Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en utfordrende lunsjomgang fredag, og dette er en omgang med et solid potensial. 1 Capital Gain C.C. (V65-3) er vår beste banker i omgangen, og vi tror hardt på tet og slutt. Ellers vrimler det med godbiter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 2 Moon Zappa – Innledningsløpet er veldig jevnt, og det skiller lite. Vår ide klaffet det ikke helt for etter pause sist, men den spurtet uansett bra (13,1 s 800m), og vi likte det vi fikk se. Supertalentet Magnus Djuse får nå sjansen, utgangsposisjonen er perfekt, og her må man være litt på vakt. Slår til som en godbit?

V65-2 : 3 G.R.J.’s Khaldrogo – Er noe bedre enn raden, og den var ikke helt tom i kulissene sist. Blir enormt kuskeplusset med Adielsson nå, den møter riktig motstand, og er en tenkbar skrell om det bare klaffer litt underveis. Vår ide i det som ellers er et småskummelt løp hvor en bred gardering kan være smart.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Capital Gain C.C. – Er betydelig bedre enn raden, og nå må vel det endelig komme en seier igjen? Den fullførte bra sist, og avsluttet meget bra nest sist. Har kun møtt steinhard motstand de siste gangene, og dette er et billigere løp for den. Er meget kjapp fra start, den blir enormt kuskeplusset med Adielsson, og vi kan ikke gjøre annet enn å anbefale dette som omgangens beste banker.

V65-4 : 8 Bugsy – Er egentlig en ganske bra hest i dette grunnlaget, og sist kom den altså ut i ny regi. Fikk aldri skikkelig sjansen der, og kom til mål med krefter igjen. Er kanskje ytterligere forbedret til denne starten, kusken greier seg fint i løp som dette, og den må være spillbar nå. Senker en overkommelig gjeng?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Eowyn – Her er det veldig jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Normalt serverer vi ikke Göran Wester, men når slike kusker står i knallgode spor så er det likevel verdt et forsøk. Eowyn har gjort to løp for Wester etter at han overtok treneransvaret, og den har vært klart positiv ved begge anledninger. Sist ble den sittende fast med krefter igjen. Har ganske fin kapasitet i forhold til det grunnlaget den står inne i, og får kusken til styringen så kan fakta dette gå veien. PASSES!

V65-6 : 4 Baronerosso Play – Trykket seg etter hvert til tet sist, og den solgte seg dyrt fra den posisjonen. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og den har en bra sjanse om den leverer på topp. Grei tipsener, men vi avstår fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.