Åby byr på jackpot og 1,5 millioner ekstra

Flemming Jensen er i HETLUFTEN fra Åby denne torsdagen.
Flemming Jensen er i HETLUFTEN fra Åby denne torsdagen. Foto: hesteguiden.com

En tøff banker! Flere spennende objekter! Jackpot med 1,5 millioner ekstra! Vi er klar for en strålende omgang fra Åby, og nå er det dags å fikse cashen!

Det ble FULLKLAFF for et av våre forslag på Eksperten fra Leangen 20. januar. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte ut flotte Kr.22 671,-. Kurt Leirvåg varslet altså en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang på samme bane. Her venter det nemlig igjen DOBBEL-SYVERPOTT!

Fra Bjerke onsdag 21. januar så ble det igjen FULLKLAFF i V5-spillet på Eksperten. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte nå ut herlige Kr.32 460,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Åby denne torsdagen så braker det løs med en NY jackpotomgang. Hele 1 490 167 ligger ekstra i sekserpotten, og bedre enn det blir det ikke. Vi banker tøffingen til Flemming Jensen i V64-1. 2 Echauffour imponerte riktignok ikke noe veldig i årsdebuten, men den gjorde jobben, og det var det viktigste. Må ha en topp sjanse med en blåser i kroppen! Mer om dagens meny finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Åby:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne torsdagen:V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. Det er jackpot fra Bergen denne torsdagen med 634.622 ekstra. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-1 : 2 Echauffour – Et SVAKT løp innleder dagens V64-jackpotomgang. Flemming Jensen sin tøffing blir hardt betrodd i innledningen, og dette er en motivert favoritt. Årsdebuterte nå sist i Danmark, og den gjør et bra løp fra dødens uten at den sprudlet noe veldig. Var tung i kroppen sin. Har nok gått kraftig frem med denne blåseren, og her møter den mildt sagt overkommelig motstand. SPILLES!

V64-2 : 1 Roxie Lavec – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er i en OK form. Nå sist så ble den kjørt rett ned mot siste sving, og dermed så var den dagen ødelagt. Kan få gå med i rygger nå, den er GIFTIG på speed, og den er spillbar om det skulle løse seg. 4 Broslätts Rapide – Gjør et STERKT løp etter pause nå sist. Havner i en elendig rygg, og man får ikke kjørt for fullt før alle «tog» er gått. Viser 13,8 s 1000m, og av oss fikk den et pluss i kanten. Er kjapp i fra start, og den kan være en aldri så liten luring her.

V64-3 : 4 The End – Er en UNG hoppe som er under en klar utvikling. Nå sist så avslutter den strålende i kulissene, og den viser faktisk 12,3 s 500m med krefter igjen. At distansen nå er lengre ser vi på som et pluss, og den må regnes svært tidlig. Kan dreie seg om en banker for de riktig frekke. 9 Maximon – Gjorde et bra løp fra dødens sist, men mistet aksjonen litt oppunder mål, og den galopperte i fra seg en andreplass. Det løpet gjorde nok VELDIG godt etter pause, og den skal regnes som en STOR OUTSIDER NÅ!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 4 Tango Westwood – Er bedre enn raden, og den hadde ikke noe tur nå sist. Ble da grovt hindret, men kom sterkt tilbake i kulissene, og den passerte mål med krefter igjen. Inntrykket var BRA! Blir nå KRAFTIG kuskeplusset, den står ypperlig til, og den er verdt noen innsatser i denne jackpotomgangen. OBS! Gikk dessuten med sko sist, og den balansen takler den fint.

V64-5 : 1 Je T’aime Winner – Har en perfekt oppgave foran seg her, og er bare halsen i orden for dagen så blir den ikke lett å ha med å gjøre. Var under pari nå sist, men da spilte halsen den et puss. Var bra både nest + tredje sist. Her blir det fort tet/rygg leder, og det er jo ikke akkurat feil på Åby. Vi stoler ikke på favoritten som har det med å rote bak bilen, og velger heller oss Peter Untersteiner og Je T’aime Winner.

V64-6 : 6 Oldwildwest – Har fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det storform pågang! Gikk bra nest sist etter denne pausen, mens den nå sist var enda MYE bedre. Kom da strålende tilbake etter galopp, og vi har 13,6 s 1400m på klokken med litt krefter igjen. Har gått med sko de siste gangene, og det har den taklet fint. MÅ MED PÅ ALT SOM EN ORDENTLIG FREKKIS!