160 000 innspilt i Sverige

Per Lennartsson kusker Nettavisens V4-banker i Eskilstuna mandag.
Per Lennartsson kusker Nettavisens V4-banker i Eskilstuna mandag. Foto: hesteguiden.com

Nettavisens svenske traveksperter i knallform og jakter nye fremganger i V4 og V5-spillet fra Eskilstuna mandag ettermiddag.

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Vi dropper kveldens største V65-favoritt
V64 Rättvik: En real delikatesse som V64-banker
Oddstips 1: Har ikke slått Elfsborg på tolv kamper
Oddstips 2: Kjartansson leverer igjen

Velkommen til en ny innholdsrik trav- og galoppuke kjære lesere. Denne uken er det Jarlsberg som det aller mest skal handle om. Vestfoldbanen byr på sitt herlige sommertrav og innleder allerede onsdag kveld med V65 og holder det gående i fem dager med Ulf Thoresens minneløp som det soleklare høydepunktet søndag ettermiddag. 

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Mats Persson er 57 år gammel. Han har jobbet med travsport de siste 35 årene, i ulike former. Både som journalist og tipsekspert, men også som fotograf. De siste 19 årene har Mats jobbet med trav på heltid på freelancebasis.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi skal imidlertid gjennom mye moro før den tid og mandag er det Eskilstuna (V4 og V5) og Rättvik (V64) som er arrangørbanene i Sverige. Her i Norge er endelig Leangen travbane tilbake med V65 på en mandagskveld og undertegnede kan love dere en rekke godbiter derfra.

Nettavisens svenske traveksperter har hatt en strålende helg. Fredag ble det treff både på det største V64-forslaget på Nettavisen og hele 16 andelslag fikk seks rette i Boden, og totalt ca 90 000 kroner innspilt. Den suksessen fortsatte søndag i V64-omgangen på Arvika. Mats Persson hadde 3 Røstekongen (6-valg i spillet) som sin luring og på flere andelslag spilte vi denne banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Dessverre var hovedbankeren 10 Julio De Luxe innom doble galopper, og selv om hesten gjorde en helt formidabel opphenting, kunne han ikke bli bedre enn femte. Uansett ble det fem rette på de aller fleste andelslagene og totalt ca 50 000 kroner innspilt. I tillegg ble det treff på det aller største V5-forslaget i Skellefteå litt tidligere på søndagen og herlige 17 224 i utbetaling. 

Mandag er det Eskilstuna som byr på både V4 og V5 og det er svært fine spilleløp. Her følger Mats Persson sine vurderinger.

Spiken
8 Harvey Tornado (V4-3/DD-2) är en rejäl och löpärlig häst med full form. Senast räckte han inte fram i spåren över sprinterdistans. Nu är han på hemmaplan och har ett halvvarv längre på sig att avgöra.

Luringen
6 Treviere (V4-2) har haft krafter kvar i sina tre senaste starter. Nu återkommer hon efter ett kortare tävlingsuppehåll. Trots att det kan fattas lite tempo är hon absolut streckvärd om man garderar favoriten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V5-Spiken
11 Mystic Illusion (V5-3) har svarat för två bra insatser på svensk mark. Senasy svepte hon till ledningen 1 100 kvar och hade allt under kontroll via 1.15,5 sista tusen. Med en liknande insats här blir hon svårstoppad igen.