36 millioner og masse spenning!

Foto: Norsk Rikstoto

Slik forvandler du en trist lørdag i november til en festdag.

Lite å finne på i høstregnet? Hva med å krydre lørdag ettermiddag med et par timer spennende travløp?

I lørdagens V75-omgang på Klosterskogen i Skien er det hele 36 millioner kroner i førstepremiepotten. V75 handler om å få riktig vinner i sju avdelinger (løpsomganger), men det er ofte premie til spillere med fem eller seks rette også.

Løpene går på TV 2 Zebra og direkte på internett, så du kan følge med på kupongen din løp for løp og se hvordan du ligger an. ADVARSEL: Å følge med på det sjuende og siste løpet når du har seks rette på de første seks avdelingene kan være ulidelig spennende!

Les mer om sendeskjemaet her.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Fristen for å levere V75-spill er klokken 15 lørdag, og det er lekende lett å levere kupongene på nett:

Lyntoto
Har du ikke peiling på travløp, er Lyntoto et glimrende alternativ. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Les mer om Lyntoto her.

Du kan levere Lyntoto direkte i boksen under.

Eksperttips
Nettavisens traveksperter har vært i strålende form i hele høst, med flere gode premiefangster. I dag har ekspert Håkon Einar Hansen valgt to seiersvante bankere i jakten på 36 millioner kroner.

Hvis du stoler mer på Nettavisens eksperter enn på Lyntoto-maskinen, er dette måten å spille på.

Du kan levere eksperttipsene i boksen under.Andel
Når du kjøper en Andel i V75 blir du med i et større spill sammen med andre og dermed øker vinnersjansene dine. Du øker også sjansen for å fange opp outsidere som gir høyere premier ettersom flere hester krysses av på kupongene. I V75 er det 10 andeler pr spill. Blir det gevinst på spillet, får du utbetalt 1/10 av beløpet.

Her kan du spille Andel.

Mediehuset Nettavisen er nettpartner for Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Sportspill.no gir ekspert-tips, omtaler og informasjon om lovlige norske spill fra disse aktørene.