Gå til sidens hovedinnhold

450 000 innspilt på Bjerke

Nettavisens Bjerke-ekspert Håkon Einar Hansen spilte inn gedigne penger på Bjerke onsdag kveld.

Onsdagens V65-omgang på Bjerke var av det vriene slaget, men Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen løste rebusen på en rekke andelslag på Eksperten.

Hele tolv andelslag gikk inn med seks rette, og når utbetalingen for seks rette landet på meget pene 27 472 kroner og fem rette ga en utbetaling på kr 517, ble det voldsom uttelling.

De tolv andelslagene betalte i snitt ut kr 35 000, og veldig morsomt var det at to av disse andelslagene var satt opp med fem andeler à kr 100. De som investerte en hundrelapp i et av disse to lagene, kunne hente tilbake meget spreke 6 942 kroner.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Totalt med seksere og femmere spilte Hansen inn over 450.000 kroner. Han hadde ståltro på 3. valget 10 Gurifax i V65-2 og spilte flere andelslag under lagnavnene "Nettavisens Bjerkerevansje" med banker på henholdsvis 1 Thai Armani i V65-1 og 1 Bravo Turbo i V65-4.

Nye vinnersjanser torsdag
Allerede torsdag er det nye vinnersjanser på Bjerke. Håkon Einar Hansen og tipskollega Kurt Leirvåg har sammen satt opp tips til lunsjløpene på landets hovedarena.

Her kan du kjøpe V5-andeler:

HTML EMBED


Her kan du lese mer om Eksperten.

Mer info om V65-gevinstene
På lagnavnene Hansens Bjerkerevansje vekslet Hansen mellom å spille 8 Peder Mykla i V65-3 og 3 Viva La Diva Rick i V65-6 som banker. Sistnevnte var Hansens bankerspill her på Nettavisen, men disse tipsene ble publisert kl 12 onsdag.

Her er omtalen Håkon skrev av 8 Peder Mykla i V65-3:Et litt småskummelt varmblodsløp venter oss i V65-3, og vi tyr da følgelig til veldig bred gardering. Vi synes 8 Peder Mykla var sterk ved triumfen på 16.9 full vei i den siste starten (varslet form også i den nest siste starten), og i fra et litt bedre spor, hadde vi gått på et bankerspill på Love You-sønnen.

Onsdag ettermiddag ble 2 Hickomissexcellence strøket, og det endret naturligvis forutsetningene i det løpet og ga Peder Mykla bedre betingelser, og derfor valgte Hansen å bankerspille Peder Mykla på flere av sine andelslag.

Kommentarer til denne saken