600 000 innspilt på tre dager

Foto: Norsk Rikstoto

Nye flotte gevinster for Espen i V4-spillet mandag og nå er det Färjestad som skal til pers.

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

OPPDATERT MANDAG ETTERMIDDAG:Espen Edvardsen er tilbake i hetluften for fullt. Etter lørdagens strålende tips i Kalmar, ble det ny "luketømming" under V4-løpene på Solänget mandag. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 336) betalte tilbake 4 837 kroner. I tillegg ble det fullklaff for alle ni andelslagene på Eksperten og totalt 43 533 kroner tilbake på disse.

Klikk her for å spille Espens eller Rickards andelslag på Eksperten til kveldens V65-omgang på Färjestad

Det har ikke vært marginenes uke for Sportspills traveksperter dette og lørdagens V75 på Biri og søndagens V65 fra Sørlandet var intet unntak. Men under lørdagskveldens V65 fra Kalmar så sa det påny pang. Friske Espen Edvardsen lanserte 2. valget 8 Jeans N. Overhalls som banker i V65-1 og fra dødens var hesten solid vinner.

Sjuendevalget 9 Trixie Value var krysset på fem hester i V65-4 og niendevalget 13 Super G. var krysset både på det mellomste og det største V65-forslaget her på Nettavisen. De som da leverte det mellomste forslaget (innl.pris kr 588) kunne dermed kvittere ut 26 582 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 1440 kr) kunne hente hjem 29 973 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I tillegg gikk åtte andelslag på Eksperten inn med seks rette og ca 30 000 tilbake også på hvert av dem. Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto søndag morgen viser at våre lesere dro inn 235 288 kroner på hans tips her på Nettavisen og dermed det ca 500 00 kroner tilbake for våre lesere på Espens kupongforslag lørdag kveld. Når premiepotten var på ca 1,2 millioner kroner, så tok altså Nettavisens lesere med seg ca 40 % av premiepotten.

Søndagens V64-tips Vaggeryd satt brukbart de, men dessverre tapte Espens banker Twigs Tiffany i de siste stegene. Dog ble det både fem rette og firere på forslagene og totalt ca 65 000 kroner innspilt på diverse andelslag på Eksperten, og da er det bare å ta nye tak denne mandagen.

Norsk Rikstoto har en rikholdig meny å tilby denne mandagen. Hele fire travkjøringer kan vi nordmenn spille til. Det starter opp med V4 fra Solänget, før det fortsetter med lunsjtrav fra Jarlsberg. Mandag kveld er det en feiende flott V65-omgang fra Färjestad, mens det som sist mandag er Leangen som arrangerer dobbel V5 her hjemme. På Färjestad i kveld tror vi favoritten innfrir i V65-1, og den hesten har en helt perfekt oppgave foran seg.

Innleveringsfrister Färjestad
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Lett match?
2 Your Highness i V65-1 har som sagt siktet innstilt mot Drottning Silvias Pokal kvalifisering på Åby, og skal nå ha en skikkelig gjennomkjøring før kvalifiseringen. Dette er ei hoppe trener Ulf Stenströmer holder veldig høyt, noe som han har gitt utrykk for i media i lengre tid. 4-års hoppa imponerte stort i flere seiersløp i år, og vist seg å være en hest som duger godt i klassene.

Sist på Solvalla hadde hoppa en dårlig dag, og galopperte ut i oppløp som slagen. I startene før imponerte hun stort i to strake seiersløp på Solvalla. Hun var veldig god i seierløpet nest sist, hvor hun holdt lekestue med gode hester som Silent Opal og Marta Broline. Kretsen har nok siktet inn på dette løpet, og samtidig er sporet helt perfekt for Your Highness sin del. Vi tror hun leder dette løpet fra start til mål.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Debuterer med seier i ny regi?
Åke Svanstedt sender til start en spennende debutant i 6 Blue River Pipe som kommer ut i V65-5. 4-åringen imponerte stort i seiersløpet på Solvalla sist, hvor han vant lett etter en tøff sisterunde. Han koblet lett grepet på Einas Sjøhammar inn mot den siste svingen, og lenset unna på lette ben nedover oppløpet. Vi hadde 12,8 på klokken den siste runden.

Nå kommer hesten ut i Åke Svanstedt sin regi, og vi regner med at hesten er godt forberedt når den kommer ut i løp. Svanstedt er en mester til å forbedre hester, og vi tror Blue River Pipe kan være et nytt forvandlingsnummer. Blue Mac Lad-sønnen har vunnet sportrekningen kontra de argeste konkurrentene, og når de samtidig kommer ut med tvilsom form, føler vi at Svanstedt traveren er svært spennende i både V65 og Dagens Dobbel spillet!