*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

200 000 til John Paul

Foto: Hesteguiden.com

Geir Gudmestads elitehest John Paul's Legacy runder akkurat 200 000 kroner innkjørt i 2012 med seier i Bergen torsdag kveld.

07.09.12 10:44

John Paul Legacy's innfridde og det fem rette på det største forslaget i V5B-spillet (utbetaling kr 2517). I tillegg ble det 362 kroner tilbake på det minste DD-forslaget (innl.pris kr 100) og 733 kroner tilbake på det største DD-forslaget (innl.pris kr 300).

På Åby under V65-løpene der så sviktet dessverre vår banker Angel of Postman, men de fem andre vinnerne fanget vi på alle kupongforslagene. Det minste V65-forslaget på 168 kroner betalte tilbake storfine 3 572 kroner. Også i DD-spillet ble det flott klaff. 2500 kroner tilbake på det største forslaget til 300 kroner.

Sportspills meny torsdag:
V65 Åby: V65-klaff igjen fra Sverige?

Oddstips: Tøft for U21-gutta

Det er dobbel V5 det handler om i Bergen i kveld i tillegg til en svært spennende V65-omgang på Åby travbane i Göteborg. Det ser slett ikke lettløst ut i Bergen og det kan bli fine penger å hente for de som prikker fem rette i henholdsvis V5A og V5B.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Gjentar seiersløpet
Geir Gudmestad har ikke hatt noen knallsesong når det gjelder antall seire, men stallhestene hans presterer jevnt og trutt. Tirsdag vant Doktor Jaros på Forus og vi har svært god tro på at hans elitehest 5 John Paul's Legacy vinner V5-5B på Bergen travpark torsdag. Credit Winner-sønnen vant helenkelt fra tet sist han gjestet Bergen (tredje sist) og i kveld ser motstanden enda enklere ut. Normalt sitter hesten i tet ut av den første svingen og det er ikke lett å se hvem som skal utfordre da. Vi spekulerer ikke og bankerspiller i V5-5B.
Rangering V5-5B/DD-1: A: 5 B: 11-8-10 C: 3-4-2-1-7-9-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

I ferd med å innfri
Svein Ove Wassberg har flere ganger skrytt til undertegnede av 9 Reventon som dukker opp i V5-2A. Treåringen etter Defi D'Anou har imidlertid slitt med å innfri og galoppert endel. Sist på Bergen travpark for fjorten dager holdt imidlertid hesten seg på beina og gjorde et bunnsolid seiersløp etter en tøff sisterunde. En såpass bra hest som Don Julio ble et lett bytte den dagen. Motstanden torsdag er ikke spesielt tøff og holder hesten seg på beina, blir han vanskelig å stå imot tilslutt. I et V5A-spill med svært få bankerkandidater tror vi fremgangen fortsetter for Reventon og bankerspiller.
Rangering V5-2A: A: 9 B: 4-7-10 C: 2-6-11-12-8-1-5 D: 3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Det er ikke alltid like lett å forstå seg på disse hoppene. 1 Fjord Oda var urdårlig nest sist etter innvendig løp. Sist tirsdag ledet hoppa hele veien og gjorde trolig sitt beste løp i karrieren. Nå er hoppa solgt og dukker opp i regi flinke Anita Wergeland (dama bak Ulsrud Tea blant annet). Svein Ove Wassberg setter seg opp og satser trolig på ryggløp (det fortalte han oss torsdag morgen). Uansett synes vi hoppa skal settes først.

2 Torpa Kari er muligens tethesten her da. Tengsareid-hoppa er under utvikling nå og kan lede rundt om (er strøket). 13 Nornes Jenta har bakspor på tillegg og det er selvsagt et minus. Fireårshoppa har dog mye inne og kan vinne om det klaffer litt underveis. 7 Huldre Lykke trodde vi litt på sist og da avsluttet hoppa godkjent. Spennende i kveld med Ove Wassberg som kusk.

3 Eldjerva er rask og lettplassert. Viljen er ikke alltid like god, men fra strek får hun et gunstig opplegg underveis. 12 Athena Kos har kapasitet til å vinne et slikt løp, men formen er svært usikker om dagen.
Rangering V5-1A: A: 1 B: 13-7-3 C: 12-5-4-8-6-10-9-14-11

HTML EMBED

V5-3A - Varmblodshester. 2100 meter voltestart. Monteløp.
Meget slett kvalitet på deltagerne i dette monteløpet, og da setter vi den beste rytteren, Kristine Kvasnes, først bak 2 Giant Augustinu som har gått jevne og fine monteløp. Er seiersløs både i år og i fjor, men bedre oppgave enn dette får ikke vallaken.

Bak denne er det formløst og vidåpent og det er nesten tragisk at slike løp settes inn i V5-spillet.
Rangering V5-3A: A: 2 B: 7-9-6-3 C: 4-5-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2600 meter voltestart.
4 Tekno Viktor overrasket med å vinne på sprint sist, men hadde neppe vunnet om Baldergutt ikke hadde galoppert i et ut mot oppløpet. Gjorde uansett et solid løp fra dødens den dagen. I kveld er distansen 1000 meter lenger og det er ikke noe minus for hesten som må bli favoritt. Er imidlertid ujevn i prestasjonene, så vi garderer.

1 Rapp Hege har muligens ikke fordel av distansen, men får hun smyge med tror vi det betyr lite. Satt litt fast i seiersløpet til Tekmo Viktor sist og holder knallform. Vi setter henne inn som andrevalg. 7 Nimo er trolig best på kapasitet. Nå har kapasitetstraveren hatt en velfortjent sommerpause og holder han seg på beina kan han vinne.

Absolutt toppform er det også på 3 Skarstad Pia som ikke er ueffen med snygløp. 10 Gjerde Åsar hang bra med sist, men vinnerstinget har ikke vært fremtredende det siste året.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 4 B: 1-7-3 C: 10-6-8-11-2-5-9-12

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2600 meter voltestart.
Overraskende nok blir ikke 11 Chief Justice favoritt i V5A-finalen. Overraskende fordi hesten har hevdet seg i svært tøffe omgivelser gjennom sommeren. Vallaken har vist at han tåler grovjobb underveis og 2600 meter er neppe noen ulempe. Samtidig viser det seg stadig vekk at det er vanskelig å vinne denne type varmblodsløp fra tillegg.

Med strykningen av 2 M.T. Funky Dude øker sjansene for feilfri avgang for 4 Paralyce Ås. Var ute i et tøft utslagningsløp sist og møter klart enklere motstand her. Fin vinnersjanse. 6 The Sorcesress blir stadig veldig hardt betrodd av spillerne, men seirene kommer ikke ofte. Vi nøyer oss med tredjevalg for spillernes favoritt.

1 Norton Jack er nok ikke på nivå med favorittrioen, men kommer til å få et fint løp herfra. Skrellbud. 14 Lovestrong finner ikke tilbake til godtaktene fra de to foregående årene, men motstandsmessig ser det bra ut i kveld.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 11 B: 4-6-1 C: 14-3-8-12-5-13-10-9-7

V5-3B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
6 Tysvær Eldar likte vi godt i seiersløpet sist. Satt da i tet, men galopperte da ut mot oppløpet. Hauge-traveren kom imidlertid voldsomt tilbake og vant likevel. Med kun fire hester fra 20 meter tilegg, burde startfasen gå bra og vi tror hesten kan ned mot 32-tallet allerede.

14 Haukeli Hildur vant debutløpet som treåring i april 2011. Startet to ganger til i treårssesongen uten å fungere optimalt. Etter over ett års pause var det flott stil på hoppa i comebacket da hun vant enkelt fra tet på god tid. Endrere forutsetninger denne torsdagen med 40 meter tillegg og mange hester å runde. Med løp i kroppen er Storetvedt-hoppa neppe dårligere nå. Klar vinnerkandidat. 8 Vinterfaks galopperte i seiersstriden mot nettopp Tysvær Eldar i Bergen sist. Galoppene kommer tett på Sogndal-hesten, men han viser fart.

Svein Ove hadde ikke noe spesielt tro på 11 Spik Rasken (han velger denne siden det er stallhest). 13 Isprinsessa har en speed som er bedre enn de fleste i dette løpet, men har samtidig vist klare antivinner-tendenser både nest sist og sist. Strekhestene er vanskelig å plassere i dette løpet, men vi har ingen spesielle rapporter på noen av dem.
Rangering V5-3B: A: 6 B: 14-8 C: 13-11-5-4-3-2-1-12-15-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-4B/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
- Min klart beste vinnersjanse innenfor V5-veddemålene, var den klare beskjeden fra Svein Ove Wassberg til undertegnede i morgentimene torsdag om 6 Sjefsanna. Det holder vi med han i, men bilstart er et lite uromoment. Svein Ove ville ta det rolig fra start og kjøre til slutt. Hoppa er trolig best på kapasitet, men til å stole på er hun ikke.

4 Høiby Sess har varslet klar fremgang i sine to siste løp, og fightet helt til målstreken sist (Magnums Sebastian). Debuterer bak startbilen i kveld, det skal ikke være noe problem. 8 Eng Frøkna er ikke dama som sveiver inn seire, men vi registrerer at hun dukker opp i regi Ove Wassberg i kveld og treningsrapportene er positive.

11 Vossefaks trodde vi på sist etter at hesten leverte et mektig løp på Jarlsberg nest sist. Skuffet sist, men trengte trolig det løpet (to måneder siden foregående start). 3 Frøken Fakse har det ikke klaffet for på slutten, hoppa er mye bedre enn raden.
Rangering V5-4B/V5-1B: A: 6 B: 4-8-11-3 C: 2-5-9-1-7 D: 12-10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.