*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

35 millioner på en onsdag

holdt unna for Voje Faks i kval til Vincennes, jarlsberg 31.1.09 Foto: hesteguiden.com

Og vi byr på to kalde i vår jakt på storpotten. Sjekk Håkons V75-tips.

27.01.11 10:15

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Vi har dessverre slitt med store tekniske problemer i dag, og derfor blir det kun omtale av bankerne fra Håkon.

Spillerne blir nemlig satt på noen alvorlige prøver i hovedstaden denne onsdagen, og vi blir ikke overrasket dersom potten på 35 millioner ryker denne gangen. Vi finner vår første banker i den andre avdelingen, og da snakker vi om speedkula 10 Jilly.

Etter å ha blitt bakket løs fra innvendig posisjon i køen i et V75-løp mot Odins Kjempe & Co i den siste starten leverte hoppa en strålende avslutning til sjette, og for Tom E. Solberg (som også kjørte sist) tapte Spikeld-datteren kun for Briskebyrappa på fine 26.8 full vei i den femte siste starten.

Klart enklere i mot i kveld, og når løpet kun teller ti deltagere er det ikke snakk om at det skal bli posisjonsproblemer underveis. Vi tror hun speeder ned denne gjengen her til slutt, og da snakker vi om et andrevalg i spillet (23-prosenter).

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Tet og slutt?
I fjor vinter hadde 6 Trollgutt en helt eventyrlig form på denne tiden med to triumfer på hhv 23.7 over en sprint og 25.4 full vei før en meget vellykket tur til Frankrike (og det var samme visa året før der), og når trener Kjell Løvdal melder om at han vil presentere en hest i topp skikk til kveldens dyst etter litt pause garderer vi ikke i V75-4.

Kusk Gunnar Austevoll får trolig overta teten ut av den første svingen med Spang Best-sønnen, og da skal i så fall sjansene være gode for at det kan bli ledelse rundt om. Glitrende inne på pengene står 8-åringen i dette løpet, og i et løp som ellers teller veldig mange vinnerkandidater satser vi på at historien gjentar seg også i år.

Annonse: - Så GRISELEKKER ut i kulissene her nylig! Fungerte lekkert i 23 fart da! Er du klar for en godbit i v75.4!?

Spilleforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 432, 976 og 2250 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 300 og 600 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 18.20 (løp 2-6)
V75 kl. 19.00 (løp 4-10)
V4 kl. 20.00 (løp 7-10)
DD kl. 20.40 (løp 9-10)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 23.20-23.50 i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.