35 seire i mars

Ulf Ohlsson kjører i snitt 5,6 travløp hver dag i Sverige og seirene triller inn. Søndag tar han for seg i sesongpremieren på Hagmyren.

Etter en gnistrende jackpotomgang på Sørlandet lørdag, er det nye muligheter i travet søndag. En søndag som kan by på sesongpremiere fra Hagmyren med både V4 og V5. Søndag ettermiddag har Nettavisen hyret inn sin danske travekspert Carsten Rabjerg til å vurdere V64-løpene i Halmstad der det som alltid er en rekke danske hester på farten. Carsten Rabjerg vurderer også en svært interessant internasjonal V5-omgang  i Odense litt senere søndag ettermiddag, før Momarken overtat hele showet søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

På Momarken skal formsterke Håkon Einar Hansen jakte jackpotkroner når Momarken byr på internasjonal V65. Sist søndag ble det en svært lettløst V65-omgang på Bergen travpark og ingen utbetaling på fem rette. Dermed ligger det hele 565 727 kroner ekstra i sekserpotten.

En tøffing av en V4-banker
Her skal det imidlertid handle om V4 og V5 fra Hagmyren. Vår V4-banker er det som tittelen i denne artikkelen henspeiler på, Ulf Ohlson; som kusker. Det handler om 9 Peking Duck som starter i V4-3/DD-2. Peking Duck kommer nå fra to strake seire, begge tatt på svært imponerende vis. Nest sist tok hesten ned gode Asafa til tross for at denne stod 20 meter foran og fikk dirigere i tet. Sist gjorde hesten et kruttsterkt seiersløp etter tredjespor og dødens og kom alene til mål.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen. 


Tillegg betyr lite
Også søndag står hesten på 20 meter tillegg, men motstanden skremmer ikke. Peking Duck har vist at han tåler å gjøre løpene selv og sammen med formsterke Ohlsson (15 seire på de ti siste dagene) skal dette være en solid vinnersjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen med V5-tips fortsetter under spillboksen.


Linda rir bankeren i V5
34 år gamle Linda S Hedstrøm er uten tvil en av Sveriges beste monteryttere. I en svært spennende V5-omgang på Hagmyren er V5-1 utskrevet som et monteløp. Linda Hedstrøm har vunnet 103 løp siden 2010 og har kun ridd/kusket 373 løp, så seiersprosenten er solid.

20 meter bedre til nå
Hun er travtrener på hjemmebanen Hagmyren og sender i V5-1 ut stallhesten 3 Lyckpesfakse som ble nummer to i sitt siste monteløp (nest siste start på Bergsåker). Gikk da helt likt i mål med 5 Västgårns Eskil som denne gangen starter 20 meter bak. I det løpet satt sistnevnte i tet, de rollene blir byttet om søndag og det tror vi blir løpsavgjørende og V5-bankeren kommer således allerede i V5-1.