Gå til sidens hovedinnhold

9,6 millioner i V86-utbetaling sist onsdag - ny herlig millionomgang i kveld

V86 blir stadig mer populært, og sist onsdag stoppet utbetalingen på 9,6 millioner! I kveld venter en ny spennende millionomgang, og ingen skal bli overrasket om det igjen ender med millionutbetaling! Du tar vel rygg på våre milliontips?

Du jakter vel V86-millionene sammen med oss hver onsdag?
V86 er et av de mest populære spillene som travet har å by på, og det er alt annet enn enkelt å få åtte riktige, selv om rekkeprisen er på kun 0,25 øre. Sist onsdag kom kun to bonger helskinnet til mål, og de kunne kamme med seg voldsomme 9,6 millioner! De tre største utbetalingene i V86-spillet er som følger:
* 12. september 2018 : 22 670 896
* 8. mai 2020 : 19 815 192
* 22. mai 2019 : 16 616 042

Ny superomgang i V86-spillet onsdagskveld! Løpene blir kjørt på Solvalla og Åby, og moroa er i gang klokken 20.30. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn på våre V86-andelslag.

Sendingen er i gang klokken 17.45 / V86-1 begynner klokken 20.30

Solvalla og Åby står for kveldens V86-omgang, og igjen er det en VRIEN omgang som venter. Vi føler at flere av dagens tyngste favoritter er i trøbbel, og når vi la ut våre tips så var bankeren som vi landet på kun et 2-valg. Vi tror MYE på 10 Dreamstone (V86-3), og den står alene på våre flate bonger.

Våre komplette vurderinger til kveldens omgang er som følger:

V86-1 : 6 All Star – Har gjort tre løp etter den kom inn på stallen til Roger Malmqvist, og det har blitt galopp hver gang. Sist tapte den enormt mye, men kom helt spinnvilt tilbake, og gjorde et av karrierens beste løp. WOW, hvor bra den var. Er fikset på siden det løpet, og feilfritt kan vi ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne storoutsideren. MÅ MED PÅ ALT! 8 Panamera – ELSKER kveldens distanse, og med superform i kroppen er den naturligvis tidlig aktuell. Avgjorde enkelt sist, og kom til mål med krefter igjen da. Får på seg en BIKE i kveld, og det vil løfte den ytterligere. DOBBELT A-VALG! 5 Ivory Di Quattro – Blir hardt betrodd, og det er også snakk om en knallgod hest. Var dog kun OK etter pause sist, og vi vil se litt mer av den med sko på alle fire før vi går tyngre til på den. Ventes forbedret med det løpet i kroppen etter pause, men det må den også være. Outsideren.

Vår rangering : A : 6-8 B : 5-7 C : 4-2-1-3

Ny superomgang i V86-spillet onsdagskveld! Løpene blir kjørt på Solvalla og Åby, og moroa er i gang klokken 20.30. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn på våre V86-andelslag.

V86-2 : 10 Global Above All – Er feltes beste hest, og prøves mot storfavoritten. Leverte en tung avslutning nest sist, og travet da råsterke 13,8/2640ma. I finalen sist feilet den i et skummelt angrep mot oppløpet. Kommer i kveld ut etter pause, men rapportene er fine, og selv uten toppform direkte så duger den normalt svært godt i et løp som dette. SPILLES! 4 Illfindmywayhome – Står med tre strake, den kommer ut fra Reden sin stall, og blir enormt hardt betrodd. Kan naturligvis bløffe dette hjem fra tet, men vi var ikke imponert av den sist, og er fakta usikker på hvor bra denne favoritten er. Er neppe veldig hard i skallen sin, og vi tror bestemt at den skal få slite mot vår ide. 8 Spectacular – Er ikke så verst på ren kapasitet, den får på seg en BIKE for første gang, og får stå som en outsider i sitt første løp etter pause.

Vår rangering : A : 10-4 B : 8-5-2-12 C : 3-9-11-7

Ny superomgang i V86-spillet onsdagskveld! Løpene blir kjørt på Solvalla og Åby, og moroa er i gang klokken 20.30. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn på våre V86-andelslag.

V86-3 : 10 Dreamstone – Liker vi bare bedre og bedre, og det er en hest som går en lys tid i møte om den bare får holde seg skadefri. Avgjorde veldig enkelt fra dødens sist, og kom til mål med masse krefter igjen. Gangen før ble den brukt hardt innledningsvis, trykket seg til tet, og vant enkelt. Passerte da på veldig raske 12,4/13,3. Selv om Sjunnesson ikke er en kusk vi liker veldig godt, så er det et pluss kontra Bjarke Haagensen. Distansen ser vi på kun som et pluss, og motstanden skremmer ikke. SPILLES! 9 Flirting Diamond – Er en ordentlig bra 4-åring, og den avgjorde enkelt etter et perfekt opplegg sist. Kjemper om seieren i et løp som dette, og det er den vi frykter mest. 3 Floydside AM – Er variabel, men god nok når den først har dagen. Er noe bedre enn raden, og får stå som en outsider fra et perfekt spor i volten.

Vår rangering : A : 10 B : 9-3-12-11 C : 6-1-8-5-4-2

Ny superomgang i V86-spillet onsdagskveld! Løpene blir kjørt på Solvalla og Åby, og moroa er i gang klokken 20.30. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn på våre V86-andelslag.

V86-4 : 1 T. Midi – Er MILEVIS bedre enn raden, og den må være spillbar i et løp som dette. Feilet i en trang situasjon ned mot den første svingen nest sist, tapte mye, men gikk klart bra etter denne galoppen. Sist feilet den i stengt posisjon i den siste svingen, og virket helt ubrukt på det tidspunktet. Er kjapp fra start, og her er vi inne på at en av feltes beste kusker vil teste mot tet. Skulle Marcus Lilius greie å forsvare sitt innerspor, ja, da kan fort dette være over. SPILLES! 9 Worrywart – Tror vi ble felt av den løse banen sist, og den gikk kun greit i kulissene da. Gangen før feilet den i et småskummelt angrep. Er stadig noe bedre enn raden, motstanden er den riktige, og det er denne vi frykter mest. 3 Raj’s Oh Lord – Holdt OK fra tet sist, og mange går til på denne i kveld. Har dog ikke vunnet på lenge, og hvordan står det til med vinnerviljen?

Vår rangering : A : 1 B : 9-3-2-5-6-7-11-4 C : 12-10-8

Ny superomgang i V86-spillet onsdagskveld! Løpene blir kjørt på Solvalla og Åby, og moroa er i gang klokken 20.30. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn på våre V86-andelslag.

V86-5 : 4 Quite E. Wood – Har Andre Eklundh kjørt veldig pent med etter den kom inn på hans stall, og gjør han det også i kveld så går det neppe veien. Quite E. Wood er dog i en fantastisk bra form, og har kun gjort fine løp på slutten. Får på seg en BIKE for tredje gang i karrieren i kveld, den kan åpne om den blir laddet med, og er spillbar fra drømmesporet bak bilen. 9 Arapaho Ghostdance – Feilet som PIGG i en trang situasjon ned mot siste sving sist, og den så klart forbedret ut. Får på seg en BIKE i kveld, den står i en perfekt rygg fra start, og vil komme fint gjennom på startsiden. Kan speede ned alt om den bare skikker seg. Motbudet. 1 Echelon – Ble kjørt i tet etter pause sist, og det kunne ikke gå. Nå kommer den ut på sin favorittbane, det blir trolig rygg leder, og da kan det bli en ny seier via siste indre. Outsideren.

Vår rangering : A : 4 B : 9-1-7-8 C : 3-10-5-6

V86-6 : 3 Coucher Du Soleil – Har kun gjort 7 løp, og er under en rivende utvikling. Vi blir faktisk ikke sjokkerte om dette kan være noe for de litt større løpene i 2021, men da må den naturligvis holde seg hel. Løste sterkt fra start sist, havnet utvendig leder, før den snublet til, og feilet som helt klink i den siste svingen. Vant sprettlett fra tet både nest sist, og tredje sist. Er en skikkelig tøffing, og den har en bra sjanse her selv om den skulle få svar. SPILLES! 2 Red Hot Roadster – Viste 10,2 s 600m, og avsluttet bra sist. Var dog ikke helt 100% i aksjonen over mål, og det gjorde oss usikre. Må trolig ha rygghjelp for å vinne, for vi tror ikke den vinner om den får trykk fra vår ide hele veien. 7 Sultan Norrgård – Fullførte fint bak kanonen Marion Faouty Bon sist, og den holder sin sterke form. Sporet nå trekker ned, og den trenger tempo for å rekke frem. Blir derfor kun en liten outsider fra dette sporet.

Vår rangering : A : 3 B : 2-7-6-4-8 C : 5-1

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 7 Dali Pagadi – Småskummelt sprintløp hvor det kan være smart å plukke med seg litt hester. Vår ide trakk seg fra tet sist, og var kun helt OK i nederlaget. I kveld passer distansen bedre, man fester på et helstengt hodelag, og har denne en av sine «verstingdager», ja, da kan den fly styggfort på en kjapp sprint. Har normalt en bra sjanse her om det bare klaffer litt nedover startsiden. 6 Run Brodde Run – Fullførte fint fra rygg leder, og var muligens ikke helt bunnskrapt i målgangen. Er kjapp fra start, så får vi se hva man velger å gjøre i kveld. Duger normalt her om den leverer på topp. 4 Enzo – Suste til tet sist, men feilet så. Gangen før gikk den helt greit i kulissene, men heller ikke mer. Har en passende oppgave foran seg nå, den er kjapp ut, og sporet passer perfekt. Outsideren. Vi streker av for seks hester på de litt større bongene.

Vår rangering : A : 7 B : 6-4-8-1-2 C : 12-3-9-10-11-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 11 Minnestad Ecuador – Spennende finale, og her vil det nok gå en kule varmt innledningsvis. Vår ide har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og har funnet formen nå. Var bunnsolid til seier sist, mens den avsluttet bra i kulissene nest sist. Er en hest vi holder HØYT i denne klassen, og med tempo skal den ikke bli enkel å stå i mot tilslutt. SPILLES! 7 Global Winner – Holdt OK etter pause sist, og gjorde det på en bane som ikke var noe pluss. Er normalt betydelig forbedret med et løp i kroppen, og på kapasitet er neppe noen bedre enn denne i finalen. Motbudet, og vi dobler opp a-gruppen. 3 Twinkle Face – Ble det feil for med dødens sist, og Claes Sjöström tok opp når han skjønte at det likevel ikke skulle gå veien. Var god fra dødens til seier nest sist, og holder toppform. Leder lenge? 6 Fleet Admiral – Ble det helt feil for i comebacket sist, men det positive var at den var bedre i aksjonen enn tidligere. Ventes forbedret, er grunnkapabel, og må med på gardering. 4 Rally Hans – Er mer enn god nok på ren kapasitet, men hestene til Melander pleier å trenge løp i kroppen etter opphold, og det gjelder trolig også denne. Skal dog med om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 11-7 B : 3-6-4 C : 2-10-9-1-5-8-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.