Gå til sidens hovedinnhold

360 000 kroner innspilt i Drammen

Vi måtte opp i innsatser for å fange herlige 360 000 kroner i Drammen lørdag kveld.

OPPDATERT LØRDAG KVELD:
Siden Nettavisens travredaksjon fortsatt ikke er begeistret for favoritter i verken trav eller i fotball, spiller vi ofte litt outsiderbetont. Det hjalp oss lite til lørdagens V75-løp på Bergen travpark og vi endte opp med svært dårlig betalte seksere og femmere. Men lørdag kveld tok vi vårt monn igjen og vel så det under jackpotomgangen i V65-spillet på Drammen. Tipsansvarlig Kurt Leirvåg skjønte at det var penger i gjære og la derfor ut et andelsspill i fire andeler til 1500 kroner andelenRikstotos andelstorg Eksperten og solgte det kjapt ut. De fire andelskjøperne kan i kveld glede seg over at drøye 90 000 kroner kom inn på konto til hver av dem. Seks rette ga pene 328 657 kroner og plusser man på 25 femmere ble det ca 361 000 kroner tilbake. Nettavisen er stadig med i kampen om de store pengene. Og noen ganger det vel unt at de som satser litt ekstra får avkastning.

Søndag er det jackpot både i V64-spillet fra Solvalla og i V65-spillet fra Biri søndag kveld. Du finner andeler i alle priskaterogier ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Bergen travpark byr som kjent på en herlig V75-omgang lørdag, men lørdag kveld er det også internasjonal V65 fra Drammen. Sportslig er ikke den omgangen i nærheten av det Bergen tilbyr, men spillemessig er det høyinteressant. I tillegg er det jackpot og hele 548 793 kroner ekstra i sekserpotten. Det er en vanvittig krevende omgang og vel verd å satse der. Vi har satt opp andelslag til kr 100, 200, 300, 400 og 500. Og for de som virkelig skal jakte de store pengene har vi også satt opp et systemspill på fire andeler til kr 1500 per andel. Noen ganger er det verd å øke innsatsene.

Klikk her for å kjøpe andel på Eksperten i Drammens jackpotomgang i V65-spillet lørdag kveld.

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.25
V4 kl 19.05
DD kl. 19.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi må dog ha en banker også i Drammen og undertegnede er ikke veldig glad i favoritter som blir i overkant store. Men i kveld må vi gjøre et unntak. 1 Holterjerven må trolig slå på galoppen for å tape i V65-1. Holterjerven har sett svært stabil og fin ut på slutten og er normalt svært travsikker. Spor en i volta skal gå greit, og motstandsmessig ser det svært så overkommelig ut. Han har møtt klart bedre hester enn dette de siste månedene. Vi åpner med banker i V65-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Soleklar DD-banker
I V65-6 blir 3 Kain Face stor favoritt. Vi har jaktet denne tidlig i norgeskarrieren og liker denne godt. Men Kain Face har en rekke ganger også vist at han ikke har den beste stridsmoralen og selv om hesten trolig sitter tidlig i tet i kveld fra sin fine utgangsposisjon er vi aldeles ikke sikre på at løpet er kjørt. Tvertimot vi lanserer 12 G.H. Trotter som vårt DD-objekt. Sist på Biri gikk hesten helpigg i mål fra lederryggen og vallaken er vant til å møte klart bedre hester enn dette. Til flotte oddser er G.H. Trotter et svært spennende DD-objekt i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken