Gå til sidens hovedinnhold

55.000 kr innspilt på to dager!

Sportspills traveksperter er i knallform. Sitter V65-tipsene i kveld?

Uken har startet strålende for Sportspills travtippere Håkon Einar Hansen (til venstre på bildet over) og sommervikar Thomas Svensen. Begge er kjent for å satse friskt, og de nøler ikke med å lansere bankere som ingen andre eksperter har tro på.

Dobbelklaff på Kloster
Moroa startet på Klosterskogen mandag kveld, der de mellomste og store forslagene til Håkon Einar Hansen gikk inn i både A- og B-spillet. Spesielt lukrativt var det i B-spillet, der de som leverte Håkons forslag til 375 kroner, kunne hente ut over 12.000 kroner. Totalt innspilt mandag: ca 28.000 kroner.

Lett med Leticia
Tirsdag gikk det faktisk like bra med tipsene. Denne gangen var det Thomas Svensen som løste en meget vrien rebus på Forus, der vinnerne var 7. valg, 3. valg, 4. valg, 2. valg og 7. valg!

Nøkkelen til suksessen var bankeren Leticia i avdeling 3, som bare var 4. mest spilt og 11. valg hos en av våre tipskonkurrenter. Det store forslaget til Svensen gikk dermed inn med nesten 26.000 kroner.

Men spilte han vinnertipset selv?

- Ja, jeg satte opp en billigere variant av Sportspills store forslag for et andelslag. Og det gikk inn, forteller en svært fornøyd Svensen onsdag morgen.

Lykkjetreff
Tirsdag kveld lanserte Håkon Einar Hansen også en herlig banker i avdeling 5 på Momarken i form av 5. valget Lykkje Odin, som innfride på enkleste vis.

Det ga 1500 kroner inn på DD-forslaget til 360 kroner. Samtlige vinnere satt på stammen på systemet i V5, men uten en utgang inne eller at vinnerne var å finne på B-hestene ble det ikke V5 denne gangen. Hansen ble litt for hissig på å få vekk storfavoritten Alm Taragon i V5-3, hvilket ikke var helt feil all den tid hesten travet som ei kråke til slutt som en vinner.

Til sammen har Hansen & Svensen spilt inn over 55.000 kroner så langt denne uken.

I kveld er det nye vinnersjanser i V65 på Bjerke. Følg med på Sportspill.no utover dagen for Håkons eksperttips.

Du kan også melde deg på hans gratis tipsbrev til V65 og V75 ved å klikke her.

Kommentarer til denne saken