*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

250 000 kroner innspilt på Leangen

Pilgrims Power og Kristian Lamøy.

Pilgrim Power innfridde som Nettavisens V65-banker på Leangen søndag og sørget for utbetalingfest.

28.04.14 10:00

Oppdatert søndag kveld (1.påskedag):
Kristian Lamøy
sørget for utbetalingsfest for Nettavisens lesere søndag kveld under jackpotomgangen på Leangen. ikke bare innfridde han med Nettavisens V65-banker Pilgrims Power i V65-1, han vant også med storskrellen 8 Order By Plane i V65-3. Den hesten var markert på kun tre hester på Leirvåg og Nettavisens V65-forslag.

Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr 432) her på Nettavisen inneholdt dermed en sekser og 13 femmere. Seks rette betalte ut meget anstendige 11596 kroner og fem rette kr 79. Dermed ble det flotte 12 623 kroner tilbake på de som leverte det forslaget. I tillleg ble det naturligvis fullklaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen og hele 16 andelslag på Eksperten. Totalt innspilt i V65-spillet ble da ca kr 217 000 kroner.

I tillegg ble det pangtreff for V4-tipsene. Det minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144) satt klokkerent ettersom sjokket Order By Plane også startet i V4-spillet. Utgangsverdien i V4-spillet var voldsomme 1 319 kroner, men med tre strake favorittseire måtte vi nøye oss med 2 060 kroner.

Summa summarum ble det rundt 250 000 kroner innspilt på Leangen søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Bankerspill direkte
Det våres både her og der og etter at Leangen travbane har slitt med mye dårlig vær og dårlige baneforhold de siste månedene, er det flott vær og gode baneforhold på Leangen i dag. Sist søndag ble det en svært overkommelig V65-omgang på Biri og ingen utbetaling for fem rette. Det innebærer at det ligger hele 655.920 ekstra jackpotkroner i sekserpotten i kveld og selv om det noen store favoritter på farten, er det som vanlig en hel rekke underspilte hester i de forskjellige løpene. Jeg går uansett rett på bankeren her på Nettavisen i V65-1 og lanserer 10 Pilgrims Power som min banker.

Strøket langfredag
Amatøren Kristian Lamøy har har hatt flott sving på sine stallhester det siste året og både Marionmetropolitan, Flibustier, Pilgrims Power og Xpress Bar har vunnet løp de siste månedene. Når det gjelder 10 Pilgrims Power så ble den strøket fra en tiltenkt start i Østersund langfredag. En våken Kristian Lamøy oppdaget at de to siste startene til Pilgrims Power ikke var med i det svenske programmet og tok derfor kontakt med sekretariatet på Østersund sist onsdag. Dermed måtte Pilgrims Power strykes.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Intet å anmerke
- Hesten fungerer strålende i trening, var meldingen fra Kristian til undertegnede lørdag formiddag. Han skal riktignok hente 20 meter på en formløs 1 Super Bluff, men langslo denne fra likestart 31. mars. Jeg har respekt for kjappe vårbaner og hester som sitter i tet nå om dagen, men fra springspor på 20 meter tillegg og i et felt der det blir sprekk underveis, må dette være en bunnsolid vinnersjanse. Pilgrimen blir en av kveldens største favoritter, men det er jackpotomgang og da spiller det mindre rolle hvor store favoritter bankerne blir.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Strålende i lokalkjøring
3 Master Mick T.H. ligger an til å bli den aller største favoritten i kveld. Det er forståelig og hesten var etter mine rapporter også strålende i en lokalkjøring på Leangen sist helg. Men det er et lite usikkerhetsmoment med dette. Kusken Silje Dragsten Theodorsen har på 28 kjørte løp fortsatt ikke vunnet travløp. Jeg bankerspiller 3 Master Mick T.H. på det minste spilleforslaget, men velger et par garderinger på det mellomste og på det største.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Løp i kroppen
Den lovende fireåringen 6 Creek's Beauty har fått et løp i kroppen nå etter lang pause og var bra i det løpet, så denne tar jeg på det mellomste. 4 Extol's Happy og Amanda Robertsen var nesten 20 meter bak Master Mick T.H. i den nevnte lokalkjøringen, men da satt Amanda innvendig bak og fikk luke når Masteren var i mål. V65-3 er et ungdomsløp og Amanda har vist mer enn en gang at hun er best blant sine likesinnede.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag