" innom galoppen hver gang. 9 Løngspretten pleier å gå bra til mål. Kommer han noenlunde til kan han avgjøre til sin fordel. 1 Sagina er spennende fra strek. Kommer nok til lede lenge og feilfritt er det ikke usannsynlig at hun holder unna. Variable 7 Frigg kan overraske om han gidder. Kraftig kuskforsterket i kveld.

Tast her for V5-tips