30 mill. i potten - slik vinner du

Flyvemaskinen Arion blir Nettavisens banker når Bergen inviterer til V75.

Klikk her for tips og vurderinger av ukens V75

Nettavisen har funnet mange underspilte bankere og outsidere i V75 den siste måneden uten at vi har fått fullklaff. Denne gang har vi stor tro på at seiersmaskinen 11 Arion tar en ny seier. Og det kan bli flere vinnere med startnummer elleve denne lørdagen. 11 Raikkonen i V75-finalen skal ha en fin sjanse selv mot eldre hester, mens 11 Rembrandt November blir dagens største favoritt i V75-6.

I V75-1 har vi god tro på at vi kommer igjennom med fire streker. Vårt luring er veldig lite markert og vil renske bort mange kuponger.

I den andre avdelingen kommer så Arion ut og jakter årets fjerde strake seier. Vi tror han sitter tidlig i tet tross baksporet.

I den tredje avdelingen tar vi også med fire hester, men dropper to av favorittene. Her har vi god tro på at en 10-prosenter kan lede hele veien og ødelegge milliondrømmen til mange spillere.

Den fjerde avdelingen er dagens mest åpne løp og her sper vi godt på med kryss. Det eneste som er sikkert i dette løpet er at favoritten Neven Monochrome blir altfor hardt betrodd. Den finner nemlig på mye rart og det kan den neppe tillate seg i V75-sammenheng.

I den femte avdelingen har vi funnet en skikkelig luring som foreløpig bare er krysset på 7% av de innleverte bongene. Les om vårt store skrik her.

Festspillpokalen

Dagens sportslige hovedoppslag kommer i 6. avdeling og er kampen om Festspillpokalen. Her kommer Bergens nye stjernetraver 11 Rembrandt November (bildet) ut som stor favoritt tross et ekkelt bakspor.

Mange garderer derfor med elitehesten 15 Against The Sun som har fordel av den lange distansen, men som står hele 60 meter bak. Også vi i Nettavisen tar med en hest inntil storfavoritten, men vi har funnet en hest med adskillig mer verdi enn Against The Sun.

I V75-finalen har vi mest tro på 11 Raikkonen, men mange gode hester møtes til dyst og vi tar med etpar garderingskryss på det største forslaget. Disse er kun krysset på hver femte bong og kan bli tunge å få med dersom det har vært vanskelig frem til siste avdeling.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin