30 000 kroner i gevinst på Bjerke

Foto: Hesteguiden.com

Det ble solid treff på Bjerke onsdag og rundt 30 000 kroner tilbake på våre spilleforslag.Torsdag jakter vi mer suksess. Sjekk våre travtips.

Det ble altså veldig bra klaff på Bjerke onsdag. Vi klarte ikke niendevalget Sgt. Pepper i V65-1 på Bjerke (hadde fem hester på det største forslaget). Men de fem neste vinnerne satt klokkerent og dermed kunne de som spilte vårt minste V65-forslag på kr 180, hente tilbake solide 3 249 kroner. Det mellomste forslaget (innl.pris kr 450) fikk to femmere og 6 498 kroner tilbake, mens det største forslaget (innl.pris kr 1 875) fikk fem femmere og betalte tilbake kr 16 245 kroner). Også i V5-spillet ble det bra klaff. Alle spilleforslagene gikk inn med fem rette, inkludert det minste på kr 180. Fem rette betalte tilbake kr 1 375 kroner. Totalt ble det dermed ca 30 000 kroner innspilt på Bjerke onsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Vi har en meget begivenhetsrik torsdag foran oss på hestefronten. Det starter med lunsjtrav på Bjerke og fortsetter med åtte flotte galoppløp på Øvrevoll (inkludert enkel V5 og Dagens dobbel). På Bergen travpark skal det avvikles dobbel V5.

Torsdag er det som vanlig lunsjtrav på landets hovedbane, der bankeren synes klokkeklar i V5-4. 2 Norheim Jærv er under voldsom utvikling og smadret en så god hest som H.G. IMar med over 40 meter på Biri i sitt siste løp. I ettermiddag skal fireåringen ut på sprintdistanse for første gang i karrieren noe som neppe er en fordel pr dags dato, men Tom Erik Solberg tror ikke det skal være noe problem. Han tror hesten er kapabel til å gå ned på 25-tallet. Slik vi leser dette løpet er det trolig kun galopp imot. Vi tror Norheim Jærv er en klar kandidat til Derbyfeltet i september og da vinner han slike løp som dette. Vår lunsjbanker.
Vår rangering V5-4: A: 2 B: 7-1-5 C: 8-4-10-6-9 D: 12-3-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
3 Racecourse er den svært sannsynlige tethesten i den første avdelingen og på en rask Bjerkebane blir han neppe enkel å fange inn over sprintdistanse. Brukbar vinnersjanse, selv om det er lenge siden siste seier.

8 Novak Bi kommer ut i ny regi og Morten Haugland tar neppe den lange turen fra Rogaland kun for å kjøre om en premie denne lunsjomgangen. Nå trente Pine Chip-sønnen som en vinner både hos Hamre og Mikkelsen uten å vise noe form for stridsmoral. I svært billige omgivelser torsdag, kan det bli seier. 4 Belle Modelle er billigere ute enn normalt og får hun ligge på vent slik hun får bruke speeden sin så er hun seiersaktuell. 2 Dennis Landing K. står fint til og duger i dette selskapet selv om han normalt trenger løp i kroppen etter en pause.
Vår rangering V5-1: A: 3 B: 8-4-2 C: 6-12-9-11-7-1-5-10

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Svenskegjesten og Bjørn Goop-trente 8 Yankee Blueblood har blodlinjer som plikter og rapportene fra de som så prøveløpet kunne melde om en meget flott traver som det gikk snakk om. Galoppen som Donato Hanover sønnen-står oppført med var av merke liten og hesten er normalt ikke usikker. Sporet kunne selvsagt vært bedre i debuten, men Olle Goop tar neppe turen uten seriøse seiersambisjoner. Normalt en vinner, men vi liker alltid å se hestene første gang ut når vi ikke har sett prøveløpene/jobbene med egne øyner. Dessuten er det ikke hver dag senior Goop lyktes på Bjerke.

6 Entrada er en fin hest for klassen som jakter tet i løpet og kommer Holm-traveren seg foran skal det være en brukbar vinnersjanse. Løp i kroppen etter pause er heller ikke noe minus. 7 Victor Mustang er i strålende form og må regnes i toppen med tanke på sine siste innsatser selv om Erland Holm tilbake i sulkyen torsdag.

1 Golden Carvalho står interessant til og formen er bedre enn raden. Uten galopp så er han en outsider fra dette fine sporet om det løser seg. 9 Magnetic Fightline er herdet fra tøff motstand, men skuffet stort på Momarken sist.
Vår rangering V5-2: A: 8 B: 6-7-1-9 C: 3-2-4-11-10-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
7 Gardens Fairytale er en fintstammet Love You-sønn som har vist stor fart i sine to første løp, men galoppert i begge. I følge trener og kusk Tom Horpestad skal det være en stor fordel med autostart siden han sliter med volte pr dags dato. Ikke utenkelig at Horpestad sitter tidlig i tet med sin traver her og fra den posisjonen er det fin vinnersjanse.

12 Pingo Spring tapte bare for en meget bra CC Dream sist, men det var et fint løp danskeimporten gjorde ved den anledningen selv om aksjonen ikke var på topp. Ender i toppen selv fra et vanskelig startspor. 3 Tiramisu G.T ga seg fryktelig enkelt fra tet sist, men kan neppe ha vært på topp. Kapasiteten er bedre enn raden. 8 King Maltin er en spennende Steinlager-sønn som gjorde et fint prøveløp før han gjorde seg bort på galopp i Drammen som favoritt.
Vår rangering V5-3: A: 7 B: 12-3-8 C: 2-1-6-5 D: 4-9-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Trønderen 6 Lyon N. som nå står i trening hos Trond Anderssen setter vi først i dette fine spilleløpet som har mange vinnerkandidater. Det lukter tempo med mange hester som er lysten på å sitte foran. Trond Anderssen er forsiktig optimist med Buckfinder-sønnen som har trent fint en periode nå. Fra et flott andrespor bak bilen, blir det en fin posisjon for hesten underveis som har sin styrke på slutten av løpene.

5 I`ll Be Gone har skuffet stort i år, men eieren har nå lagt om treningen for å se om det er nøkkelen til suksess. På sitt beste holder Super News-sønnen V75-klasse og da skal han normalt duge veldig godt i denne poengjakten. 11 X.O Hornline er sterk og går som regel bra til mål. Blir det overpace i dette løpet, som vi tror blir Søvik traveren tung ned oppløpet for formen er bedre enn raden.

3 Becky`s Snowstar er bedre enn raden og kommer vallaken seg til tet er han seiersaktuell selv med treneren selv i sulkyen. 2 Buvet er en annen kapasitetstraver som har leitet i en "evighet" nå, kun aktuell på gardering for vi vet han er god på sitt beste.
Vår rangering V5-5:A: 6 B: 5-11-3-2 C: 8-4-10-1-12 D: 9-7