ABC-system til kveldens V65

Nettavisen har i tillegg til de vanlige bongene satt opp et stort abc-system som dekker fire løp.

Klikk her for å komme til systembongene (ligger helt nederst på siden).

Det er store penger å spille om denne onsdagskvelden med 1.8 millioner ekstra i sekserpotten. Løpene er langfra enkle og vi har i tillegg til de tre ekspertforslagene denne gang satt opp et stort abc-system.

Systemet rangerer hestene i fire av løpene med èn utgangshest samt b og c. Vi trenger enten minst en a-hest til å vinne eller bare b-hester. Vår stamme er på hele 6.912 rekker, men systemet reduserer innleveringsprisen med nesten 45% til 3.888.

Tar med en inntil

På våre forslag bankertippet vi både 4 Only Audition i V65-1 og 6 Bal Harbour i V65-6. På systemet tar vi med de to vi synes er verst imot, nemlig 2 Straight Ås og 1 Nice Spender. Dermed lar vi disse to løpene være faste med to hester hver.

Vi tar med hhv 6,8,9 og 4 i de fire andre avdelingene og spiller utganghest på 8 Hauerseter Stjerna, 5 Væsterbo Future, 9 Gam Galant og 2 Arion. Vinner minst en av dem og resten av stammen går inn er vi sikret seks rette. Vinner ingen av våre fire utgangshester er vi avhengig av å få inn våre utvalgte b-hester i alle de fire løpene.

Systemet blir relativt dyrt å levere, men jackpotdager er ihvertfall de ganger man bør vurdere å satse litt ekstra. Ønsker man å spille dette systemet med våre to bankere Only Audition/Bal Harbour blir imidlertid innleveringsprisen under tusenlappen (3.888/4= 972,-). Et annet billigere alternativ er å bruke en banker og to hester i det andre faste løpet. Det vil da koste 1.944 kroner.

De som ønsker å følge vårt store system må kjøpe alle fem bongene som ligger nederst under tips til V65-1.

Slik fylles systemet ut:

a, abc, abc, abc

bc, a, abc, abc

bc, bc, a, abc

bc, bc, bc, a

b, b, b, b