35 millioner grunner til å like hest

6 omganger. 6 vinnerkuponger. Tør du å ikke bli med i kampen om 35 millioner?

Det er ofte i spillkretser snakket om form på de som spiller. Enten bommer man en stund, eller så vinner man en stund. Hvis det er slik så er våre travtips på sportspill.no inne i den siste kategorien. Se bare her:

Mandag: 54 000 kroner innspilt på Leangen

Tirsdag: 3 900 kroner innspilt på Drammen

Onsdag: 22 000 kroner innspilt på Bjerke

Torsdag: 1 699 kroner innspil på lunsjtrav på Bjerke, 4379 innspilt på V5A på Bergen, 929 på V5B på Bergen

På fredag er det V65 på Jarlsberg og på lørdag er det V75 på Bjerke Travbane. På den sistnevnte er potten hele 35 millioner kroner hvis du er den eneste som stikker av med vinnerrekka, og det er selvfølgelig litt irriterende hvis det er basert på tipsene du får på sportspill.no .

Så lett er det
Hvis du tror det er vanskelig å spille på Rikstoto så kan vi avlive den myten med en eneste gang. Alt du trenger å gjøre er å klikke på spillkupongen under. Velg hvor mye du vil spille for, klikk på spill, fyll inn bankkontoen for (mulig) gevinst og skriv inn bekreft kjøp. Du kan så betale med bankkortet ditt og få spillkvitteringen tilsendt på e-post. Vanskeligere er det ikke, og - nei - siden det er eksperttips trenger du heller ikke å ha peiling på om Optisk Lyn er bedre enn Lykke Trubben i første løp på Jarlsberg i dag (du trenger heller ikke å vite at det egentlig er tredje løp, men første avdeling).

Klikk her for tipsene til Jarlsberg

Tipsene for V75 fra Håkon Einar Hansen kommer ca kl 12 fredag.

PS! Du kan allerede nå spille andelslag for V75-omgangen på Bjerke lørdag. Da kjøper du en del av et større spill, noe som selvfølgelig gir deg enda større muligheter til å vinne.