2 millioner innspilt - nå tar vi Bjerke!

Thai Cardinal blir vårt klare holdepunkt mot nye gevinster. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Thai Cardinal blir vårt klare holdepunkt mot nye gevinster. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over to millioner siden 5. desember, og også fra Momarken tirsdag ble det kling i kassen med over 350 000 innspilt. Du tar vel rygg?

Vi har vært gjennom en herlig tid hvor tipsene har satt MEGET sterkt. Fra Momarken tirsdag 16.Desember så var det igjen duket for luketømming! Vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 400) betalte ut hele 10 546 kroner. Utover det ble det seks rette for hele 33 andelslag og over 350 000 kroner innspilt. 20-oddseren og femtevalget 9 Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød ble fanget på kun to hester i V65-4 og var svært medvirkende til spillefesten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Halmstad 15.Desember så ble det NY systemklaff. Systemet (4 andeler a 1500) betalte ut knappe 50 000 etter at dagens beste objekt 5 Candy Store (4-valg) innfridde våre store forventninger i finalen. Dagens beste OBJEKT-bongen (12 andeler a 88) hadde banker på Candy Store, og betalte ut 5 136. På mandag så serverte vi FYLDIGE tips til Sverige, og fra 1.Januar så vil undertegnede også by på solide/oppdaterte tips til Sverige hver dag. Så her er det bare å glede seg, og følg med fra 1.Januar!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste tiden:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der. Totalen siden fredag 5.Desember har kommet opp i vel 2 000 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med. HUSK at du alltid kan kjøpe deg inn i våre EKSPERT-BONGER her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V76: 19.00

V5: 20.28

DD: 20.50

Løp ellers denne onsdagen : Lunsj Sverige, og Täby med spillstopp kl.12.20. Våre tips til Täby finner du her

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Bjerke denne onsdagen så byr vi på to bankere samt flere super-objekter i omgangen! Vår første banker er av det frekke slaget, og den heter 11 East Edition (V76-6). Den andre bankeren som vi går for kommer ut i V76-7, og den heter 2 Thai Cardinal. Vår komplette meny ser ellers ut som følger:

V76-1 : 1 Finnskog Mira – Fikk ikke feste sist, og det løpet velger vi å se bort ifra. Den gikk veldig bra etter galopp nest + tredje sist, og dette er en hoppe med flott fart i kroppen sin. Har på onsdag et nydelig løp foran seg, og fra slike betingelser så MÅ DEN PASSES! Vi roper et varsko, og plasserer den knepent først. 9 N.S. Viras Lykke – Har møtt Ulydia fra likestart fire ganger, og den har aldri tapt. Nå står den 20m foran favoritten… Kommer dog ut med usikker form, men den er god nok i massevis på kapasitet, og den må regnes som en stor outsider. Spesielt når den får kusken med de «magiske» hendene opp – Svein Ove Wassberg. 6 Lykke Sara – Er fortsatt noe bedre enn raden, og motstandsmessig så ser dette veldig riktig ut. Ligger hun nedpå hele veien, ja, er den god nok, og den er en selvskreven på bongen. 14 Ulydia – Dette er favoritten i løpet, og den blir TUNGT betrodd. Vær dog klar over at den skal ut i finalen på Bjerke lørdag med 100K i første, og vi føler oss ikke helt sikker på at man ønsker å tømme den her. For oss er denne favoritten kun en outsider.

Vår rangering : A : 1-9 B : 6-14-5-7-2 C : 3-4-12-8-13-10-11 D : -

V76-2 : 5 Restless Cash – Er den beste hesten i feltet, men den er ikke til å stole på, og vi velger derfor å ikke la den stå alene. Nå sist var den for eksempel ytterst nære galoppen to ganger nedover oppløpet. Står her rett bak bilen, og det er galopp risiko på startsiden. Feilfritt så snakker vi trolig om en vinner, men nå føler vi at den kan være verdt å gardere. 9 Match This One – Har her et VELDIG riktig løp foran seg, og den er spennende. Har en veldig fart i kroppen sin, og får den bare ryggløpet sitt, ja, da kan den felle alt på speed. Gikk sist enormt mellom to galopper, og den er bedre enn raden. Trener nå bra etter en infeksjon, og den MÅ passes her! 4 Hilmi Star V. – Kom ut etter et lengre avbrekk nå sist, og etter en passiv styring så passerte den mål med MYE ubrukt krutt igjen. Den så utrolig bra ut for dagen, og den varslet form direkte. Hadde nok uansett godt av denne blåseren i kroppen, og den er småspennende her.

Vår rangering : A : 5-9 B : 4-2-6 C : 1-7-8-3 D : -

V76-3 : 3 Odine U.N. – Er BRA på sitt beste, og det er positive rapporter på den etter at den har slitt litt med blodet sitt. Glem ikke at denne tredje sist hadde slått Vinteld/Rigel Scott med luker, og den har stor fart i kroppen sin. På onsdag så står den nydelig til, den får en mildt sagt spennende kusk opp i Gunnar Austevoll, og vi må bare prøves oss med denne frekkisen som det vil være bra odds i. 9 Finnskog Fokus – Er MILEVIS bedre enn raden, og den skal tas på alvor nå. Den var heroisk i nederlaget nå sist, mens den går pigg i mål med krefter igjen nest sist. Her står den i perfekte rygger fra start, og den kan få løpet. SE OPP! 1 Vinteld – Blir trolig tungt betrodd, men her skal man være litt forsiktig. Her snakker vi nemlig om en hest som ikke har vist ordentlig form på en stund, og vi er rett og slett litt usikker på moralen der i gården. Kan selvfølgelig lede dette hjem, men for oss blir uansett dette kun en outsider.

Vår rangering : A : 3-9 B : 1-11-5 C : 2-10-7-6-12 D : 4-8

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V76-4 : 2 Scatcat – Har ikke hatt den rette flyten på slutten, og dette er en hest som er bedre enn raden. Sjokkvant på akkurat samme tid i fjor, og den trives på denne tiden av året. Her står den nydelig til, den får en av de beste kuskene opp i Kristine Kvasnes, og den kan overraske nå. OBS! 12 Speedmeister – Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den så MORSK ut når den fikk muligheten sist. Takter da voldsomt om, kommer med alle kreftene sine i behold til mål, og vi har 13,8 s 500m på klokken. Blir det bare litt fart her, ja, da kan den fort denne bombe rundt denne billige gjengen! 6 Darcy Classic – Avsluttet meget bra nest sist, og den så for dagen meget bra ut da. Nå sist så feiler den. Har form i kroppen sin, den møter på riktig motstand, og med en spennende kusk i Erlend Rennesvik opp, ja, så skal man være veldig forsiktig med å undervurdere den.

Vår rangering : A : 2-12 B : 6-10-9 C : 4-1-3-7-11-5-8 D : -

V76-5 : 3 Torpa J. – Vinner normalt sett dette løpet om den kommer seg foran. Den har nå fått seg to løp i kroppen i ny regi, og den ble sittende bom fast nå sist. Inntrykket var meget bra, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Det som gjør oss noe usikker er at Cato har varslet full bøtt med Greis Vinn, og den kan åpne noe veldig. Finnskog Sjefen følger jo bilen, men den velger trolig rygg. Torpa J. kan få svar av Greis Vinn, men fra tet så er Torpa J. motivert. 10 Zevs – Så LEKKER ut i kulissene sist etter sene luker. Har nå kommet inn på stallen til Eirik Høitomt, og vi er svært spent på den før dette løpet. Står i ryggen på Torpa J. her, og den kan komme flott gjennom på startsiden. Skulle det da bli kjøring innledningsvis så er det fort «MESTER» som kommer her med meget speedige Zevs. Kan overraske! 6 Briskeby Rauen – Gjør «ALLTID» fine løp på Bjerke. Kom ut etter pause nå sist, og den går et veldig bra løp i kulissene. Viser 25,0 s 1000m med full fart over mål. Dette er «ungdommen» i feltet, og den tåler å bli brukt litt underveis. Er ikke ueffen på en maks dag, og den får regnes som en outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 10-6-2-11 C : 1-8-9-7-4 D : 5

V76-6 : 11 East Edition – Dette er et BRA spill i omgangen, og det kan opplagt dreie seg om en banker for de frekke. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er fikset opp etter det siste løpet. Rapportene på den i trening er bra, og den kan nesten ikke få et riktigere løp enn dette når det gjelder motstand. Stod for eksempel 20m bak Stjerne Steensgård sist han møtte den (02.04.2014), og East Edition har matchet bedre hester enn dette. Får feltes beste kusk opp, og med de riktige ryggene i sisterunden så skal sjansene være gode for at den feller alt nedover oppløpet! Legg også merke til at den nå er strøket inn et spor etter at 10 Tib Thierry er blitt tatt bort av feltet. MÅ BARE SPILLES TIL FIN ODDS NÅ! 9 Flying Power S.S.– Silje Eilertsen er en som vi liker å spille. Hun holder vi svært høyt som kusk, og hun får stort sett alltid det beste ut av hestene. Når det gjelder Flying Power S.S. så ble det feil for den sist, og den er bedre enn raden. Her står den nydelig til for å smyge med, og den kan være tilbake som en vinner. 3 Stjerne Steensgård – Sparket oppi sist, og gikk glipp av en fin plassering. Har et HØYT maksnivå, men vi har fakta sett den bedre aksjonsmessig tidligere enn slik den ser ut nå. Kan uansett ikke få et finere løp enn dette, og garderer du vår delikatesse så er denne selvskreven på bongene.

Vår rangering : A : 11 B : 9-3 C : 8-2-6-12-1-4-7 D : 5

V76-7 : 2 Thai Cardinal – Har vært KRUTTGOD på slutten, og den har levert det ene pangløpet etter det andre. Her står den ypperlig til, og Åsbjørn Tengsareid varsler at de har siktet litt på dette løpet. «ALLE» vil ha ryggen til Thai Cardinal, og vi tror på tidlig tet og slutt! Dagens soleklare banker i en ellers vrien V76-omgang! 11 French Destiny – Er i toppform, og den har levert gode løp mot tøff motstand i Sverige de siste gangene. Står imidlertid dumt til her, og den trenger skikkelig tempo om den skal felle vår klare banker. Kan imidlertid komme inn i leken med tempo, og den er et motivert andrevalg. 1 Dorado – Er brukbar ut, men kan ikke svare Mighty Lady, og dermed så er dette sjansebetont. Viser uansett i en såpass bra form nå at den er trippelaktuell om det bare løser seg.

Vår rangering : A : 2 B : 11-1 C : 9-12-4-7-6-3-8 D : 5-10

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.